Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיאורתית נניח שיש גולף GTI כלשהי ( או כל רכב דומה הדורש אוקטן 98 ), והיא מתודלקת ב 95 במשך כל חייה, נניח 20 או 30 אלף ק"מ. האם הדבר יגרום נזק למנוע/רכיבים אחרים בטווח הארוך, או שאיך שהרכב יתודלק ב 98 הוא "יהיה מרוצה"?

.Your average Notepad

פורסם

נניח שאני רוצה לקנות ספורטיבית כזאת, הבעלים טוען שהוא מתדלק 98 - האם יש דרך לבדוק ולראות שהרכב באמת מתודלק 98? או שאני פשוט צריך לסמוך עליו?

.Your average Notepad

פורסם
תיאורתית נניח שיש גולף GTI כלשהי ( או כל רכב דומה הדורש אוקטן 98 ), והיא מתודלקת ב 95 במשך כל חייה, נניח 20 או 30 אלף ק"מ. האם הדבר יגרום נזק למנוע/רכיבים אחרים בטווח הארוך, או שאיך שהרכב יתודלק ב 98 הוא "יהיה מרוצה"?

כול דגמי גולף דור 5 GTI ניתן לתדלק באוקטן 95 או 98.

מערכת ניהול מנוע (הצתה, חיישן נקישות) יודעים להתמודד עם אוקטן נמוך יותר ובחלק מדגמי GTI גם עם אוקטן 91 מבלי שיופיעו צילצולי מנוע.

אתה יכול לציין על איזה רכב בדיוק מדובר ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לא מדובר בשום רכב ספציפי, אני פשוט שוקל למכור את ה A1 שלי בעבור משהו קצת יותר ספורטיבי כמו GTI או S3. אני מדי פעם עולה ליד 2 אבל עד עכשיו לא ראיתי שום מודעה מעניינת במיוחד...

.Your average Notepad

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקליאו שלי תודלקה ב95 במשך 4 שנים אצל הבעלים הקודם, (אני עברתי ל98 כשקניתי אותה על מנת לקבל ראש שקט, ביצועים טובים יותר, וצריכת דלק עדיפה שמתקזזת גם ככה עם ההפרש) והאוטו עדיין נוסע ובועט כמו חיה אצל היד הבאה איי שם בבאר שבע.

להגיד לך שמנוע עבר נזק בוודאות בגלל תדלוק 95 אני בספק אם יש מישהו שיכול לתת עדות הוכחה לכך, מה גם שמדובר בנזק ארוך טווח שספק אם אתה עצמך תראה.

נ.ב אם אין לך אמון במוכר ולו המעט שבהם לדוגמא בנושא הדלק, תמשיך הלאה כי אם בזה אתה לא מאמין לו אז אתה לא יודע איזה דברים לפעמים מוכרים מסתירים. שיהיה בהצלחה, ואם תהיה מעונין בקליאו ספורט שלח ה"פ אוכל לכוון אותך לכמה ספיציפיות סופר שמורות

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אין שום חובה לתדלק 98 ב GTI, הסר דאגה מלבך.

מציע לך לבדוק עלויות ביטוח לפני שאתה משתעשע ברעיון של מעבר ל S3 או GTI.

אם אני זוכר נכון אני מבוגר ממך בכמה שנים, ביטוח על ה GTI עולה לי כמעט 9000 ש"ח ול S3 ההצעת מחיר הכי טובה שהצלחתי להשיג בזמנו עמדה על כ 14K ש"ח.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אלוהים ישמור. ואני חוטף קריזה כל שנה כשהמקיף עולה ב 100 ש"ח כל שנה למרות שהרכב מזדקן, ועומד נכון להיום על 3000 הכל כולל הכל ללאון 1800 שלי משנת 2009. אני מדי פעם משתעשע ברעיון של להחליף אותה ולקנות איזו GTI או A3(למרות שאני יודע שאקבל פחות או יותר אותו דבר רק שילדה קצת יותר ספורטיבית). הוצאת לי את כל הרוח מהמפרשים. מאיפה ההפרשים במחיר ? לתקן תאונה באאודי או GTI אמור לעלות אותו סכום. הרי זה אותו אוטו, רק פנים הרכב שונה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

דיברתי על ביטוח לנהג צעיר(לא נהג חדש אבל מתחת לגיל 24) אז לא חל עליך.

ה S3 וה GTI ממש לא דומות, ה S3 הרבה יותר חזקה בסטוק והיא הנעה כפולה בניגוד לקדמית ב GTI.

ה S3 שהתעניינתי בה בזמנו הייתה 2008 וה GTI שלי 2006, זה גם סיבה להבדל במחירים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

רק לשם הבהרה, הS3 אינה הנעה כפולה קבועה (מערכת ההלדקס), רק בעת החלקת הגלגלים הקידמיים מתבצע חיבור לגלגלים האחורים והרכב "נהפך" ל4*4.

השילוב של רכב ספורט ונהג צעיר תמיד מייקר מאוד את עלות הביטוח ולכן צריך לקחת את זה בחשבון שנהג שגילו פחות מ24 ונוהג על רכב המוגדר ספורטיבי יישלם מחירים גבוהים מאוד לביטוחים.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

• תוכן חדש...