Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הייתי אומר שהפולו "מסריחה" אבל הייתה לי אחת מהשכרה עם 600 ק"מ למשך שבוע (שבסופו היו 1200 ק"מ) וממש לא אהבתי את האוטו.

מרגיש סולידי ונותן תחושה של אמינות אבל לא "נעים לנהיגה", לא מתקשר כל כך טוב ובכלליות זה מרגיש כאילו שיש מחשב שעושה הכל בשבילי ולא נותן לי לנהוג.

אמא שלי, אגב, שנאה אותו ממש. היא אמרה שהיא מעדיפה את האלפא שלה ושלעולם לא נשכור פולו, קרוז, מאזדה 3 או כל אחד מהדברים האלו.

על הטויוטה קורולה והקיה פורטה היא התלוננה פחות אבל מה שהיא הכי אהבה ושקלה לקנות זה את הסיריון, כי למרות שהרכב לא מדהים בשום צורה שהיא, זה לא עושה תחושה של קלאוסטרופוביה והוא די טוב למה שהיא צריכה, בלי דשבורד שפולש למרחב האישי של הנוסע והנהג.

(אבא שלי עובד בחו"ל וכל פעם מקבל רכב בשדה התעופה. בגלל זה משכירים הרבה רכבים כל הזמן)

אלפא ? אמא נהגת שודים אה ? :-D

מצד שני סיריון...

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סרוניס:

מבחינתי פידבק זה שאני מרגיש מה קורה מתחתי. זה לאו דווקא צריך לפגום בנוחות, ראה E90.

אני לא אומר שעכשיו כל המכוניות החדשות צריכות להיות כאלה, וזה טוב לכולם, ממש לא. אין צורך להקצין את דבריי.

אני טוען שמכעיס אותי הניתוק של הנהג ברכבים חדשים.

רכב חדש יכול להיות נוח, עם עיצוב פרופורציונלי ולא מוגזם, עם דשבורד סביר ולא ענק, עם קורות סבירות, להיות אמין ובטיחותי אך עם זאת מתקשר. זה קיים! זה אפשרי! עשו את זה בGT86 (ואני יודע שהיא רכב ספורט ואני מדבר על משפחתיות), אז למה שלא יהיו עוד רכבים כאלה?

למה נהג משפחתית חייב להיות מנותק לחלוטין?

אשמח לכמה דוגמאות למכוניות שיכולות להיות כאלה...

עידן82:

אני מדבר על סדרה 1 דור ראשון.

דור שני לא מכיר.

אגב, לא יודע על מה אתה מסכים עם אלון 1-6, הוא בגדול טען שאתה מצטדק.

:roll:

למה להתפס לקטנות? -_-"

ברור לי המיני בבעלות במוו והם מיצרים אותה ומתכננים אותן, זה לא העניין. אני מתכוון שהמותג מיני, הוא לא המותג במוו. זה לא אותו דבר, אלה 2 מותגים שונים מאוד אחד מהשני.

כשאני חושב על במוו לא עולה לי לראש "מיני". מבחינתי אין בינהן קשר, ואני בספק אם 70% מהלקוחות שקונים אותן בכלל יודעים שהיא שייכת לבמוו.

וברור שאני מצטדק, כאשר תוקפים אותי...צר לי, חבל שאתם מחפשים איפה לתקוף ומתעלמים מנקודות חשובות שאני מעלה ואין לכם תשובה אליהן.

במידה ופספסתם, אשמח להתייחסות:

קודם הם עוזבים את המנועים האטמוספרים, עכשיו את ההנעה האחורית. בסוף מהמסורת של במוו לא ישאר זכר.

בלי קשר גם התאכזבתי מאוד מסדרה 1 הרגילה. היא לא ראויה לענוד סמל במוו.

יש גם כאלה שאומרים שהמיטו לא ראויה לענוד סמל אלפא.

כל מה שמשך אלפיסטים לאלפות לאט לאט נעלם. כבר אין שלדות בפיתוח עצמי, אין מנועים מיוחדים, אין גיר אחורי עם הנעה אחורית ואלפות החדשות נראות כמו פיאטים מפוארות. מיטו, ג'ולייטה...

אם כבר ה159, אבל גם היא כבר לא בייצור.

אבד להן הניצוץ שייחד את האלפות משאר הרכבים... כנ"ל הצרפתיות.

כמובן שזו דעתי בלבד ורבים יחלקו עליי.

איפה אגדות כמו 205 ו106? איפה אימפרזה GT? איפה פיאט קופה? איפה אלפא GTV? אלפא 75? סיוויק VTI?

זה כמו הסיפור על מכוניות השרירים האמריקאיות, רק שהן עשו קאמבק!

אני יאכל את הכובע אם בשנות ה80 וה90 לא היו אמריקאים שהתרפקו על הזכרונות מהרכבים של פעם, מכוניות השרירים האמריקאיות משנות ה60 וה70, עם המנועים העצומים וכל הייחוד שלהן (שבשביל לכתוב הכל צריך עוד שרשור). רק שלמזלם, פורד שמעו את זעקותייהם והתחילו בטרנד מחדש עם מכוניות "פוני" ושרירים מודרניות, שהולך מצוין.

נכון הן לא אותו דבר, אבל הן הכי מתקרבות לדבר האמיתי.

אתה מבין מה המסר שאני מנסה להעביר?

Honda civic EJ6

פורסם

ראשית, אף אחד לא תוקף אותך, מנהלים דיון ידידי.

לגבי אותן אגדות מהעבר, חלקן ישארו לעד אגדות, לחלקן היו מחליפות ועל הדרך נולדו אגדות חדשות (MX5, S2000, מגאן RS וכו׳).

אתה משתמש הבה בדוגמא של E90, עם יד על הלב, נהגת באחת נכונה*?

*נכונה=בולמים ספורטיביים וצמיגים איכותיים על ג׳אנט 18.

אם תגיד לי שכן ולא היה לך פדבק= אתה תדבר שטויות וככל הנראה תאבד את הרלוונטיות של כל מה שטענת פה בשרשור...

לא מייצרים משפחתיות עם פדבק כי אין לזה שום צורך אמיתי, הנהג הממוצע לא מתעניין בזה.

אגב, בחו״ל בהחלט יש רכבים משפחתיים מעניינים אבל לא מביאים אותם לארץ כי........אין ממש ביקוש והצדקה להביא (ראה ערך מאזדה speed).

בסופו של דבר כל אחד מקבל את ההחלטות שלו, יכולתי לקנות מאזדה 3 שנת 2010 או 2011, במקום זה העדפתי סדרה 3 מזדקנת שתיגע לי בבלוטות החשק ותתן לי פאן גם אם זה יעלה לי יותר באחזקה (דלק ואמינות).

אף אחד לא מונע ממך לעשות כן ואם אתה רוצה רכב חדש ומתנהג אתה מוזמן לעשות את זה עם סדרה 3 החדשה (בערך בכל השוואה בינה לבין מרצדס C קלאס היא שברה לה את העצמות).

אם זה משפחתי מדי קנה MX5 או מגאן RS וכו׳.

אגב, אותה אימפרזה GT עליה דיברת כאגדה גם סבלה מבעיות התנהגות ובלימה, מה שהפך אותה לאגדה היה היותה בלתי מרוסנת ואף מסוכנת על המגבלות.

ה-WRX שהחליפה אותה היתה מהירה יותר אבל פחות ניסתה ״להרוג את הנהג״ ולכן נחשבה למתונה יותר.

אני מאוד אוהב נהיגה ספורטיבית אבל אישית מעדיף לעשות את זה ברכבים שלא מתאמצים להרוג אותי אז יכול להיות שעבורי ה-WRX היתה עדיפה על ה-GT, עניין של טעם והעדפות שונות.

לגבי הפסקה שציינת את רכבי הפוני שחוזרים לאופנה, לא מפתיע, אם לא רכבי הפוני לתעשיית הרכב האמריקאית מזמן אין זכות קיום מהסיבה שאפילו הלקוח האמריקאי הבין שהמתחרה היפנית או האירופאית טובה יותר מהאימפלה\מאליבו שלו או מהתפלצת האמרי-קוריאני שלו.

רכבי הפוני זה ההצדקה היחידה שיש כיום לענף הרכב האמריקאי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...