Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סים Prepaid לגלישה סלולארית בחו"ל, כמה שאלות.

Caveman
שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ספציפית באירופה, עוד יותר ספציפית בגרמניה.

מכיוון ואף פעם לא רכשתי אחד, אני לא כל כך מכיר איך עובד העניין.

מה שחשוב לי זה שימוש באינטרנט סלולארי, שיחות אני לא מעוניין לבצע, למשך שבועיים.

האם ניתן לרכוש בשדות התעופה? לא זכור לי שראיתי חנויות סלולאר בשדות תעופה.

האם סים שנרכש בגרמניה יהיה תקף במדינות נוספות באירופה? או שצריך לרכוש אחד בכל מדינה?

יש חברות מומלצות?

תודה.

!AWDSOME

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגלישה מומלץ לרכוש כרטיס בכל מדינה, כיון שמחירי הגלישה בנדידה יקרים מאוד.

בדוק כאן (לא תמיד מעודכן לגמרי, בדוק באתרי החברות המצויינות באתר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חזרתי לפני 3 שבועות מגרמניה.

השתמשתי בדאטה סים של O2, יש מיליון חנויות שלהם פזורות ברחבי גרמניה. גגל.

עולה כ10-15 יורו לגיגה.

בשילוב עם אפליקציית SIMPE, אתה טוחן את הטלפון גם כן, שיחות נכנסות ויוצאות בכמה אג' לדקה, על גבי הרשת, בלי להזדקק לWiFi שזה אשכרה נדיר בגרמניה. מומלץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בספרד הגלישה הסלולרית חסומה ל-VoIP, לא תוכל להשתמש בסיפמי, FT, סקייפ או כל שירות אחר על גבי הגלישה הסלולרית. לעומת זאת מקובלת גלישה חינם במלונות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם קיימת חסימה לשיחות סיפ ניתן ואף מומלץ להשתמש בשירות VPN בעלות של איזה 4$ לחודש.. זה לרוב מסיר את ההגבלות :)

בכל אופן, אני הייתי לפני שבועיים בסקוטלנד והשתמשתי בסים של מפעילה וירטואלית בשם giffgaff, למה אני מספר לך, מכיוון שהם רוכבים על תשתיות מעולות יש לציין של O2 ובקונקשן שלי בפרנקפורט ניצלתי את היתרה בסים הזה והשתמשתי בO2-GERMANY בשביל לנצל את מה שנשאר לי בסים.

מומלץ מאוד לקנות בכל מדינה ספציפית כשאתה מגיע אליה, אין יותר עלויות הקמה לסימים ולרוב מדובר בעלות של "top up" בלבד.. כ10 יורו זה מחיר מינימאלי אבל משתלם מאוד.

המלצה חמה, אירופה זה לא ישראל, אתה יוצא 100 מטר מעיר גדולה ואתה נתקל בחוסר קליטה בדור שלישי ולפעמים אתה יכול למצוא את עצמך בלי קליטה בכלל ולכן תבדוק מהבית כבר את הפריסה של הרשת לרוב יש להם מפות מצויינות לכל איזור ותוכל לבחור את הרשת עם הפריסה שהכי מתאימה לך.

איפה לקנות? רק בחנויות ייעודיות של המפעילה עצמה, O2 יש המון גם במקומות תיירותים ויש עוד הרבה מאוד רשתות אחרות שתמצא.

נסיעה טובה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגרמניה קנה סים של BLAU.DE, למשל אני קניתי כזה בחנות של SATURN.

עולה 9.90 ואתה מקבל יתרה של 10 אירו.

אתה צריך לאקטב אותו דרך האתר שלהם (בגרמנית :? ) ואז אתה יכול לשים חבילת גלישה של ג'יגה על חשבון הקרדיט שיש לך בסים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רלוונטי לגרמניה, אך כן רלוונטי לגבי הרבה מדינות אחרות. לאורנג' יש חבילת גלישה של 1GB בחו"ל ב99 שקלים לחודש. התנסיתי וזה היה פשוט אדיר, אינטרנט במהירות טובה ובמדינה הספציפית שבה הייתי הייתה קליטה בכל מקום. פשוט נכנסים למדינה, מפעילים מחדש את הפלאפון וגולשים. לא היה לי צורך בשיחות ובסמסים כי היה לי את הסקייפ לשיחות ואת הוואצאפ לסמסים ונשארתי בקשר עם הבית, למעשה אפילו באמצע שייט באגם עלה בידי לעשות שיחת וידאו מהטאבלט, וראו טוב.

המדינות שאליהן המבצע מכוון: בריטניה (אנגליה), ארצות הברית, בלגיה, יפן, לוקסמבורג, מולדובה, סינגפור, סלובקיה, ספרד, פולין, צרפת, קוריאה הדרומית, רומניה ושוויץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתעלק:

בעוד כשבועיים אהיה ברומא. חבר טוב שלי שחזר מאיטליה לפני ימים אחדים רכש לבקשתי סים מקומי של חברת TIM - www.tim.it

כל ההוראות שבאות עם הכרטיס הן באיטלקית והאידיוטים האלה אינם מעלים בדעתם לכתוב באנגלית אפילו באתר שלהם :x

מישהו מכיר את החברה הזאת? נראה לי שנעקצתי ב-20 יורו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

TIM היא החברה הסלולרית הגדולה באיטליה. הכנס לאתר שלהם והשתמש בשירות התרגום של גוגל או בינג.

פרט לכך יש מידע, כנראה מעודכן למדי, כאן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בספרד הגלישה הסלולרית חסומה ל-VoIP, לא תוכל להשתמש בסיפמי, FT, סקייפ או כל שירות אחר על גבי הגלישה הסלולרית. לעומת זאת מקובלת גלישה חינם במלונות.

פחות מעניין אותי שיחות וכדומה.

בעיקר בשביל גישה לאינטרנט למציאת מלונות/ניווט וכדומה...

מגאן 265

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק באתר המקושר בפוסט הקודם שלי, וממנו עבור לאתרי החברות הרלונטיות. אני יכול לומר לך שהיתה לי עסקה מצויינת ב-yoigo, אבל זה היה לפני שנה וחצי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הסתדרתי בקלות עם האתר של וודאפון האיטלקי בלי להבין מילה איטלקית, וחןץ מזה לא צריך - אתה בא לחנות או קיוסק, קונה סים וטוען באיזן כמות, כדי לטעון שוב יש מין כרטיס גירוד שאתה קונה בכל קיוסק ומסמס את הקוד שבו לאיזה מספר וזה טוען לך.

אם אתה לא מסתדר בקיוסק תמיד ישמחו לעזור לך, זה לוקח 5 שניות בדיוק.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...