Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במחשב נייח בן שנתיים לערך,

לפני מספר ימים הפסיק לעבוד לגמרי לאחר שתקופה ארוכה פעל לסירוגין.

הכונן הוחלף בחדש ביחד עם מאוורר בוצעה התקנה מחדש,

והעלות הסתכמה ב 240 ש"ח.

שאלותי:

1. האם ניתן לחלץ קבצים מהכונן הפגום שהוחלף?

2. במידה וכן מה העלות של שירות כזה?

3. האם המחיר 240 ש"ח עבור כונן+מאוורר והתקנה הם מחיר סביר?

תודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הכונן הוחלף בחדש ביחד עם מאוורר בוצעה התקנה מחדש,

והעלות הסתכמה ב 240 ש"ח.

שאלותי:

2. במידה וכן מה העלות של שירות כזה?

3. האם המחיר 240 ש"ח עבור כונן+מאוורר והתקנה הם מחיר סביר?

תודה.

ל'

אם החלקים חדשים , המחיר עוד זול (אך כאמור חסרים פרמטרים - גודל אכסון של דיסק וכו')

לגבי האם ניתן לבצע חילוץ? כן אפשרי במידה והדיסק הקשיח לא ניזוק.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

הדיסק הקשיח יגיע אלי עם המחשב המוכן והתקין,

כיצד אני יכולה לדעת אם הוא ניזוק או שלא?

עלות של חילוץ קבצים ידוע לך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האם קבלת חשבונית על הכונן שהוחלף?

בכל קנה מידה כלשהו, 240 ש"ח לכונן קשיח חדש הוא לא זול, אלא בלתי אפשרי, רשמת גם שבוצעו פעולות נוספות כמו התקנת מערכת ההפעלה מחדש וכו', שלא לדבר על המאוורר (שעלותו עשרות שקלים בודדים). כל זה מביאים אותי להנחה כי משהו פה.. נקרא לזה פישי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

על חלק מהHD אחריות שנתיים, יש מצב הוא הוחלף במסגרת אחריות וה240שח זה עבור החלפת מאורר.

אודי A4

דימה.

פורסם

תלוי מה הפגם בדיסק.

אם הכשל לא מפאשר לקרוא ממנו נתונים בשום דרך מקובלת - כי אז ניתן לבצע שחזור מידע רק במעבדה מתמחה.

העלויות נעות בין כמה מאות שקלים ל-2000 ש"ח בערך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הדיסק הקשיח יגיע אלי עם המחשב המוכן והתקין,

כיצד אני יכולה לדעת אם הוא ניזוק או שלא?

עלות של חילוץ קבצים ידוע לך?

ל'

אם תמצאי חבר טוב שמבין במחשבים, עלות חילוץ הקבצים תשאף ל0 שקלים.

פשוט מחברים אותו למחשב תקין, בנוסף לדיסק הרגיל ואז אפשר לקרוא אותו כמו שקוראים דיסק און קי. הדבר היחיד שצריך לעשות זה להדליק את המחשב מחדש.

אני לא מאמין שהדיסק ניזוק בצורה משמעותית, היה לדוד שלי מחשב שנשרף לו לוח האם, כתוצאה מכך גם הדיסק ניזוק אך בחיבור רגיל היה אפשר להציל את כל המידע, פשוט לא לעשות BOOT למערכת ההפעלה שלו.

פורסם
האם קבלת חשבונית על הכונן שהוחלף?

בכל קנה מידה כלשהו, 240 ש"ח לכונן קשיח חדש הוא לא זול, אלא בלתי אפשרי, רשמת גם שבוצעו פעולות נוספות כמו התקנת מערכת ההפעלה מחדש וכו', שלא לדבר על המאוורר (שעלותו עשרות שקלים בודדים). כל זה מביאים אותי להנחה כי משהו פה.. נקרא לזה פישי.

מי שביצע את העבודה הוא מכר שלי,

(כנראה שלא גבה כסף עבור העבודה),

יש לך הערכת מחיר + - לעבודה +החלקים שהוחלפו?

על חלק מהHD אחריות שנתיים, יש מצב הוא הוחלף במסגרת אחריות וה240שח זה עבור החלפת מאורר.

התיקון נעשה אצל מכר, ולא בחברה מכייון שהקבלות אבדו.

ל'

פורסם

גם אם הכונן באחריות, המידע לא, התקנת מערכת הפעלה עולה כסף, כך שאם כבר ה240 הם על התקנת מערכת ההפעלה - 150-200 ש"ח + החלפת מאוורר.

ואז כן, המחיר הוגן, ל' תני עוד פרטים.

כל עוד הכונן מסתובב ומזוהה במערכת ההפעלה רוב הסיכויים שניתן יהיה לשחזר ממנו מידע, אם לא, אז אוכל להמליץ לך על מעבדת שחזור מקצועית מומלצת.

פורסם

ואז כן, המחיר הוגן, ל' תני עוד פרטים.

כל מערכת ההפעלה הותקנה מחדש, מסתבר שהמערכת המקורית,

אותה רכשתי מהחנות בחולון כנראה היתה מזוייפת ולכן גרמה לבאג במחשב,

מה שגרם לו לא לפעול כראוי.

כרגע ישנה מערכת הפעלה מחדש, אופיס אנטי וירוס, ועוד מספר תוכנות

שאת שמם אינני זוכרת ואדע רק כאשר המחשב ישוב אלי מחר.

הוחלף מאוורר, והוסיפו "מישחה טרמית"? (שאין לי מושג מה זה אומר).

וכמובן שהכונן הקשיח הוחלף לגודל של 160.

ל'

פורסם

דבר ראשון, אין מערכת הפעלה מזוייפת, אלא לא חוקית.

מה שכל מיני טכנאים עושים הוא בעצם להתקין את מערכת ההפעלה מעותק מקורי/צרוב של מערכת ההפעלה ובסיום תהליך ההתקנה פורצים אותה באמצעות תוכנה כלשהי אשר מבטלת או עוקפת את מנגנון האקטיבציה שלה, או שמתקינים עותק של מערכת הפעלה שנפרץ מראש.

עניין זה יכול לגרום לפרצות אבטחה עקב הבעייתיות בהתקנת עדכונים אך באג כתוצאה מהתקנת מערכת הפעלה אשר נפרץ מנגנון ההפעלה שלה זו כבר אמירה שאני לא מסכים איתה.

כונן קשיח של 160GB זהו כנראה לא כונן חדש (ואם אני טועה אשמח אם תתקני אותי), הייתי בעצמי שמח לדעת מהיכן עוד ניתן לרכוש בימינו בארץ כונן קשיח חדש בגודל כזה, היית רואה אותי אז יוצא במבצעים חסרי תקדים למכירת מערכות מורכבות :) .

משחה תרמית זו משחה להולכת חום אשר נמצאת בין המעבד לגוף הקירור, אם הוחלף גוף הקירור של המעבד בחדש אז בכל המאווררים הסטנדרטיים המשחה מגיעה כבר מוכנה מראש בתחתית גוף הקירור, רק בדגמים היקרים יותר מורחים משחה בנפרד וגם אז היא מגיעה בקופסא של גוף הקירור.

אם התקינו לך מערכת הפעלה מחדש ואופיס כפי שרשמת אז קבלי "זפטת מציאות" לגבי עלויות:

חלונות 7 מקורי (חוקי) גרסא לבוני מערכות (אשר נמכרת רק במכירת מחשב חדש) עולה בין ה400-500 ש"ח.

אופיס 2010 מקורי (חוקי) גרסאת סטודנטים אשר הזולה ביותר עולה בין ה500-700 ש"ח, תלוי אם גרסא למחשב אחד או שניים או שלוש.

רק בדילים של משרד החינוך תמצאי אותם במחירים של 60-80 שח לכל תוכנה בנפרד.

*העלות של 150-200 ש"ח שציינתי מקודם לגבי התקנת מערכת הפעלה מתייחסת לעלות בעבור העבודה עצמה ולא עבור התוכנה.

כנראה ששוב, התוכנות אשר מותקנות לך במחשב אינם חוקיות וכל מה שעושים זה רק מתקינים לך מחדש גרסא פרוצה של מערכת ההפעלה ועל גביה מתקינים תוכנות פרוצות נוספות.

אשמח לדעת שהכל בדמיוני ואת אכן מקבל בסכום שאמרת הכל חוקי בדרך זו או אחרת, אבל שלא ימכרו לך לוקשים!

פורסם

הוחלף מאוורר, והוסיפו "מישחה טרמית"? (שאין לי מושג מה זה אומר).

וכמובן שהכונן הקשיח הוחלף לגודל של 160.

ל'

משחה תרמית נמצאת בין רכיב שאותו צריך לקרר לבין גוף הקירור (אמרת שזה מאורר). בצורה מופשטת המשחה עוזרת לקירור הרכיב ושמירה על טמפרטורה סבירה.

פורסם

...

ל'

מחשב עובד לסירוגין ועדיין מתעצלים לעשות גיבוי לחומר?

מה יהיה?

כל מערכת ההפעלה הותקנה מחדש, מסתבר שהמערכת המקורית,

אותה רכשתי מהחנות בחולון כנראה היתה מזוייפת ולכן גרמה לבאג במחשב,

מה שגרם לו לא לפעול כראוי.

ל'

מערכת הפעלה "מזוייפת" (אין דבר כזה. את מתכוונת אולי פיראטית) לא גורמת לתקלות חומרה בדיסק קשיח ו/או מאוורר.

אין שום קשר.

דיסקים קשיחים ומאווררים מתים מדי פעם, מדובר ברכיבים מכאניים.

דיסק קשיח מסתובב כל היום ב7200RPM, זה מעל מנתק ההצתה ברוב מנועי הרכבים. לא מחליפים לו שמן אף פעם. לא מבצעים לו שום תחזוקה.

אז ברור שאורך החיים לא אינסופי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כיתבי בחלונית החיפוש getdataback ותגיעי לכמה שרשורים שהיו בפורום בנושא שחזור, עם רעיונות ותובנות בצידם.

לי היה נסיון מצויין עם התוכנה הזו. אם תוכלי לגייס את אותו מכר לטפל בעניין - זה לא מסובך אבל צריך קצת להבין איך לעשות שחזור ולאן לכתוב, ולתת לזה הרבה זמן להרצה, ה-160 שלך יכול להמשך יומיים ויותר - יש סיכוי שאם אין פגיעה פיזית אז רוב החומר יחזר.

עלות שחזור במעבדה מקצועית תתחיל ב-2500 ש"ח. מינימום. וכנראה תהיה כפולה.

לי החליפו פעם כונן תקול גם בלי חשבונית, רק לפי המקט ותאריך שהיו עליו (ותודה לסולי מרמת גן שזכור אצלי לטובה)

אגב מחירי מיקרוסופט, את האופיס 2010 הם הציעו לעובדים במל"מ ( כן, ההיא מהמצלמות) ב-9$ לשימוש פרטי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אם נפח 160 מספק אותך, ברוח הקידמה המהירות והאמינות אז למה לא כונן SSD?

מוגש כשרות מחשבתי לציבור.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...