Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RAT CAR הצעות כיוונים איך למה וכמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני רוצה להתחיל פרוייקט לעשות את החיפושית שלי rat car

זה בעיקרון רכב שצבוע חלודה אבל לא באמת חלודה ...

וכל הטמבונים פסי קישוט גלגלים הכל ניקל יפה והפנים אני מאמין גם ניראה טוב והמנוע כמובן

(אני לא יכול להוסיף תמונה אני דרך האייפון )

בקיצור אם מישהו יודע מכיר תהליך משהו אשמח למידע

תודה רבה

יריב מיכאלי

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

אחד החלומות שלי חיפושית stance.

בעיקרון מה שצריך זה הנמכה מטורפת, הרבה חלודה וסט חישוקים קלאסיים. רצוי קאמבר שלילי וכמה שיותר. גגון זה גם נחמד.

אני לא בטוח אם זה הכיוון שלך אבל לדעתי זה מדהים! סטייל מיוחד.

לגבי החלודה אני יודע שיש שעושים צביעה שהיא דמוי חלודה, אני לא יודע אם מישהו בארץ יוכל לעשות דבר כזה ואיך זה מתבצע בדיוק.

אבל יש גם כאלה שמשייפים את כל הצבע עד לברזל, מגרדים על זה מלח כדי להאיץ את תהליך החלודה ומקבלים חלודה אמיתית. אחר כך מורחים על זה משהו כדי לשמור עליה שלא תאכל את הרכב. את זה בד"כ עושים על אזורים שיהיה אפשר להחליף, כנפים מכסה מנוע דלתות וכדומה.

קצת תמונות:

]

3.bp.blogspot.com/-4XnQnasTBQo/TYtzo2DKEEI/AAAAAAAACqw/TYYVVsE0JPo/s1600/vw1.jpg

1.bp.blogspot.com/_ZlCHcLuM3Ew/SwUBUCHlzvI/AAAAAAAAAdY/hMedetk_6U4/s400/ratbeetle.jpg

maxituning.es/files/cochestuning/maxi_tuning_volkswagen_beetle_poland_rat_3tras

era.jpg

farm7.staticflickr.com/6082/6042158416_460d30bcae_z.jpg

האמת שגם בלי חלודה הסגנון הזה יפה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לדעתי הסגנון הזה יפה מאד.

קח בחשבון שאם החיפושית לא מונמכת כמו שצריך אז זה לא באמת RAT :-)

יש בפורום את הבחור האמן הזה שמצייר באייר-בראש על מכוניות, יכול להיות שהוא יכול לצבוע לך חלקים מסויימים בחיפושית כמו חלודה. שווה לבדוק אצלו.

אם אתה רוצה חלודה אמיתית פשוט תשייף את החלק עד שהמתכת תחשף ותמתין כמה ימים. אבל לדעתי הלא מקצועית זה לא מומלץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש חבר פורום שעשה את זה ל- E30 והעלה לפורום תמונות והסברים לפני כמה שנים.

אני לא יכול להעלות קישורים אבל תריץ על זה חיפוש, אולי שווה להתייעץ איתו.

פורסם

תודה לכולם קודם כל

אני מצרף תמונה לפה שהיא החלום ביינתיים :)

ואם מישהו יודע עוד משהו אשמח לפרטים

מאיפה ליקנות את החומר איך זה עובד האם להסיר את הצבע שיש לי או להוריד אותו לגמרי ?

dJ5nV.jpg

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

כמה טוב שיש טעם שונה לאנשים. (היו צריכים לשלם לי הרבה כדי שאסע ב)גוש חלודה מונמך בצורה מגוכחת.

בהצלחה בפרויקט ולא לשכוח להעלות תמונות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בשיטוטי ברשת (ומי יאמין שדווקא חיפשתי מגבים?) מצאתי לך ולכולם קטע מחייך:

23 דקות של

ראט מול למוברגיני אואנטאדור דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
. נסעו יחד, אכלו יחד, התחרו יחד (למעו הפסקות מתבקשות עם הראט).

כבר דקות הפתיחה מצחיקות - איך הראט לא יכול לעבור את המדרכה ביציאה, בהמשך אוזל הדלק, האוטו מתחמם. וגם מנצח בזינוק (טוב.. כי הנהג בלמבו הפעיל לא נכון את המערכת שיש שם)

מסקנות ברורות: הבחורות מסכלות רק על הראט והנהג שלו, הגברים רק על הלמבו. ובסיום יש איזו חוסר שביעות רצון מהלמבוריגיני.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...