Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית תיבה לסאב "KICKER CVR 12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין להחליף סאב ברכב שלי כרגע יש לי בוסטון "G1 8 ואני מתעניין בסאב KICKER CVR 12 ורציתי לדעת כמה דברים : בכל החנויות שחיפשתי לא מצאתי את הסאב הזה עם תיבה מקורית רק רמקול ולפי מה שאמרו לי אם אני יקח אותו ויבנה תיבה בעצמי (אצל בעל מקצוע כמובן) אז זה לא יצא טוב ולא ישמעו בסאב כמו שאמורים לשמוע רציתי לדעת אם השמועות האלה נכונות או שאצל בעל מקצוע עם הכלים הנכונים אין בעיה לעשות כזה דבר כמובן לפי מידות יצרן וכל ההוראות יצרן.

ועוד דבר, 600 שקל זה מחיר טוב לסאב כזה?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

א. לנגר טוב אין שום בעיה לבנות תיבה כזו, בתנאי שהוא יודע מה המידות ומה הדרישות (חומר, חוזק וכולי).

ב. בהתחשב בכך שרוב התיבות נבנות ללא שום קשר למפרט הרמקול, רוב הסיכויים שישמע בסדר גמור (יחסית).

בקיצור:

• אל חשש.
  • נפח נטו לפי המלצת יצרן.
  • MDF 19 מ"מ, הדבקה טובה, חיזוקים מבפנים, לא תהיה בעיה.

דני

פורסם

לעבור מ-G1 בגודל 8 ל-CVR בגודל 12 זה שינוי רציני

אישית אני ממש לא אוהב את הסאבים של קיקר ,בכול אופן

יש תיבה מקורית +סאב אגב ,ניתן להזמין מהיבואן אם אתה מתעקש נקראת KICKER VCVR

איזה מגבר יש לך.?

פורסם

אתה עובר מ8 ל12 שזה מעבר חד בסה"כ.

הCVר חזק מאוד ויודע קצת לאחר במוזיקה מהירה,הייתי שם אותו בתיבה 30ליטר אטומה כמו שהיה אצל אחי באוטו ואתה תגיע לתוצאה מעולה. יהיה לך עוצמה ודיוק . בביטחון אני אומר לך.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

לדעתי בשביל סאב כזה (לא שהוא לא טוב) אין הצדקה לבנות תיבה במיוחד , לרוב שווה לבניות תיבות מותאמות בשביל סאבים מיוחדים ויחודיים , הסאב הזה הוא סה"כ מיינסטרים וכל תיבה תספק אותך.

אם יש לך אייפון אז תוריד את האפליקציה של קיקר מהאפ-סטור kicker u lite

יש שם מידות מדויקות.

וקח בחשבון שגודל התיבה איננו חד משמעי וגם שם יש המלצה לנפח הקטן/ הגדול ביותר (באס עמוק/ צמוד) , וניתן לראות מידות לתיבה פתוחה או אטומה.

*אם אין לך אייפון אני יעלה לפה את הנתונים.

בהצלחה

SCANSPEAK

• תוכן חדש...