Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגרד את הדבק ולשים סופר 7 במקום, אם אתה מירושלים אני יכול לתת לך קצת בחינם.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

שלום

אין שום בעיה עם דבק דו-צדדי, לרוב הבעיה היא לא בדבק, היא בשטח ההבדבקה.

חשוב לנקות טוב טוב את האזור, לרוב הוא מאוד שמנוני מכל התכשירים שמורחים על הדשבורד ולכן הדבק לא שווה הרבה.

מעט ספירט על צמר גפן, נקה את הקודניק ואת הנקודה על הדשבור באזור ההדבקה.

והדבק.

תעשה ניסיון קודם באזור שלו רואים, עם הספירט.

בהצלחה

פלג_

אגב, יש לי בדק דו-צדדי של M3 אם אתה צריך, אני מהוד השרון.

פורסם
שלום

אין שום בעיה עם דבק דו-צדדי, לרוב הבעיה היא לא בדבק, היא בשטח ההבדבקה.

חשוב לנקות טוב טוב את האזור, לרוב הוא מאוד שמנוני מכל התכשירים שמורחים על הדשבורד ולכן הדבק לא שווה הרבה.

יש בעיה עם דבק דו-צדדי - השאלה היא באיכותו.

היה לי דבק דו צדדי פשוט ( עלה 7 ש"ח ), הדביק בלילה יופי. בבוקר מהחום הדבק כבר לא החזיק ונפל.

לעומת זאת דבק של "יעקובי" שעלה 15 ( שקטן בחצי מהדבק הפשוט ), ומחזיק בובה.

אני אגב עברתי לדבק סקוטצ', אחרי כמה פעמים שהדיבורית ( של PARROT ) זזה בגלל ברכיים של אנשים גדולים, החלטתי שהפתרון הכי טוב יהיה להצמיד עם דבק סקוטצ' וככה אפשר טיפה לשחק עם זה.

פורסם
יש בעיה עם דבק דו-צדדי - השאלה היא באיכותו.

היה לי דבק דו צדדי פשוט ( עלה 7 ש"ח ), הדביק בלילה יופי. בבוקר מהחום הדבק כבר לא החזיק ונפל.

לעומת זאת דבק של "יעקובי" שעלה 15 ( שקטן בחצי מהדבק הפשוט ), ומחזיק בובה.

אני אגב עברתי לדבק סקוטצ', אחרי כמה פעמים שהדיבורית ( של PARROT ) זזה בגלל ברכיים של אנשים גדולים, החלטתי שהפתרון הכי טוב יהיה להצמיד עם דבק סקוטצ' וככה אפשר טיפה לשחק עם זה.

הדבקתי עם דבק 3 שניות שעלה 2 ש"ח וכבר 5 שנים זה לא זז

• תוכן חדש...