Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות ביטוחים לדיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אז אחרי הרבה בירורים והתיעצויות החלטתי ללכת על פלואנס דיזל ידני,

מה שכן שהשוותי נתוני ביטוח חובה ומקיף ביחד על רכב בנזין עם אותו נתונים יצא לי כמעט 2000 שח הפרש שזה מטורף!

,ולכן שאלתי היא אם יש משפחתי בנזין שהכי קרובה לפלואנס מבחינת חיסכון? ,ושיהיה משנת 2010!תודה.

פורסם

רק הברידי, נקודה. פריוס/אוריס. לגבי ביטוח נשמע קצת מוזר. השוואת בין פלואנס דיזל לפלואנס בנזין ושאר הפרמטרים שהים ?

אצלי לא היהה משמעותי בין רכב בנזין לדיזל (שורולה מול פביה), כמובן אין לי פלואנס אז אין לי מושג לגביה.

אל פביה ששווה 122 אני משלם מקיף ~3200 בשנה. חובה ~1600.

אולי כדאי לך לצור קשר עם כמה סוכני ביטוח ולברר עוד את העיניין.

פורסם

שלום אליקו,

לפלואנס דיזל הידנית צריכת דלק של מעל ל-20 קילומטרים לליטר לפי נתוני היצרן. עד כמה שאני זוכרת אין בארץ מכונית משפחתית שמתקרבת לנתונים האלו והיא בעלת מנוע בנזין. ישנן מכוניות קטנות יותר, כמו ניסאן אקו-מיקרה (20 קילומטרים לליטר) או סקודה פאביה סטיישן (19 קילומטרים לליטר) שהן מאוד קרובות לצריכת הדלק הזו, אך כאמור הן קטנות יותר ולא נחשבות למכוניות משפחתיות. ישנן גם מכוניות היברידיות משפחתיות, כמו הונדה אינסייט או טויוטה פריוס שלהן צריכת דלק של כ-20 קילומטרים לליטר אך הן נמכרות בגרסה אוטומטית בלבד.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם
שלום אליקו,

לפלואנס דיזל הידנית צריכת דלק של מעל ל-20 קילומטרים לליטר לפי נתוני היצרן. עד כמה שאני זוכרת אין בארץ מכונית משפחתית שמתקרבת לנתונים האלו והיא בעלת מנוע בנזין. ישנן מכוניות קטנות יותר, כמו ניסאן אקו-מיקרה (20 קילומטרים לליטר) או סקודה פאביה סטיישן (19 קילומטרים לליטר) שהן מאוד קרובות לצריכת הדלק הזו, אך כאמור הן קטנות יותר ולא נחשבות למכוניות משפחתיות. ישנן גם מכוניות היברידיות משפחתיות, כמו הונדה אינסייט או טויוטה פריוס שלהן צריכת דלק של כ-20 קילומטרים לליטר אך הן נמכרות בגרסה אוטומטית בלבד.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

אלא נתוני יצרן כמובן, שצריך להוריד 20% לפחות - מנסיון. ניסן מיקרה בנהיגה רגועה בינעירונית עושה 1:16, פביה - 1:15.

כאמור, לכוון 1:20 בנזין משפחתי אפשר להגיע רק עם הברידי.

אם מיני בא בחשבון - 107 עושה 1:17 ... 1:18

פורסם

לפותח השרשור,

תבדוק עלויות ביטוח אצל "קרסו ביטוחים", (סוכנות של היבואן), יכול להיות שתופתע מהמחיר שתקבל שם.

אחד היתרונות שלהם, זה מוסכי הסדר שהם בעצם מוסכי הרשת של רנו (אם חלילה תצטרך).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שלום eddy25,

מצורף חלק מהמפרט הטכני של רנו פלואנס דיזל. שים לב שגם לפלואנס דיזל צריכת דלק ממוצעת של כ-20 קילומטרים לליטר, בדומה לאקו-מיקרה ולפאביה. כמובן שנתוני צריכת הדלק בפועל שונים מנתוני צריכת הדלק הרשמיים של היצרנים וצריכת הדלק האמיתית משתנה מאוד בהתאם לצורת הנהיגה ברכב.

Capture.JPG

פורסם
אלא נתוני יצרן כמובן, שצריך להוריד 20% לפחות - מנסיון. ניסן מיקרה בנהיגה רגועה בינעירונית עושה 1:16, פביה - 1:15.

כאמור, לכוון 1:20 בנזין משפחתי אפשר להגיע רק עם הברידי.

אם מיני בא בחשבון - 107 עושה 1:17 ... 1:18

הקביעות שלך לא מדוייקות.

אם אתה מוריד 20% מנתוני יצרן - תוריד גם בצריכת מנוע בנזין.

עם תכנון דרך מתאימה וסבלנות למהירויות וצורת נהיגה מתאימות - אני מראה לך שאני משיג נתונים טובים מהיצרן גם ברכב ותיק.

1:20 אפשרי בהחלט עם מנוע דיזל. התנסיתי בחו"ל, בין היתר, בגולף דיזל, בראבו וג'ולייטה - הצריכה הזו בנסיעה בינעירונית במהירות 90-100 היא נורמטיבית.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
הקביעות שלך לא מדוייקות.

אם אתה מוריד 20% מנתוני יצרן - תוריד גם בצריכת מנוע בנזין.

עם תכנון דרך מתאימה וסבלנות למהירויות וצורת נהיגה מתאימות - אני מראה לך שאני משיג נתונים טובים מהיצרן גם ברכב ותיק.

1:20 אפשרי בהחלט עם מנוע דיזל. התנסיתי בחו"ל, בין היתר, בגולף דיזל, בראבו וג'ולייטה - הצריכה הזו בנסיעה בינעירונית במהירות 90-100 היא נורמטיבית.

אני מוריד מכולם, איזו שאלה :)

ברור שעם דיזל אפשר להגיע ל- 1:20. אפשר אפילו קצת יותר טוב.

אם שמת לב, לי יש רכב דיזל אז אני יודע למה דיזל מסוגל. כשכתבתי למעלה על פביה, התכוותי למנוע 1.2 TSI.

(על סמך הנתונים מהאתר kml.co.il )

פורסם

האתר kml לא בדיוק שיא הדיוק והוא גם לא יכול כי כל אחד נוהג שונה.

אני ראיתי שם ממוצעים של רכבים מסויימים שאני מכיר די טוב וזה לא קרוב אפילו ככה שיש לקחת מה שכתוב שם בערבון מוגבל.

• תוכן חדש...