Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבותיי, אולי נפסיק עם ההיתממות הזאת?, רמת הפשיעה בישראל והמקרים הקיצוניים שאנו קוראים חדשות לבקרים נובעת מאוזלת היד של בתי המשפט, מהעונשים הבלתי מספקת, ומידם הכבולה של גורמי אכיפת החוק שנראים כמו חבורת פנסיונרים עם כרס וכוס קפה וקרואסון מהאלונית הקרובה.

שוטר צריך להיות כאן מעמד בדומה לארה"ב, להרתיע ולתת את הכבוד הראוי לו.

התענוג שמוביל אותך

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

RK - אתה מפחד משוטרים עם אצבע קלה על ההדק, זה מקובל.

ומפושעים עם יד קלה על המברג? לפי מה שאתה כותה תיאור השתלשלות האירועים שהסתמכת עליו הוא של התביעה בלבד, לא הייתי מסתמך על זה בתור דו"ח אובייקטיבי.

בשורה התחתונה ובלי קשר לשכתבתי למעלה:

ההרוג הוא עבריין רכוש שהניף מברג לעבר שוטר ואחר כך ניסה לדרוס אותו אלה 2 נסיונות רצח של שוטר, אתם יודעים מה? אני שמח שיש פסיכופט אחד פחות שאני עלול לפגוש ברחוב.

פורסם
ואני דווקא שמעתי על רוכב אופנוע שנסע מהר, נמלט מהמשטרה וקצין משטרה "חרוץ" זרק עליו קרש בניין, פגע בו והרג אותו. .

אתה הרי מספיק חכם כדי לדעת שנסע מהר, לעומת נמלט מהמשטרה, זה לא אותו דבר. ויודע מה? מי שנמלט מהמשטרה - אני בעד שיעצרו אותו גם אם זה פוגע בבריאותו. אולי בוא בדיוק נמלט מזירת פשע? אולי הוא חטף מישהי? אולי הוא בדרך לפיגוע/ביצוע פשע?

בכל מקרה, אני לא חושב שצריך להרוג אותו, ואני משוכנע שלא לזה כיוון השוטר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אתה הרי מספיק חכם כדי לדעת שנסע מהר, לעומת נמלט מהמשטרה, זה לא אותו דבר. ויודע מה? מי שנמלט מהמשטרה - אני בעד שיעצרו אותו גם אם זה פוגע בבריאותו. אולי בוא בדיוק נמלט מזירת פשע? אולי הוא חטף מישהי? אולי הוא בדרך לפיגוע/ביצוע פשע?

בכל מקרה, אני לא חושב שצריך להרוג אותו, ואני משוכנע שלא לזה כיוון השוטר.

וואלה?

היכן בדיוק הסתיר רוכב האופנוע את אותה אחת שחטף? בין האלטרנטור לצילינדר של מנוע האופנוע?

אתה בטח מבין שלפי הטיעונים שלך גם לך - ואתה יודע מה, גם לי - זה יכול לקרות, מספיק שנסענו בכביש ונלכדנו בידי אחד מהשוטרים המוסווים שחושבים שהם בתרגיל חי"ר, נגיד שלצורך הדיון לא הבחנו בהוראה לעצור או שהחלטנו שמדובר בגורמי פח"ע ואנחנו נמלטים מהמקום.

מה עכשיו? - ברור לך שתא המטען של GTI יכול להכיל חטופה או גופה, אולי אתה נמלט כי אתה בדרך לפיגוע או שוד? אולי נמלטת מזירת פשע?...

בקיצור ידידי, אני מקווה שהבנת את המסר, דבר כזה יכול לקרות לכל אחד שהיה בזמן הלא נכון במקום הלא יכון - ואתה יודע מה? אם לידך ימצא גם מברג, זו תהיה ההוכחה הסופית והניצחת לכוונותיך הנפשעות, שהרי לא לחינם ברחת כשמברג בידך...

• תוכן חדש...