Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וינדוס 8 עובד / יעבוד מהר יותר מאנדרויד?

בחיי, איזה אנשים אופטימיים גולשים פה, גם אני אני רוצה קצת מהחומר הזה. :wink:

טוב, אני אתקן את הערכתי האופטימית הקודמת:

לדעתי זאת "שירת הברבור" של נוקיה,

והחברה הזאת תתרסק באופן רשמי (מעשית היא כבר מרוסקת) תוך פחות מ-3 שנים,

יחד עם החטיבה הזאת של מיקרוסופט.

נתראה ב-2015.

כן, ניתן לומר שהווינדוס פון והאייפון עובדים מהר יותר מהאנדרויד בזכות ממשק משתמש מהיר יותר - תקרא קצת על touch screen lag בגוגל ותבין איזה סיפור ביש זה באנדרויד ולמה זה לא הולך להיפתר בקרוב אם בכלל.

כמה כתבות בעניין:

http://www.cultofmac.com/133624/why-android-will-always-be-laggier-than-ios/

http://news.efytimes.com/e1/Does%20Android%20Suffer%20From%20Touchscreen%20Lag%20Yes/77283

http://phandroid.com/2012/03/14/microsoft-shows-off-new-touchscreen-tech-lets-hope-android-oems-come-up-with-something-similar-video/

אז אם החלטת לסבול את החווית משתמש המתסכלת הזאת בטלפון אנדרואיד שלך כדי להנות משאר החבילה שהוא מציע אז בכיף, אבל לפחות תהיה מודע לזה שלא חייבים לעבוד בצורה כזאת (ועוד כאשר רוב הזמן אנחנו פשוט מבצעים דברים בסיסיים כמו גלילה בספר טלפונים וכו').

והאבסורד הוא שהטלפונים מבוססי אנדרואיד תמיד "מפגיזים" במפרטי חומרה חזקים ביותר, מרגיש לרגע שאתה מחזיק PC שלם ביד , אך מספיקה פעולת גלילה פשוטה כדי לקבל ב"פנים" את אותו ה-lag המעצבן.

חשוב לציין, אנוכי משתמש Linux (מSlackware בגרסותיה הראשונות) כ15 שנה וBSD למיניהם (אם כבר הזכרתם מה זאת יציבות), מעודד ותורם בקהילת הקוד הפתוח וכל כולי בעד אנדרואיד.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חשוב לציין, אנוכי משתמש Linux (מSlackware בגרסותיה הראשונות) כ15 שנה וBSD למיניהם (אם כבר הזכרתם מה זאת יציבות), מעודד ותורם בקהילת הקוד הפתוח וכל כולי בעד אנדרואיד.

כיף לדעת שיש כאן עוד אנשים שמשתמשים במערכות UNIX/LINUX.:mm_yeah:

אישית מעדיף SUSE בגלל הקונפיגורצייה בUI, אני לא הרד קור של SHELL, אבל אם צריך אני יכול להסתדר עם VI וקבצי קונפיגורצייה :p. ואם כבר יציבות, אין כמו HP UX וגם שם יש UI לקונפיגורצייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הייתי די רציני.

ממשק ה-IOS והאנדרואיד די דומים למשתמש הפשוט, וזה כבר נמאס.

אריחים זה משהו חדש.

אני לא מבין מה חדש בזה, זה איקונים גדולים בשם אחר, אתה לוחץ עליהם נפתחת אפליקציה

איקון של אנגריבירדז באיפון יעשה אותו דבר כמו אריח של אנגריבירדז בנוקיה

כדי שהשוק יאמץ טכנולוגיה אתה צריך משתמשים ראשונים שיקפצו למים, הם יקפצו למים אם תראה להם משהו חדש שהוא טוב יותר ממה שיש להם, שם חדש לאיקונים גדולים לא גורם לאנשים כמוני להחליף את האיפון בנוקיה.

בטח ובטח לא אחרי כל כך הרבה פלופים בשנים האחרונות, אחד אחרי השני בצרורות של נוקיה ולא מעט של מיקרוסופט (הזיון הצליח לתפוס שוק? מישהו זוכר שהיה טלפון של מיקרוסופט יעודי לפייסבוק? שאני אתחיל לדבר על ויסטה ימח שמה?),

אם אני, שמחשיב את עצמי לקבוצת הקופצים הראשונים למים של טכנולוגיות חדשות, עומד ולא מבין על מה המהומה, אני מניח בבטחה שיש עוד מספיק כמוני ומעט מידי שכן יקפצו למים, מעט מידי כדי ליצור מאסה כל שהיא שתטה את השוק

runll - אתה עובד של MS?

אתה נשמע כמו איש מכירות שלהם

המון המקומות שמריצים שרתי אינטרנט מריצים טוםקט של לינוקס ולא IIS

DB מקצועיים רצים על אורקל (שלא לדבר על פוסט-גרייס החינמי שהוא גם נפוץ)

אין ארגון אחד שמכבד את עצמו שירוץ עם היפר-וויזור לוירטואלזציה, VMWARE שולט בשוק ביד רמה

יש מספיק מוצרים באנטרפרייז שמיקרוסופט עם ידה על התחתונה למרות שהיא מנסה

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אז אם החלטת לסבול את החווית משתמש המתסכלת הזאת בטלפון אנדרואיד שלך (...)

הלוואי, אני עדיין עם סימביאן ב-E71 משומש... :wink:

תודה על הלינקים, החכמתי.

בנוגע להשתלטות המופלאה הצפויה של מיקרוסופט-נוקיה על היקום האינטרגלטקטי -

בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אז אם החלטת לסבול את החווית משתמש המתסכלת הזאת בטלפון אנדרואיד שלך כדי להנות משאר החבילה שהוא מציע אז בכיף

אני לא מאמין, יש בארץ פאנבויז של WP (כשלא מכרו ולא ימכרו כאן רשמית מכשירים עם המע"ה הזאת) :shock:

הכי מצחיק זה שאת המשפט הזה שומעים בד"כ ממעריצי אפל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני לא מבין מה חדש בזה, זה איקונים גדולים בשם אחר, אתה לוחץ עליהם נפתחת אפליקציה

איקון של אנגריבירדז באיפון יעשה אותו דבר כמו אריח של אנגריבירדז בנוקיה

לא מדויק, ל-Live Tile בנוקיה יש יותר יכולות מבחינת תצוגה (באייפון אתה במקסימום יכול להציג תווית עם מספר) והארגון של העמוד הראשי הוא שונה לגמרי.

0ed7f__nokia-920-front.jpg

runll - אתה עובד של MS? לא.

אתה נשמע כמו איש מכירות שלהם. כמו שציינתי קודם, אני מפתח תוכנה ואחד המכשירים שאני מחזיק ועובד איתו הוא WP7, השני הוא סמסונג גלקסי עם אנדרויד.

המון המקומות שמריצים שרתי אינטרנט מריצים טוםקט של לינוקס ולא IIS

DB מקצועיים רצים על אורקל (שלא לדבר על פוסט-גרייס החינמי שהוא גם נפוץ)

אין ארגון אחד שמכבד את עצמו שירוץ עם היפר-וויזור לוירטואלזציה, VMWARE שולט בשוק ביד רמה

יש מספיק מוצרים באנטרפרייז שמיקרוסופט עם ידה על התחתונה למרות שהיא מנסה

אני חושב שפיספסת לגמרי את הנקודה, אנטרפרייזים היום מבוססים על ווינדוס בתוך הארגון, כמו שאמרתי מDesktopיים, שרתי מיילים, אופיס, Sharepoint וכו', זה מאפשר פוטנציאלית למנהלים בארגונים כאלה לעבור לווינדוס 8 מלא שהוא בטבלט נוח עם מסך נגיעה מאשר הלפטופים הUltra light שעד כה נסחבו איתם.

לגביי הנקודות שהעלת לגביי IIS מול Tomcat ועוד, ישנם דברים שאני מסכים איתם וישנם שלא, לא נכנס עכשיו לדיון טכני על שרתי אפליקציות.

הלוואי, אני עדיין עם סימביאן ב-E71 משומש... :wink:

תודה על הלינקים, החכמתי.

בנוגע להשתלטות המופלאה הצפויה של מיקרוסופט-נוקיה על היקום האינטרגלטקטי -

בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים.

מיקרוסופט לא עם ידם על העליונה וטוב שכך! מעולם לא טענתי שהם לקראת world domination, אבוי לנו.

אני לא מאמין, יש בארץ פאנבויז של WP (כשלא מכרו ולא ימכרו כאן רשמית מכשירים עם המע"ה הזאת) :shock:

הכי מצחיק זה שאת המשפט הזה שומעים בד"כ ממעריצי אפל

אני ממש לא פנבוי של WP7 או מיקרוסופט, גם לא של אפל ולא של גוגל, פשוט בוחן את הדברים מנקודת מבט ניטרלית לגמרי כאחד שמשתמש והשתמש ביום יום במכשירים של כל אחת מהחברות האלה ויש לו פרספקטיבה נוספת כמפתח.

מכיוון שאנדרויד הוא קוד פתוח הייתי מאוד רוצה שזאת המערכת הפעלה שתהיה בסופו של דבר עם ידה על העליונה, אך כמו שאמרתי קודם, לדעתי כשתהיה אלטרנטיבה אחרת שמציעה למשתמש הממוצע את כל החבילה שהוא מספק (מחיר, מכשירים וכו') אך ללא כל חסרונותיו הוא ירד בקלילות למקום שלישי.

אבל מצחיק, הזכרת לי את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=FFhjDX-DUew דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אני לא יודע אם מישהו מהקוטלים נגע בכלל במכשיר WP. יצא לי לשחק באופן יסודי למדי בלומיה 900 לפני כחודשיים. אם נשים את הקטע (המאוד חשוב) של האפליקציות בצד, מדובר לדעתי באחד המכשירים הכי טובים שיש היום בשוק. הוא בנוי בצורה מעולה, החומרה איכותית (מסך איכותי, מצלמה טובה וכו'), הוא מהיר וכיף להשתמש בו. ה tiles הם לא סתם אייקונים גדולים, זה שילוב בין איקון ל widget. הממשק הזה גורם לממשק של iOS ואנדרואיד להרגיש קצת מיושן.

הסיבה לחוסר הצלחה היא בעיקר שיווקית לדעתי. לאפל יש מותג מאוד חזק ואנדרואיד הוא חינם ליצרנים וחברות הסלולר אוהבות לשים את הג'אנק שלהם עליו ולדחוף אותו לצרכנים. למייקרוסופט-נוקיה אין לא מותג ולא חברות סלולר שיהיה להן אינטרס למכור את המכשיר.

emotion of motion

פורסם

Tomer, מניסיון - האמן לי שזה עושה יותר שכל ממה שאתה חושב, כשאני משתמש בטלפונים אחרים אני מרגיש מוגבל.

התמונה שהעליתי קודם היא תמונה מוגזמת, הנה ארגון קצת יותר קליל:

nokia-lumia-920-820-hands-on-07.jpg

אחד הדברים הנוחים בזה הוא שישנן אפליקציות שדורשות שטח יותר גדול כדי לתת אינפורמציה כמו היומן וכך הכל מול העיניים כמו דשבורד. למשל אינני צריך להכנס לאפליקציה של המזג אויר כדי לדעת מה הטמפרטורה - זה יופיע באריח של האפליקציה למזג אויר, אינני צריך להכנס לפייסבוק/לינקדאין/וכו'.. כדי לראות שמישהו פרסם משהו בקיר שלי או תייג - זה פשוט יופיע באריח שלי וכך זה עובד.

בכלל יש פונקציות במכשיר שכאשר אני עובר למכשיר אחר מיד זה חסר לי, האריחים זה אחד, כפתור הBack שלא כמו באנדרויד הוא עובר בתוך האפליקציה ובין אפליקציות בצורה מושלמת.

המכשיר מאחד את האנשי קשר שלך מהמקורות השונים (Linkedin, Google, Facebook, Twitter וכו') לתוך איש קשר אחד, ככה שיש לי גם מן דשבורד מלא על חברים במקום אחד (טוויטים סטטוסים וכו')

ממשק ההודעות מאפשר לי לשנות את האמצעי שבו אני מתכתב מול אותו בן אדם, כך שאני יכול להתחיל שיחה בפייסבוק ולהמשיך אותה באס-אמ-אסים מול אותו בן אדם אם הוא עזב את המחשב.

ועוד ועוד דברים שאתה חווה בשימוש בטלפון הזה ופתאום חסרים לך אצל המתחרים.

פורסם

גם באייפון ובאנדרואיד סביר להניח יש דברים שאין לך פה.

מה שאתה מתאר כמידע בדשבורד, נקרא וויג'ט באנדרואיד ככה שזה קיים, ומגרסת JB אם אני לא טועה אתה יכול ליצור לך מסך בדיוק כמו ב-WP ככה שבכלל אין בעיה.

פיצ'רים זה מה שמבדיל בין המערכות, אבל הממשק הזה של WP לא לטעמי, בטח ובטח לא במחשב האישי שלי בבית עם המסך המזעזע הזה שלהם.

מה לגבי עלות המערכת, היא חינם? אם קניתי מכשיר עם WP8, אני אקבל שדרוגי חינם הלאה או בתשלום (אם בכלל אפשרי?)

באייפון ואנדרואיד יש עדכונים חינם ובאנדרואיד אם אין עדכון רשמי אז מישהו כבר יוציא איזה עדכון מתאים באופן לא רשמי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה שאתה מתאר כמידע בדשבורד, נקרא וויג'ט באנדרואיד ככה שזה קיים, ומגרסת JB אם אני לא טועה אתה יכול ליצור לך מסך בדיוק כמו ב-WP ככה שבכלל אין בעיה.

או להתקין את זה, אם כל כך חסר לך את מראה ה-WP7:

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.tikuwarez.launcher3&feature=search_result

זמין למשתמשי אנדרואיד 2.1 ומעלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא יודע מה אתכם, אבל זו הפעם הראשונה שאני שוקל בחיוב מכשיר של נוקיה. מאז שאני זוכר את עצמי שנאתי את נוקיה ואת המכשירים שלה, ממש לא נוח לשימוש ולא אינטואטיבי. תפריטים מעצבנים, בקיצור כל מה שאני לא אוהב בטלפון, היה לנוקיה.

זו הפעם הראשונה שאני חושב על נוקיה שאולי אשכרה אפשר לסבול את השימוש בה.

נחכה ונראה את המכשיר בשוק, נשחק איתו קצת, ונראה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

והאבסורד הוא שהטלפונים מבוססי אנדרואיד תמיד "מפגיזים" במפרטי חומרה חזקים ביותר, מרגיש לרגע שאתה מחזיק PC שלם ביד , אך מספיקה פעולת גלילה פשוטה כדי לקבל ב"פנים" את אותו ה-lag המעצבן.

בגלקסי נקסוס עם גירסה 4.1.1 אין interface lag.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

יש לי 4.1.1, המצב השתפר בהרבה אבל זה עדיין לא זה. צריך לנסות בשביל להבין. מייקרוסופט עשו עבודה ממש טובה שם.

emotion of motion

פורסם

רק בשביל הפרופורצייה, WIN8 רץ לאט על מעבד שתי ליבות ו4G זכרון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...