Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פאצ'ה בימי שישי כניסה חינם מסיבה מאוד סבבה וכנ"ל לגבי ריץ' בימי שני אך לשם הכניסה לא חינם.

אחל'ה מוזיקה, קהל סבבה, רוסים ורוסיות :-D

פורסם

ממתי הכניסה לריץ לא בחינם?

יש עכשיו גם מקום חדש בשם Balibar, זה אותם היחצנים שהיו עושים את המסיבות באופרה ובפבריק.

פורסם
אקסודוס הבטיח לקפוץ וכנראה טרם חזר.

נחכה לו עם הרשמים.

חזרתי!

לא שוס, לא כל כך אהבתי את הסידור בפנים.

למרות זאת ריבוי שולחנות הבר דווקא שימושי.

מחירים כמו בכל מועדון ובמדד הכוסיות המועדון הזה מפסיד למועדונים רוסים אחרים שהוזכרו פה.

סה"כ נחמד ואם מזמינים כניסה מראש לא משלמים כלום.

הפאצ'אה מועדון מאוד חמוד, אבל מלא לרוב בילדים.

מה שכן, ה"ילדות" שם כוסיות לחלוטין.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הפאצ'אה מועדון מאוד חמוד, אבל מלא לרוב בילדים.

מה שכן, ה"ילדות" שם כוסיות לחלוטין.

אל תשכח להחליף סמלון

Pedobear.png

:)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
בפאצ'ה בהחלט יש הרבה כוסית(כמו בכול מועדון של רוסים...)

אבל הבעיה שם שהיחס בנים-בנות די רע. בפעם האחרונה שהייתי שם, זה היה די sausage fest.

פאצ'ה מקום קטן וליין שישי מגעיל ביותר, קטינות ויותר מדי פרצופים ''לא איכותיים'',

ריץ מומלץ אבל זה בימי שני.

פאבריק היה חזק מאוד !

ממליץ על מלינה בחיפה - פשוט אין מועדון חזק יותר בארץ כיום. (וגם זה מגיל 24 עם סלקציה חזקה)

פורסם

אפרופו סלקציה, לפני זמן מה קפצנו באופן ספונטני לפאשן בר בת"א.

חבורה שיחס הבנות עולה על הבנים, אף אחד לא מכוער באופן מיוחד וכולם בגיל שבו ביטוח הרכב נהיי זול יותר.

הסלקטורית החליטה לא להכניס אותי בגלל שהייתי עם נעל בד צבעונית ולא נעל אלגנט כמקובל במועדון רוסי.

מישהו שכח לספר לה שזו "נעל בד" של דיזל שעלתה בזמנו לא מעט מרשרשים והיא הולכת נהדר עם ג'ינס וחולצה מכופתרת.

כמובן שלא לקחתי אישית (את זה אישתי עשתה בשבילי), אבל עדיין קצת טיפשי בעייני, זה לא שאלו נעלי ריצה של סוקוני או משהו.

אני מת לקפוץ למלינה, אבל אין לי כוח לנסוע עד חיפה.

כשהייתי רווק צעיר ופוחז הייתי נוסע עם חברים כל חמישי ושישי למטר שמונים (מישהו זוכר?), אחח, זה היה מועדון.

אין על הרוסיות של הצפון. :wink:

פורסם

מטר שמונים זה היה המקום !!,

החליף אותו המודה בר, והמלינה זה השדרוג של המודה בר.

ExoduS

הסיפור עם הבגדים, למי זה לא קורה בחבורת רוסים :) בד''כ כרטיס מועדון היה סוגר לך את הפינה עם הנעליים.

http://www.youtube.com/watch?v=FpHMxDdtU3E&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מהאייפון מהחודש האחרון (מלינה)

פורסם
אל תשכח להחליף סמלון

Pedobear.png

:)

במיוחד בשבילך:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=24135

8)

בנוגע לסרטון, היום בכל מועדון רוסים יש רוסיות חצי ערומות שרוקדות תמורת תשלום, אפילו בפאצ'ה. :lol:

ועדיין, המקום נראה מעולה, בסוף אני אשבר.

• תוכן חדש...