Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך חודש ניסיתי למכור קורולה 2000 אוטומטית יד שניה עם 200000 ק"מ ללא תאונות עם הוכחות לטיפולים סדירים וחשיפת כל ההסטוריה ובמצב נסיעה מצוין.

המכונית פורסמה ביד 2 לפי 20000 ש"ח (מחירון יד 2 24000 ולוי יצחק הרבה יותר). החשיפה היתה ענקית אבל ההצעות שקיבלתי היו מצחיקות. התווכחו איתי על האלף האחרון, ברחוב עשו לי תנועת יד "כמה"? וששמעו את המחיר הנידו ראש בשלילה מוחלטת.

מכונית כזו נמכרה לפני שנה ב - 30000 ש"ח והמחיר צנח לרצפה בגלל הליסינג.

בסופו של דבר החלטתי לתת אותה חינם אין כסף לבן משפחה צעיר ולא לגלגל אותה במחיר מצחיק לסוחרים ומחפשי מציאות. בן המשפחה בודאי יהנה ממנה עוד מספר שנים טובות עקב אמינותה ויודה לי יום יום.

אני קורא בפורום על צעירים שמחפשים מכוניות במחיר כזה ולא חושבים בכלל בכיוון של קורולה שמחירה ברצפה (כנ"ל גם הביטוח).

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במשך חודש ניסיתי למכור קורולה 2000 אוטומטית יד שניה עם 200000 ק"מ ללא תאונות עם הוכחות לטיפולים סדירים וחשיפת כל ההסטוריה ובמצב נסיעה מצוין.

המכונית פורסמה ביד 2 לפי 20000 ש"ח (מחירון יד 2 24000 ולוי יצחק הרבה יותר). החשיפה היתה ענקית אבל ההצעות שקיבלתי היו מצחיקות. התווכחו איתי על האלף האחרון, ברחוב עשו לי תנועת יד "כמה"? וששמעו את המחיר הנידו ראש בשלילה מוחלטת.

מכונית כזו נמכרה לפני שנה ב - 30000 ש"ח והמחיר צנח לרצפה בגלל הליסינג.

בסופו של דבר החלטתי לתת אותה חינם אין כסף לבן משפחה צעיר ולא לגלגל אותה במחיר מצחיק לסוחרים ומחפשי מציאות. בן המשפחה בודאי יהנה ממנה עוד מספר שנים טובות עקב אמינותה ויודה לי יום יום.

אני קורא בפורום על צעירים שמחפשים מכוניות במחיר כזה ולא חושבים בכלל בכיוון של קורולה שמחירה ברצפה (כנ"ל גם הביטוח).

לא לגמרי הבנתי את הפואנטה שבדבריך. האם נכנסת ע"מ לספר עד כמה אתה נדיב או שמא הנך מלין על כך שעם ישראל כבר לא מוכן לשלם עשרות אלפי שקלים בעד מכונית שחגגה כבר בת מצווה? כפי שידוע לך, שוק היד השניה בקרשים. טוב לקונים, פחות למוכרים.

לפני 20 יום רכשתי לאחותי קורולה שנת 2002 עם 160K ק"מ. יד שניה, שמורה. המחירון 35K ש"ח, המוכר קיבל 18K ואמר תודה. זה המצב כרגע, ועם זה צריך להתמודד.

גמר חתימה טובה!

פורסם

עם 20 אלף שקל שאתה מבקש עבור המכונית הזקנה שלך עם 200 אלף ק"מ, אני ניגש היום למגרש רכב וקונה יונדאי אקסנט שזהה לקורולה שלך, בת 4 עם 100 אלף ק"מ, במחיר של 35K ופריסה של יתרת התשלומים ל-5 שנים.

בינינו, הכסף שיוציא במוסך הבעלים של הקורולה הקשישה שלך יהיה יותר גבוה מהכסף שיוציא כל אדם שיקנה רכב בן 4 בתשלומים.

עברו הימים שקורולה הייתה מניה בטוחה ששמרה על ערכה. רכב כמו שלך בשוק שווה היום מקסימום 10K.

פורסם
עם 20 אלף שקל שאתה מבקש עבור המכונית הזקנה שלך עם 200 אלף ק"מ, אני ניגש היום למגרש רכב וקונה יונדאי אקסנט שזהה לקורולה שלך, בת 4 עם 100 אלף ק"מ, במחיר של 35K ופריסה של יתרת התשלומים ל-5 שנים.

בינינו, הכסף שיוציא במוסך הבעלים של הקורולה הקשישה שלך יהיה יותר גבוה מהכסף שיוציא כל אדם שיקנה רכב בן 4 בתשלומים.

עברו הימים שקורולה הייתה מניה בטוחה ששמרה על ערכה. רכב כמו שלך בשוק שווה היום מקסימום 10K.

1. אין טעם להוציא עוד 15 אלף שקל ולקבל זבל כמו יונדאי אקסנט מהשכרה\ליסינג שתוך פחות משנה תיהיה שווה 15 אלף שקל, עדיף לחסוך את ה15 אלף ולקנות טויוטה ב20 אלף, המכונית הזאת סוס עבודה ואמינה מאוד וכמעט לא רואה מוסך! והחלקים והאחזקה זולים מאוד!

2. בעיית המכירה היא כנראה בגלל הק"מ הגבוהה! מכוניות מהשנים האלה, עם ק"מ נמוך נמכרות מהר!, אנשים מפחדים לקנות רכב שמתקרב ל200 אלף ק"מ ולכן כדאי להוריד עוד טיפה במחיר ! אני מאמין ש 17-18 אלף היא תמכר!

3.לד"ר סובארו, איפה מוכרים טויוטה קורולה, יד 2 מודל 2000 עם 200 ק"מ ב10K? אני עכשיו רץ לקנות אפילו אם היא תיהיה לבנה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

על קורולה כזו לא היתי משלם יותר מ-10K. ניתן להשיג רכבים לא פחות טובים מהקורולה ממודל 2007-2008 באזור 35K-30K.

A900 -אתה באמת מעדיף קורולה 2000 על פני אקסנט 2007-2008?! נו באמת.

פורסם

תגיד את זה לכל מוכרי הקורולה והסיויק מהשנים 2001-2002 שרוצים ביד 2 30,000 שקלים על הרכב שלהם.

ידידה שלי שחיפשה רכב בתקציב הזה קנתה לפני חודשיים אימפרזה שנת 2006 באותו מחיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לנו הציעו לפני שבוע על הקורלה שנת 2000 30 אלף עם 200 אלף .

אבל רק אחרי שיגיע הrav4 2013 אנחנו נמכור לבחור את הרכב .

פורסם
על קורולה כזו לא היתי משלם יותר מ-10K. ניתן להשיג רכבים לא פחות טובים מהקורולה ממודל 2007-2008 באזור 35K-30K.

A900 -אתה באמת מעדיף קורולה 2000 על פני אקסנט 2007-2008?! נו באמת.

כן!

הייתה לאמא שלי אקסנט וזה היה זוועה מוטורית!!

והייתה לאבא עד לפני שנה קורולה מודל 93 וזאת הייתה מכונית מעולה! (חוץ מיזה שהיא משעממת ואין בא יופי, אופי או יחודיות) אבל למי שמחפש תחבורה בסיסית וזולה בשביל להגיע מקום למקום ללא כאבי ראש וצרות זה אוטו מעולה! אפילו גם נוח!

ואם אתה מוצא לי אחת מודל 2000 עם נתונים כאלה ב10K אני קונה בשביל אבא! (שמאוד ישמח לרכוש עוד אחת ממודל 98 ומעלה במחיר כזה)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
1. אין טעם להוציא עוד 15 אלף שקל ולקבל זבל כמו יונדאי אקסנט מהשכרה\ליסינג שתוך פחות משנה תיהיה שווה 15 אלף שקל, עדיף לחסוך את ה15 אלף ולקנות טויוטה ב20 אלף, המכונית הזאת סוס עבודה ואמינה מאוד וכמעט לא רואה מוסך! והחלקים והאחזקה זולים מאוד!

2. בעיית המכירה היא כנראה בגלל הק"מ הגבוהה! מכוניות מהשנים האלה, עם ק"מ נמוך נמכרות מהר!, אנשים מפחדים לקנות רכב שמתקרב ל200 אלף ק"מ ולכן כדאי להוריד עוד טיפה במחיר ! אני מאמין ש 17-18 אלף היא תמכר!

3.לד"ר סובארו, איפה מוכרים טויוטה קורולה, יד 2 מודל 2000 עם 200 ק"מ ב10K? אני עכשיו רץ לקנות אפילו אם היא תיהיה לבנה!

אין שום הבדל בין אקסנט מדגמי 2007 ומעלה לקורולה של שנת 2000. שתיהן משעממות, עם פלסטיקה עמידה ואמינות מוחלטת.

ההבדל המוחשי הוא כמובן בשנתון - בזמן שהקורולה כבר חוגגת בר מצווה ועוד שנתיים היא תצטרך אישור בלמים בכל טסט ואולי אפילו שני טסטים בשנה (יש כוונה להחמיר בנושא) - האקסנט תמשיך להתגלגל רגיל.

כמו כן תוסיף את ההחמרה בבדיקות הזיהום, שתחייב בקרוב כל רכב לעמוד בסטנדרטים שהיו לו כשהיה חדש, ותגלה שאתה צריך לשים הרבה כסף על הקורולה כדי לחדש אותה, בזמן שהאקסנט עדיין חדשה (יחסית).

בכל מקרה - נגמרו ימי הטויוטה שנמכרת ביוקר. יש פה אנשים שקנו טויוטות שמורות בטירוף ב-15K מתחת למחירון וזה עוד מחיר שמקבלות רק השמורות באמת.

פורסם

אני עדיין לא מאמין שגם היום, עם המצב של השוק היד שניה, עדיין יש את הוויכוח של "מה עדיף? טויוטה בת 13 עם קילומטראג' אדיר או רכב צעיר יותר ב-4-5 שנים.

הדבר היחיד שכול פעם מציינים זה עד כמה הוא אמין, ולא משנה שכבר יש לו 200 אלף על הספידומטר.

לנסר 05 תהיה פחות אמינה? אימפרזה 04-05 תהיה פחות אמינה? סוזוקי ליאנה 05 תהיה פחות אמינה?

חלאס כבר עם הערצת עגל הזהב הזה או כול אחד אחר לצורך העניין.

פורסם

בוקר טוב

כל מי שאני מכיר עושה כך כבר שנים, "דומינו" בתוך המשפחה ואת הגרוטאה של הנכד אחרון משביתים/מוכרים בפרוטות.אצלנו זה היה 309 1.6 אוט. מעולה שהילד מתגעגע אליה עד היום אבל שמח בכריזמה 2003.

פורסם
לנו הציעו לפני שבוע על הקורלה שנת 2000 30 אלף עם 200 אלף .

אבל רק אחרי שיגיע הrav4 2013 אנחנו נמכור לבחור את הרכב .

אתה מצפה שנאמין שנתנו לך "מעל המחירון" עבור הדבר הזה, אבל החלטת "לא למכור כרגע"?

אם אכן נכון, אז שיהיה לבריאות, זה אומר שנפלתם על אידיוט לא נורמלי - תמכרו מהר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מדובר בבחור מנקה רכבים ,שמוכן לשלם בכול מחיר אפילו גם ללא בדיקה של הרכב .

אין לנו מה לדואג הבחור קונה את הרכב על בטוח .

• תוכן חדש...