Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

לפני כשנתיים התקנתי ברכב שלי (קורולה 2008) מערכת מולטימדיה סינית שהזמנתי באינטרנט. עד עכשיו המערכת עבדה באופן מושלם (הרבה יותר זמן ממה שציפיתי, אני חייב לציין :-D), אבל בתקופה האחרונה התחילה לעשות בעיות. כשאני מדליק אותה המסך נכבה אחרי כמה שניות, המערכת עצמה עדיין פועלת והרדיו מנגן אבל המסך שחור. לפעמים במהלך הנסיעה המסך חוזר לעבוד לכמה שניות עד דקות ונכבה שוב. ניסיתי לעשות למערכת reset (יש כפתור מיוחד), לנתק אותה, להוציא את הפיוז של הרדיו ושום דבר לא עזר :cry: .

חשוב לציין שכשאני מכניס לרוורס והמערכת עוברת למצב של מצלמת הרוורס המסך חוזר לעבוד ואני רואה את התמונה שהמצלמה משדרת, בנוסף גם השלט רחוק של המערכת עובד ואני מצליח דרכו להעביר תחנות.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה או איפה וכמה יעלה לי בערך לתקן את זה?

המון תודה!

פורסם

מערכות סיניות בד"כ אלו מערכות 'חולות'

גם לי הייתה כזאת והיא התחילה לעשות בעיות, כל מיני בעיות שלא קשורות אחת לשנייה.

כמה שהמערכת שרדה...ברכה. אם היא מתחילה לעשות בעיות דעתי האישית שהיא גם תמשיך לעשות בעיות (אחרות).

נ.ב. כל זה נאמר בהסתייגות מסויימת כיוון שלא ציינת איזה מערכת זאת בדיוק.

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

לא רשמתי איזו מערכת זו כי אני בעצמי לא יודע את שם החברה / הדגם שלה (כמובן שעל המערכת עצמה לא רשום כלום :? ). אם זה יעזור, אני יכול להעלות תמונה שלה.

לצערי, אני לא רוצה ולא יכול להשקיע כרגע במערכת חדשה... השאלה היא איפה וכמה יעלה לתקן אותה?

תודה רבה!

• תוכן חדש...