Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדוע לדעתך יצרני רכבים משקיעים סכומי עתק ושנים של פיתוח בטכנולוגיות היברידיות, במנועי טורבו בנפח קטן, הזרקות דלק ישירות וכו' ועדיין לא מצליחים להגיע לחסכון דלק של 40%?

למה עד היום אף יצרן רכב לא יישם את הפתרון הפשוט הזה?

פורסם

זה קיט. לא מנוע שלם. יש המון מנועים שעובדים על חשמל שנוצר ע"י מימן או ע"י מימן ישירות.

אבל נתתי לינק למדריך שמראה איך מוסיפים למנוע בנזין, מימן במקום חמצן. ואז הרכב חוסך.

אתה טוען שאין אף יצרן רכב בעולם, שיישם את הפעלת המנוע ע"י מימן?

אז הנה הרשימה המלאה:

Audi:

BMW:

Chrysler:

Daimler:

Fiat:

Ford:

General Motors:

Honda:

Hyundai:

Lotus Engineering:

Kia:

Mazda:

Mitsubishi:

Morgan:

Nissan:

Peugeot:

Renault:

Riversimple:

Ronn Motor Company:

Toyota:

Volkswagen:

הונדה קלריטי (Honda FCX Clarity) נוסעת בארצות הברית והנהגים נהנים מאוד!

פורסם

לא דייקתי,

התכוונתי לכך, ששום יצרן רכב לא מתקין את זה במנוע רגיל, שלא תוכן לכך מראש.

כל הרשימה שלך היא רכבים היברידיים/תאי דלק/חשמליים, שתוכננו במקור להשתמש בטכנולוגיה זו.

פורסם
לא דייקתי,

התכוונתי לכך, ששום יצרן רכב לא מתקין את זה במנוע רגיל, שלא תוכן לכך מראש.

כל הרשימה שלך היא רכבים היברידיים/תאי דלק/חשמליים וכו'.

נכון, כולם מבוססים תאי דלק (מימן!).

שום יצרן לא רוצה שיתעסקו לו במנוע. מה שעובד, עובד! הם לא רוצים לתת אחריות על שינוי שכזה.

בחו"ל, המון עשו את השינוי, וחסכו $$$.

פורסם

זהו? נטשת את המתנול?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש הבדל "קטנצ'יק" בין הנעת המימן של היצרנים הגדולים לבין קיט ה-HHO שכותב הספר מנסה למכור לך... שים לב שהוא כותב שם "הטכנולוגיה חופשית! הממשלות לא רוצים שתדעו! מנסים להשקיט את זה! אתם יכולים לבנות לבד! ... ... אבל כדאי לכם לקנות מאיתנו, זה יותר פשוט".

קצת ידע בכימיה יבהיר לך שהאנרגיה הדרושה בשביל לפרק מולקולת מים ל-HHO היא גדולה יותר מהאנרגיה המתקבלת. מה גם ש-HHO זה לא "אדי מים" ובמים אין אפילו אלפית של האנרגיה שיש בבנזין...

בכל מקרה, הנה חומר קריאה מעניין.

והנה חומר צפייה:

http://www.youtube.com/watch?v=Kv9vMzXJbho דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנרגיה בחינם דווקא יש. שמש.

אין אנרגיה בחינם (זה חוק פיזיקלי) וגם השמש מתכלה .

ופה את ההמרה של המים לגז אם אני לא טועה המכשיר משתמש בחשמל>חשמל מגיע מהאלטרנטור>אלטרנטור עובד בעומס>מנוע עובד בעומס=צריכת דלק (או גז בראון) מוגברת.

נ.ב. אם אני לא טועה כבר ניסו את זה שתי חברה בתור פרוייקט גמר והתברר שהרכב צרך טיפה יותר ולא חסך

פורסם

כמובן שצריך להשקיע יותר אנרגיה והתוצר. אבל ההשקעה(חשמל) זולה יותר מ8שח לליטר של דלק.

לגבי הניסוי אני אשמח לראות תוצאות

פורסם

אני התחלתי לחסוך, פשוט הולך ברגל או באופניים, מכין בקבוק מים וסנדביץ' טוב או פירות וחטיפי אנרגיה, או הכל ביחד, ומתחיל ללכת.

רק אתמול חסכתי בערך 70 שקל מונית, על זה שהלכתי ברגל (וקצת רצתי) 5.5KM, וזה היה ב5 בבוקר, אחרי שחזרתי מבילוי ששתיתי אלכוהול (זה למה הרכב נשאר בבית) ועישנתי סיגריות.

באמצע הדרך עלה לי גרפס מסריח של אלכוהול וניקוטין, אבל סוכריית מנטה פתרה את הבעיה.

• תוכן חדש...