Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו ששי רשם. אני אישית הייתי הולך על רכב שאני מכיר, וגם כי לדעתי אין אלטרנטיבות יותר טובות ממנה כיום (אולי סופרב עדיפה עליה במרחב הפנימי במעט).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
העיצוב הוא עניין אישי, כל אחד והטעם שלו. אני מאוד אוהב את המראה הסולידי של המונדיאו.

אני חושב שנסיעת מבחן קצרה לא יכולה להזיק, יכול להיות שאם תגיד להם שאתה רוצה לרכוש פורד מונדיאו, ושאתה סגור על זה בכמעט 100%, אבל עדיין רוצה לבצע נסיעת מבחן, כדי לוודא שאין ברכב הזה באמת משהו שלא תאהב, אז אולי אם יתאמו לך אותה מהר מאוד.

בכל מקה, להזיק הנסיעת מבחן הזו לא יכולה.

המונדיאו אקו-בוסט זו הנוכחית.

תראה שאם אתה כבר קונה רכב יקר, אולי שווה לקפוץ קצת במחיר בשביל רמת אבזור גבוהה יותר, תגיע לסוכנות, תראה את ההבדלים ותחליט.

אני שב ומזכיר:mm_cry: - מדובר ברכב ממקום עבודתי!

כבר יש לי כיום מונדאו שנת 2010...אני מכיר ויודע עד כמה היא טובה.

אני לא מבין מדוע האינסיגניה OPC שורבבה לדיון הזה. היא כלל לא רלוונטית לכאן. אם אתה פונה למבחן שלה, תהנה, אבל זה לא רלוונטי אליך.

אם היום אתה נוסע במונדאו הרי שכל אלטרנטיבה אחרת שהועלתה כאן תצטרך להבחן בהיבט של פשרת המרווח והתאמתה לך.

הדגם הנוכחי מציג ביצועים משופרים מאוד. המומנט החזק שלה בצירוף גיר דו מצמדי משובח ישפרו לך מאוד את החוויה לעומת מה שאתה מכיר היום. עליות? היא לא ממש תרגיש...

האינסיגיה שורבבה משום שהיא אפשרות קיימת נוספת בשבילי...אני מניח שכמו תמיד - זה יהיה הדגם עם רמת האיבזור הבסיסית.

אמרת דבר חשוב ביותר - כנראה שבאספקט של מרווח ונוחות - אין למונדאו מתחרות בקבוצה הזו של המכוניות.

בנוסף לכך שזה רכב עם ביצועים מעולים, חזק ביותר, מומנט חזק בטירוף, גיר דו מצמדי שכ"כ חשוב בעליות.

לא הבנתי למה התכוונת ב: "לעומת מה שאתה מכיר היום" ... הרי יש לי כבר את המונדאו.

אז נראה שהכל מוביל לכיוון המונדאו (אגב, מדובר במונדאו TREND).

תודה רבה על התייחסותכם והעזרה המרובה!

פורסם
האינסיגיה שורבבה משום שהיא אפשרות קיימת נוספת בשבילי...אני מניח שכמו תמיד - זה יהיה הדגם עם רמת האיבזור הבסיסית.

אמרת דבר חשוב ביותר - כנראה שבאספקט של מרווח ונוחות - אין למונדאו מתחרות בקבוצה הזו של המכוניות.

בנוסף לכך שזה רכב עם ביצועים מעולים, חזק ביותר, מומנט חזק בטירוף, גיר דו מצמדי שכ"כ חשוב בעליות.

לא הבנתי למה התכוונת ב: "לעומת מה שאתה מכיר היום" ... הרי יש לי כבר את המונדאו.

אז נראה שהכל מוביל לכיוון המונדאו (אגב, מדובר במונדאו TREND).

תודה רבה על התייחסותכם והעזרה המרובה!

ציינתי אינסגניה OPC שהנה דגם שמחירו נושק ל 300K ש"ח. זה הגרסה הספורטיבית שמן הסתם אני מאחל לך...

לגבי מה "שאתה מכיר היום" - המונדאו עם האקובוסט+פאורשיפט=דגם חדש, הנה הרבה יותר אתלטית ממה שאתה מכיר במונדאו הנוכחית. שיפור של שמים וארץ.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מתנצל, לא ראית שמדובר על בחירת רכב ליסינג מהעבודה.

אז מן הסתם שששתי הגרסאות יהיו הפחות מאובזרות, ואין לך צורך לבצע נסיעת מבחן. אתה יכול ללכת על המונדיאו בעיניים עצומות, כמובן בתנאי שזו המונדיאו 2012 עם מנוע האקו-בוסט והגיר כפול המצמדים.

כשתנסע במונדיאו החדשה, אתה תרגיש הבדל מהותי מאוד מזו שלך, המנוע והגיר הזה יחדיו נותנים תפוקה הרבה יותר טובה משל המונדיאו הקודמת.

עריכה: הנה אני ושי כתבנו לך בדיוק את אותו הדבר. בהצלחה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה לכם...

עזרתם לי מאד בכך שחיזקתם את ה"חלק" שבי שחשב לפזול למשהו אחר ... וכעת זה 90% כבר מונדאו:-D

מעניין עד כמה כבר אפשר שהרכב הזה יהיה חזק יותר ממה שהוא היה בדגמים שלפני 2012...

פורסם

אפשרי, אפשרי מאוד, תהיה בטוח. ניקו, גם הדגם הבסיסי של המונדאו מגיע מוגדש - 200 כ"ס ו-30 קג"מ "בלבד" כבר מ-1750 סל"ד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני יודע, איפה כתבתי אחרת חבר?

כתבתי שהמונדיאו תהיה הרבה יותר עדיפה בתנאי שהיא 2012, כי ב2011 זו עדיין המונדיאו הישנה (ללא אקו-בוסוט, וללא כפול מצמדים).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...