Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audison vrx 4.300 - האם הוא מתאים לי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחיפושים אחר מגבר שיחזיק לי סט קומפוננט (הרץ היי אנרג׳י), וסאב בגישור (שאקנה בהמשך לאחר קניית המגבר).

לאחרונה ראיתי מספר מודעות בהן מוצע ה vrx 4.300 למכירה.

קראתי לא פעם בפורום תגובות שמהללות את הסדרה הזו של אודיסון וזה מעלה כמה שאלות:

האם המגבר הזה הוא ״אוברקיל״ בשביל הסט שאני רוצה להחזיק איתו?

האם לדגם הזה יש בעיות ידועות? כי מדובר כמובן על יד שניה, ולמיטב ידיעתי מדובר על מגברים יקרים לתיקון..

האם המגבר דורש התקנה מיוחדת או שינויים כלשהם לעומת מגברים אחרים?

אני מתלבט אם ללכת עליו ביד שניה, או לקנות כבר מגבר חדש בטווח המחירים הזה. אשמח לעצה טובה!

רמי.

פורסם

מבחינת מיתוג - הוא בהחלט אובר קיל למה שאתה ציינת.

מבחינת הגיון - לפחות אתה דואג לכך שכנראה מגבר, אתה כבר לא תצטרך לשדרג יותר -> זה באמת מגבר לכל החיים, כל עוד הוא עובד, אין שום סיבה להחליף כזה מגבר -> לפחות בעיניי.

מבחינה מעשית - גבר זה מגבר, אין לך איתו מערכת יחסים - הוא יתאים לך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חחח כן אה..

הכוונה היתה אם הוא יתאים לתצורה של קומפוננטס וסאב, כי לא ראיתי שהרבה עובדים איתו ככה.

וגם עלתה שאלה אם כדאי ללכת על הזדמנות כזאת, או שבטווח המחירים הזה כדאי כבר לקנות מגבר חדש ולא ״להסתבך״ עם יד שניה..

פורסם

קהל היעד העיקרי של מגברי הVRX הוא חולי נפש שממש יודעים מה הם עושים (לפחות חושבים ככה)

:-D

רוב הסיכויים שאתה תראה במערכת שהמגבר הזה נמצא בה - הגברה אקטיבית לכל אלמנט והסיכויים שאחד כזה ישמש כתחליף למונובלוק הם קטנים.

אבל הוא בהחלט מסוגל להרים סאב בגישור ב4 אוהם והוא בהחלט יעשה זאת היטב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לך גם את ה JL Audio HD600/4 שזאת גם אופציה מאוד מעניינת והוא יכול להכנס לך לתקציב גם כחדש .

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

זה מגבר ללא ספק אחד הנקיים ששמעתי,פשוט קשה לי לאהוב משהו אחר אחרי ששמעתי אותו.

"הבעיה" היחידה במגבר הזה היא הקרוסאוברים שלו שלא ניתן לעקוף אותם לכן משתמשים בו בעיקר אקטיבי בהגברת כל אלמנט.

אתה עובד עם קרוסאוברים לכן זה טיפה יכול לעשות בלאגנציה אך אני מאמין עם תכוון אותו נכון הוא יתן לך מה שהרבה מגברים לא נותנים,אנשים לא מבינים על מה מדובר בכלל לכן חושבים "בסדר אודיסון" ומעדיפים לשלם על מוצרים סיניים יותר בגלל מה שאנשים כאן אומרים.

דוגמא קטנה בחתימה שלי

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

אני מכיר את ההרגשה הזאת שאתה מדבר עליה.

אמנם לא מתחום הסאונד לרכב, אבל כן מתחום הגיטרות.

כשאתה מחובר עם הגיטרה למגבר באמת ברמה, מספיק לנגן תו אחד על הגיטרה כדי להבין על מה מדובר.

ובאותה הקבלה, לפעמים דרוש גם איזה כיוון של כמה כפתורים כדי למצות את המגבר עם גיטרות מסוימות.

השאלה אם יש כאן את האנשים שילמדו אותי לכוון את המגבר הזה..

פורסם
זה מגבר ללא ספק אחד הנקיים ששמעתי,פשוט קשה לי לאהוב משהו אחר אחרי ששמעתי אותו.

בהצלחה.

שמעת פעם BRAX מהרמות הגבוהות?

לא...

אז תשמע...

אם כל הכבוד לאודיסון, הוא לא קרוב אפילו.

פורסם

עוד קצת שאלות טכניות לגבי האודיסון:

למיטב הבנתי יש לו כמה גרסאות. מה ההבדלים ביניהן?

יש לו איזשהן ״מחלות״ שכדאי לבדוק לפני קניה ביד שניה?

הוא דורש התקנה מיוחדת או שכבל 4 גייג׳ איכותי יספיק?

ומה העניין עם הקיט מאווררים? חיוני?

פורסם

איך אפשר לשמוע מגבר? באמת שהייתי רוצה לדעת איך אתם עושים את זה.

רמי , האודיסון הזה הוא אוברקיל רציני למערכת שלך גם מבחינת הרכיבים ובמיוחד מבחינת ההתקנה אצלך.

אם אתה לא מתכוון להחליף את הרדיו דיסק המקורי לאחד ברמה ולפחות לבצע איטום בדלתות ולשפר זוויות אין שום סיבה לשלם על מגבר ברמה כזאת.

מצד שני תמיד כיף לדעת ששוכבת לך פיסת אומנות אמיתית בגב של האיביזה :)

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

שגיא, תודה על העצות!

הרדיו דיסק המקורי כבר הוחלף לאקליפס 5030, וכרגע מותקנים ברכב היי אנרג'י עם איטום של דינמאט בדלתות.

לפני כשעה קניתי את המגבר, ובהחלט אהנה מהעובדה שמותקן לי מאסטרפיס באיביזה 8)

נשאר רק להשלים את העניין עם סאב.

ראיתי שהמגבר יכול להוציא בגישור 4 אוהם או 2 אוהם, אז הוא יכול להרים כמעט כל סאב.

אחרי שאתקין אותו אני חושב ללכת לשמוע את ההיי אנרג'י HX300D. הוא עובד ב-2 אוהם למיטב ידיעתי.

אשמח להצעות נוספות לסאבים שיתאימו לסט הזה. משהו ש"ינגן" עם המערכת, לא משהו שיקפיץ את השכונה ויפעיל אזעקות..

• תוכן חדש...