Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה ללכת רחוק?

מספיק לראות איך YNET מתארים את האירוע.

"שוטר שלא בתפקיד".

כלומר, אם אתה לא בתפקיד, תברח מהר.

עוד מקרה של הרעלה ציבורית בשירות הטייקונים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל על הויכוח. RK חושב שהוא גר בשוויץ. נקווה שלא יזדקק לעזרתו של שוטר, שיפחד להגן עליו פן RK ודומיו יתבעו אותו.

"להחליף את השוטרים"? אולי בשוטרים של סוריה? ואולי בעצם תתנדב אתה להיות שוטר? נראה אותך מחיל את הסטנדרט שאתה מצפה מהם להחיל, תוך שמירת כבודם של גנבים שמנסים לדרוס אותך, וכל זאת במשכורת שהם מקבלים. כמובן, לגישתך: "קצת קשה לי לתאר מצב בו אדם מצליח לדרוס אדם אחר עם הצד של הרכב". ובכן, צריך מאוד מאוד להתאמץ, ולצדד מראש בצד האחר, כדי לכתוב אמירה כזו. אני מוכן שתציב בובה בין שני הרכבים שלנו, ואני אראה לך איך אני מוחץ אותה. תנוח דעתך, אתה לא "אהבל" כדבריך, אתה סתם בעד הצד האחר ומסנה להיתמם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר72, קצת פחות ציניות, והרבה פחות דברים לשים לי בפה. הצד האחר על הז' שלי, אני מגיב פה מהצד הכי אגואיסטי שיש. לי מגיעה משטרה טובה יותר, עם שוטרים טובים יותר. לא עם ערסים שמפצים על חסכים. מה שאתה עושה זה לנסות ולהוריד מהלגיטימציה של הדברים שלי תוך כדי קביעה במי, ולמה אני מצדד. אז הפעם זה פשוט לא נכון. אין לי אג'נדה לטובת הצד השני - אני לא שמאלני שרוצה להגן על בני דודנו ולא סניגור שחשובה לו בריאות, נוחות או רווחת הנאשמים. מה שכן, אני עבריין תנועה פוטנציאלי (כמו כולנו פה) ולא רוצה להגיע למצב שדפקט כזה ירה בי מטווח אפס כי אמרתי לו שהדו"ח שהוא מנפיץ לי (והנפיצו לי) לא צודק. מספיק טוב?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא, לא מספיק טוב, משום שעוד לא שמעתי שירו במישהו כי נסע מהר. לעתים מאוד רחוקות בכלל מעכבים או עוצרים אותם (אם בכלל). מצד שני, אם מישהו בא לגנוב רכב, ומוציא כלי חד כלשהו ומאיים על השוטר - אז כן, אני בעד שהשוטר יגן על עצמו, ולא יתחיל לחשוב אם הוא יכול למות או לא מהכלי שמחזיק הגנב. זה כמו להגיד שאי אפשר למות מאבנים שזורקים לך על הרכב, שזו כמובן שטות מוחלטת, ולכן אסור לך לירות במיידי אבנים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לא, לא מספיק טוב, משום שעוד לא שמעתי שירו במישהו כי נסע מהר.

ואני דווקא שמעתי על רוכב אופנוע שנסע מהר, נמלט מהמשטרה וקצין משטרה "חרוץ" זרק עליו קרש בניין, פגע בו והרג אותו.

בעניין הזה אני לגמרי עם רומן, אין לי שום בעיה עם המקרה הזה ואני מקווה שהעניין ייסתיים טוב מבחינת השוטר, יש לי בעיה חמורה עם ההבנה שבלי נורמות ברורות, מחר כל אחד יהיה חשוף לשוטרים עם אצבע קלה על ההדק.

לא צריך הרבה, הום סנטר קרוב ואפשר לרכוש שם מלוא החופן מברגים בגדלים ומסוגים שונים, שוטר שיירה בחשוד פשוט ישלוף מברג מהסטוק וישתול אותו בזירת הפשע - והופ הוא מסודר.

פורסם

דורקי, הנקודה שלי טיפה אחרת - שחר מזרחי, לפי פסק הדין, לא ירה בגנב הרכב ברגע שליפת המברג והאיום בו (לטענתו), אלא בשלב מאוחר הרבה יותר ובעיצומם של חילופי דברים ביניהם, לאחר שהוא שבר את חלון הרכב (שחר מזרחי, לא הגנב). אם היה יורה בו בעיצומו של איום המברג - לא רק ניחא, אלא גם טוב - כך היה צריך לפעול. זו בדיוק הסיבה שמצביעה (לדעתי כמובן) על כך שכל עניין המברג היה מפוברק ונטען על מנת להצדיק בדיעבד.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, מלכתחילא לא רציתי להכנס לעניין שחר מזרחי ולא רציתי להתייחס לעניינו.

הנקודה שלי היא מעט שונה, כשהמברג הופך לכלי נשק מאיים (והוא אכן באמת כזה בידיים הלא נכונות) וכשחנויות DIY מוצפות בסחורה סינית זולה, אז שתילת מברג בזירת הפשע אפילו לא עולה הרבה כסף, בעלות של כמה שקלים יש לשוטר אליבי והוא מסודר... :roll:

פורסם

מצד אחד זה נכון, מצד שני מברג הוא באמת כלי קטלני. ללא ספק מצב בעייתי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

RK

שמע אני מקווה שיש כמה שפחות אנשים כמוך במדינה הזאת.

כל גנב שעושה מעשה צריך לרצוח אותי לפי דעתי.

כל שוטר שנדפק בגלל הגנבים האלה אז השופט ששפט אותו צריך לקבל עונש מוות.

לפי שאתה אומר שבאמת השוטרים במדינה הזאת הם פח אשפה זה נכון,השוטרים הם חבורה של ערסים לא יוצלחים עם בקושי 12 שנות לימוד על זה אין ספק שזה נכון.

הם מתנהלים בצורה בזיונית ומגעילה ואני שמח על כל פעם שהאזרח הקטן כמונו יכול לדפוק אותם באיזו תביעה או משהו כזה אחרי שהם מתנהגים לא כמו שצריך אלינו.

אבל כשמגיע מצב ששוטר ניצב מול איזה גנב רכב שללא ספק אם השוטר ייתן לו לברוח אז הגניבה הבאה תתבצע ככל הנראה תוך יום יומיים מאז הבריחה של הגנב אז השוטר צריך אכן לירות בו למוות,כל אחד ואחד מאיתנו אם פורצים אליו הבית צריך לרצוח את הגנבים האלה.

החוק פה צריך להשתנות ואני נשבע שאם ויבוא יום ויפרוץ אליי הביתה גנב ויקרה מצב שהוא לא יימצא בין החיים ואני אקבל עונש רציני על כך אז יבוא יום כשאני אסיים את המעצר שלי אותו השופט יצטרך להתחבאות על זה שהוא הרס לי את החיים.

החוק פה דפוק ביותר!!

פורסם

viper05, כשאין משהו חכם להגיד, עוברים לדבר לגופו של כותב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה שאני אומר זה מאוד חכם,אני לא משקיע בכתיבה וניסוח כי פשוט אין לי כח לזה כרגע.

אבל החוק פה מטומטמם, אין שום סיבה שלאותם השוטרים ייהרסו החיים בגלל איזה גנב(חבל שאני לא יכול להתבטא בצורה קיצונית כי אנחנו יודעים לרוב מי הם גנבי הרכב).

חבל שאני/אתה ועוד אזרחים רבים לא יכולים על פי החוק לרצוח מישהו שמנסה לגנוב מהשטח הפרטי שלנו,למה שאני ארגיש מאויים ממישהו בשטח הפרטי שלי?!

תיקח סיטואציה שגנב נכנס לבית עם אשה,ילדים,מה הגבר בבית אמור לעשות אם הוא מרגיש שכולם מאויימים?

לנסות להמשיך לישון ולשחק אותה כאילו לא קרה כלום?

תמשיך לחיות בבועה שלך,אם יקרה לי מצב כזה בעתיד ויהיה לי משהו בצד לדפוק לגנב בראש אני אעשה את זה,יותר מזה אחרי שהוא יהיה מעולף אני בכיף ארצח אותו,אטען שזו הגנה עצמית וזהו.

טוב עזוב נו אין לי כח אני לא מגיב יותר לשטויות שלך,כשיפרצו אלייך הביתה אז תמשיך לישון,אם וחס וחלילה יאנסו את אישתך ותדע מי זה אז אל תעשה כלום,תמשיך לחיות על פי תפיסת עולם חולנית והזויה ופחדנית.

אני חי בצורה קצת שונה.

אה ואני לא ארצח אותו בצורה שזה יראה רצח אחרי שהוא כבר היה מעולף,אני לא עד כדי כך מטומטמם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ולרצוח אדם מעולף זה לא חולני?

אז נכון מאד שצריך להגן על עצמך, אבל לרצוח אדם שכבר לא מהווה סכנה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחרי פניני חכמה כאלה באמת שאין לי יותר מה להוסיף. אין לך מושג איפה אני חי ומה אני עברתי בחיי, וזה לא מעט. אבל בהתחשב בכיוון שהשרשור מתפתח, שבת שלום.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תמשיך לחיות בבועה שלך,אם יקרה לי מצב כזה בעתיד ויהיה לי משהו בצד לדפוק לגנב בראש אני אעשה את זה,יותר מזה אחרי שהוא יהיה מעולף אני בכיף ארצח אותו,אטען שזו הגנה עצמית וזהו.

זה כבר לא חולני, זה פשוט ילדותי ברמות שאי אפשר לתאר.

פורסם

מזל טוב, אתה סוציופט

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...