Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש רכב) צריכת דלק ליטר ל-18 ק"מ בבנזין, ו-22 ק"מ בסולר

yuraskor
שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן!

כמו בכותרת, המלצה לרכב חדש או משומש שיצרוך ליטר בנזין לכל 18 ק"מ או ליטר סולר לכל 22 ק"מ.

מחפש רכב יחסית גדול, שיעמוד בנסועה שנתית של כ-32 אלף קילומטרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לא קיים דיזל דו גלגלי לדעתי, אם אתה מתייחס לנתוני צריכה עירוניים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין רכב גדול שעומד בדרישות הללו.

טויוטה פריוס חדשה עושה 20-21 בממוצע בלי בעיה.

סיטרואן C3 דיזל חדשה עושה גם משהו דומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה על C3 דיזל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלת מיליון הדולר,מה התקציב ?

אם יש לך 90,000 ש"ח פנויים כנראה שהאופציה הטובה ביותר היא C3 דיזל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי אופצייה לפריוס מהעבודה.

או רכב פרטי בסכום של עד 120 אלף.

הצריכה הממוצעת תורכב מ-2000 ק"מ נסיעה בנעירונית, ועוד כ600 ק"מ בתנועה עירונית - לחודש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי את הקטנות של VAG (איביזה, פולו או פאביה) תעמוד במטלה אם תיקח את אחד מדגמי ה-1.2 TSI עם גיר ידני. אולי גם פיז'ו 107, אבל היא קטנה מדי לדעתי לנסיעות ארוכות...

We are the Human Race

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי גם פיז'ו 107, אבל היא קטנה מדי לדעתי לנסיעות ארוכות...

107 ודומות לא יתאימו, לכן מיותר להמליץ על רכב הזה.

מחפש רכב יחסית גדול, שיעמוד בנסועה שנתית של כ-32 אלף קילומטרים.

לדעתי את הקטנות של VAG (איביזה, פולו או פאביה) תעמוד במטלה אם תיקח את אחד מדגמי ה-1.2 TSI עם גיר ידני.

גם לא מתאים, בKML מדווחים על צריכה משולבת של פחות מ1 ל15 כאשר פותח שרשור רוצה 1 ל18. אין פתרונות קסם, רק דיזל או אולי הברידי, אני כמובן ממליץ על דיזל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי אופצייה לפריוס מהעבודה.

או רכב פרטי בסכום של עד 120 אלף.

הצריכה הממוצעת תורכב מ-2000 ק"מ נסיעה בנעירונית, ועוד כ600 ק"מ בתנועה עירונית - לחודש.

תבדוק מה משתלם לך יותר כלכלית - מהעבודה או פרטי. פריוס בתמהיל הנסיעות שלך (שדומה לזה של אבא שלי עם רכב זהה) תספק כאמור כ-20 ק"מ לליטר ומעלה.

אין משהו שיותר יתאים מ c3 פיקאסו או רגילה eHDI

יש לזכור שהן מגיעות עם גיר רובוטי די גרוע (הידני בסדר).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הC3 לא גדולה ואפילו לא יחסית. סרוניס אמר לך נכון שאין מכוניות גדולות בטווח הצריכה הזאת. תחליט על מה לוותר, גודל או דלק. הC3 נחמדה מאוד אבל ממש לא גדולה ולא מתקרבת לזה מבחינת המרחב הפנימי. מה הצרכים כשאתה אומר גדולה - פוזה, תא מטען, שלושה מבוגרים מאחור, נהג גבוה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העניין הוא שאני גר בצפון, חיי חברה, משפחה, חברה. אבל אני עובד בדרום, בקרית גת.

אני עובד 4 ימים, ואז אני בסוג של סופ"ש 4 ימים נוספים.

ובגלל הנסיעות בקו קרית גת-כרמיאל-טבריה אני רוצה רכב שהשהייה בו במשך הנהיגה תיהיה נעימה.

כרגע אני מתנייד בפיז'ו 206 שנת 2001 שמציגה צריכה דיי יפה ( לרוב נע סביב ה15), אבל לטעמי הרכב קטן, ולנסיעות ארוכות שכאלו של 200 ק"מ פלוס מינוס - אני לא חושב שהוא מתאים.

פוזה ממש לא מעניינת אותי, נפח תא מטען יהיה יתרון אך לא חובה, 3 מבוגרים מאחור מאוכלסים רק לנסיעות קצרות כך שזה פחות קריטי.

אני מתייעץ היות ואני רוצה להיות בטוח שאני לא מפספס אף מתמודדת ראוייה, אגב, הונדה אנסייט, והונדה ג'אז ירדו מהפרק עקב ביקורות לא מלהיבות במיוחד על צריכת הדלק שלהן, שהיא לא טובה משמעותית מהצריכה שלי כרגע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה צריכת הדלק שלה? אם הוא בדק אותה לאורך תקופה, או שהוא הסתמך על שמועות/נתונים מהאינטרנט/מחשב דרך

האם הרכב נוח לנסיעות ארוכות?

איזו שנה האקזמפלר המדובר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...