Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל יבואן שמכבד את עצמו, מבצע נסיעת מבחן עם הרכב של כמה ק"מ לבדוק שאין בעיות כלשהן (רעשים, צמיגים לא תקינים וכו').

אם הרכב נמסר לך עם 30 ק"מ והוא תקין מכל הבחינות, אין שום סיבה בעולם לא לקחת אותו.

פורסם

כלי הרכב שנמסרו לי היו עם עד 20 ק"מ ולא פחות מ- 8 ק"מ.

תביא בחשבון שהיבואן יכול לשנות בקלות את הקריאה שעל מד המרחק באמצעות מחשב חיצוני שמתחבר אל מחשב הרכב.

קריאה נמוכה איננה ערובה לדבר.

פורסם

כאחד שידוע דבר מה בנושא אני יכול לספר לך שמכונית סטנדרתית תעבור בחברה בין 6ל12 קילומטר. נסיעות המבחן לא מתבצעות בכל הרכבים וגם אם כן זה גג 2 קילומטר, מה שכן יש מכוניות שנבחרות באקראי לפרקי זמן קצרים המשמשים את עובדי החברה לשנע את עצם בתוך המתחם. מה שכן ניתן הוראה שזה יקרה רק עם מכוניות שמיודעות לחברות ליסינג. ראיתי לא מזמן אוטו חדש מהנילונים שהגיע מהנמל עם 60 קילומטר , כנראה שימש לשינוי עובדי הנמל מכאן לכאן.

פורסם

יש עוד כמה מרכיבים שצריך לקחת בחשבון -

התקנות מקומיות - לפעמים רכבים עוברים התקנות בבונדר ביחד ולפעמים לוקחים רכבים אינדיבידאולית למרכזי ההתקנות ואז מתווסף קילומטראז'.

העברה לסניף - יש אנשים שרוכשים רכבים ומקבלים אותם בסניף ממנו הם רכשו ולא במרכזי המסירה - את הרכבים האלו בד"כ מעבירים במובילית - אך לא תמיד - לפעמים נוהגים ברכב ממרכז המסירה עד לסניף הרלוונטי.

הדברים שלמעלה לא תמיד קורים, אך ישנם מקרים שכן.

רכב עם עד 30 ק"מ הייתי לוקח ללא חשש.

רכב שעבר מעל 100 ק"מ הייתי מתחיל לשאול שאלות.

בין 30-100 - תלוי.

פורסם

את הפאביה והפיקנטו קיבלתי עם פחות מ10קמ על השעון כמדומני,

אם הייתי רואה שם נתון באזור ה30~40 הייתי מתחיל לשאול שאלות, הרי ידוע שרכבים משונעים מהתקנה להתקנה על מובילית, לא נוסעים בהם מעיר לעיר בשביל להתקין דיבורית, פשוט לא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

במכוניות חדשות, כל עוד לא עברו מספר קילומטרים מסוים, אפשר לאפס את המונה על ידי מכשור מיוחד.

זה נקרא H mode.

הסבירו לי את זה במסירה של הלנצ'יה שהגיעה עם 0 ק"מ, דבר שהוא כמובן לא סביר ולכן שאלתי את השאלה.

במקרה של לנצ'יה הם עושים נסיעת מבחן, מאפסים ומוסרים.

משתמע מכך שבעצם גם מי שקיבל את הרכב עם 0 על השעון לא יכול לדעת באמת כמה פעמים איפסו אותו.

פורסם

בשלושת הרכבים שהוצאתי מהחברה עד היום השעון הראה לכל היותר 16 ק"מ.

כאשר בקופרה הנוכחית השעון הראה 7.6 ק"מ, יש לי תמונה :lol:

כמו שנאמר,

לא הייתי חושש בקילומטראז' קצת יותר גבוה.

אם כי - אישית - הייתי מרים גבה על רכב חדש עם 50 ק"מ או יותר.

לבסוף,

אכן טוענים כי ניתן לאפס את מד האוץ טרם המסירה. כך שלא הייתי סומך על הנתונים בלאו הכי.

שאלה משפטית -

האם זה חוקי למדהרין?

אם בוצעו 200 ק"מ על רכב חדש ואו אז איפסו את מד האוץ?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אולי יש הגבלה עד 100 ק"מ לאיפוס

אני לא חושב שיש כלל אצבע לדבר הזה (כי צריך להתחשב בהיכן מבוצעות ההתקנות, היכן המסירה וכו') אבל לדעתי על כל דבר דו ספרתי מעל 20 (נניח) כדאי להתעניין. עם כל הכבוד, אם הייתי שומע שרכב שקניתי שימש ל'שינוע' עובדי נמל הייתי מתעצבן. מאוד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...