Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורט מוטורי יוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלינק טבלה של הגופים הנתמכים על ידי הטוטו

ספורט מוטורי לא ראיתי .

אולי אני לא רואה טוב

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4279162,00.html

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כדי לקבל תמיכה מהטוטו צריך לענות על כל מיני קריטריונים. אל תתפוס אותי במילה כי אני לא מתעסק בזה ביום יום, אבל הנה כמה דברים אקראיים שלוקחים בחשבון:

1) התאחדות מוכרת ע"י משרד הספורט

2) תקצוב לפי כמות משתתפים פעילים וגילאיהם (ילדים, נוער, בוגרים וכו')

3) היקף פעילות המאורגנת ע"י ההתאחדות

אתה יכול לעיין בתנאים המדוייקים כאן (חיפוש מהיר בגוגל הביא אותי לזה)

גם אם ענף ספורט הוא אזוטרי בעיניך, יש לזכור שאם הוא עמד במבחני התמיכה, אז הוא זכאי לתקצוב כלשהו. אני לא רואה רע בכך שענף הקרלינג, סופטבול, כדורת דשא עיוורים או משיכת חבל מקבלים תקציב, כל עוד הם עומדים במבחני התמיכה ועורכים פעילות שעונה על דרישות המשתתפים והקהל תוך כדי ניהול סביר. אם הכסף לא מספיק או מנוהל באופן לקוי, זה כבר דיון אחר.

לגבי הספורט המוטורי, מה שקורה זה בתכל'ס מצב של ביצה ותרנגולת. ספורט מוטורי היה כאן תמיד בצורה כזו או אחרת. ספורטאים פעילים היו. רק לא היו פעילויות רשמיות וחוקיות בארץ, אלא בחו"ל. רק עכשיו הן התחילו (למעשה כבר באילת 2011 אבל אז לא הכל היה גמור).

אפשר לנסות להיות אופטימיים, כי בסוף יהיה תקציב.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

בכל ההודעה הארוכה שלי לא תמצא מילה אחת למה נותנים לפלוני או לאלמוני

כל שציינתי שהספורט המוטורי לא מקבל .

ראבאק הוא יקבל בעתיד !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...