Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע היום ללילה בת"א, וחשבתי לשם שינוי לגוון קצת ולא ללכת למועדונים ה"רגילים" באזור הנמל/אלנבי, אלא למועדון/דאנס בר של "רוסים" (או יותר נכון רוסיות :wink: )...

יש למישהו המלצות למקומות בילוי כאלה לגילאי 26 (אין בעיה אם הכניסה היא מגיל צעיר יותר).

תודה.

פורסם

תודה על התשובות, אלה גם המקומות שמצאתי באינטרנט (אבל לא ידעתי עד כמה מה שכתוב שם רלוונטי כיום). הבנתי שיש גם איזשהו דאנס בר בבן יהודה 231, אם מישהו מכיר?

אם אתה אוהב ילדות(עד גיל 20) אז לך לפבריק.

אני לא בטוח אם זה חוקי לענות על השאלה הזאת... :-P

פורסם

מאוד ממליץ על ווילה סוקולוב בבית העיתונאים, היום יש שם ליין של רוסים עם אחלה מוזיקה וקהל בוגר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני לא לגמרי יודע משהו ספציפי על המקום, אבל כל פעם שאני יוצא מהופעה בבארבי (קיבוץ גלויות) יש ממש מהצד השני ּתור כניסה למועדון וכולם חבר'ה רוסים. נראה מבחוץ די יוקרתי.

אולי שווה לבדוק במה מדובר.

פורסם

הרוב מאותרגות חיצונית (בתמונות לפחות) באקסטרבגנזה הזה.

רציתי ללכת לשם לפני שבוע, לא הסתדר, נקפוץ בשישי הקרוב ונחזור עם רשמים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני לא לגמרי יודע משהו ספציפי על המקום, אבל כל פעם שאני יוצא מהופעה בבארבי (קיבוץ גלויות) יש ממש מהצד השני ּתור כניסה למועדון וכולם חבר'ה רוסים. נראה מבחוץ די יוקרתי.

אולי שווה לבדוק במה מדובר.

זה היה מועדון האופרה והיה מיועד לקהל הרוסי, והוא כבר נסגר.

יש ליד העזריאלי מקום חדש שנקרא DEJA VU הכניסה אליו חינם, רוב הפעמים אחלה קהל מקסימום אפשר לצאת ולהמשיך למועדון הבא, גם ככה לא שילמת על הכניסה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לרגל ביקור חוזר בתל אביב הלילה.

הפבריק והאופרה נסגרו, ועושה רושם שאין יותר ליין רוסים בוילה סוקולוב. אם יש למישהו המלצות אחרות (בנוסף לפאשן בר ול-extravaganza) זה יעזור.

תודה.

פורסם

ממליץ בחום גדול על קולנוע מקסים או בשמו השני ליין ה"פטיש" בימי שישי, פטיש כמו "פטיש לרגליים", לא מלשון "פטיש למסמר". מוזיקת האוס, הרבה רוסים, לא רק ואווירה מטורפת, והבחורות, או הבחורות, אבאל'ה, מה שהולך שם.

דיסקליימר: לא הייתי שם הרבה זמן, התבגרתי קצת, אבל נראה לי שהליין עדיין קיים.

פורסם
אקסודוס הבטיח לקפוץ וכנראה טרם חזר.

אכן מדאיג... :lol:

ואני נוסע היום, אז הליינים של ימי שישי קצת פחות רלוונטיים. אבל תודה בכל זאת.

• תוכן חדש...