Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(התלבטות לגבי קניית) סופר מיני חדשה, תקציב 105K

yaell
שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אמא שלי מחפשת סופר מיני חדשה, התקציב בערך 105K.

הרכב האחרון עליו נהגה היה סוויפט החדשה, רכב שנהנתה ממנו מאוד.

הדרישות: אוטומטי, בטיחותי, נוח

היא נוסעת בעיקר בעיר

יש המלצות בנוגע לרכישה בטווח זה?

היא שמה עין על פולו. אני יודעת שהיא קצת יותר יקרה, אבל האם שווה את ההשקעה?

תודה לכל העוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאריס יכולה לעשות את העבודה אבל תא הנוסעים פשוט מדי ומרגיש מיושן.

קיה ריו מאוד מאובזרת ונראית מעולה לטעמי גם מבפנים וגם מבחוץ.

גם ה-I20 מאובזרת לא רע בדגם הביניים ובזה היקר יותר.

מבחינת בטיחות כולן בסדר, בנוחות אף אחת לא מצטיינת, בכלל בפלח הזה קשה לי לחשוב על רכב שהיה לי נוח למעט רנו קליאו הותיקה שעוד נהינת מכיול צרפתי בטעם של פעם, כל השאר קופצניות ונוקשות מדי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאריס יכולה לעשות את העבודה אבל תא הנוסעים פשוט מדי ומרגיש מיושן.

קיה ריו מאוד מאובזרת ונראית מעולה לטעמי גם מבפנים וגם מבחוץ.

גם ה-I20 מאובזרת לא רע בדגם הביניים ובזה היקר יותר.

מבחינת בטיחות כולן בסדר, בנוחות אף אחת לא מצטיינת, בכלל בפלח הזה קשה לי לחשוב על רכב שהיה לי נוח למעט רנו קליאו הותיקה שעוד נהינת מכיול צרפתי בטעם של פעם, כל השאר קופצניות ונוקשות מדי.

תודה רבה על ההתייחסות.

היא אומרת שהריו גדולה מדי בשבילה

אבל היא הולכת לקחת את היאריס היום לנסיעת מבחן.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הריו אכן ארוכה ב-15 ס״מ אבל לדעתי כדאי בכל זאת לבדוק אותה, היא מציעה תמורה מעולה למחיר. בנסיעת מבחן היא תבדוק אם המימדים הגדולים יותר באמת יבואו לידי ביטוי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הפולו אמור להיות מבצע בספטמבר אז שווה לך אולי לחכות, לא מדובר בהנחות גדולות אבל עדיין.

בהצלחה עם היאריס, אשמח אם תשתף בחוויות מנסיעת המבחן - הרבה כותבים פה עליה לא מידע אישי ומדובר בכל זאת ברכב חדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפולו בעלת שילוב מנוע-גיר מצויין ואיכות החומרים הרבה יותר גבוהה מאשר אצל המתחרות שהזכרת.

שווה גם לבדוק את הפאביה\איביזה שניתן לקבל עם אותו מנוע-גיר במחיר היותר קרוב ל-100K.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד אופציה בשבילכם היא השברולט סוניק, 5 דלתות, מנוע 1.6.

אוט' – 6 הילוכים, בטיחותי, נוח ומרווח ומגיע עם רמת אבזור גבוהה (חישוקי מגנזיום, בלו טוס, בקרת שיוט, מחשב דרך ועוד...)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסופר מיני הטובות בקטגוריה היום לטעמי הן או הריו שהחסרון היחידי שלה הוא במנוע ובגיר המיושנים, אבל היא מציעה את החבילה הטובה ביותר.

וכמובן הואגיות שמציעות את שילוב ה-TSI+DSG - אבל המחיר בד"כ קצת גבוה והאיבזור נמוך מזה של הריו.

אני אם הייתי צריך לקנות היום סופר מיני ההתלבטות היחידה שלי הייתה באיזה צבע להזמין את הריו.

בקשר ליאריס - יש גבול לכמה אפשר לסחוט מסמל של טויוטה - זהו רכב שמרגיש פשוט מדי. דל באיבזור (חלונות ידניים מאחורה?! באמת?!) ההרגשה הזולה ברכב פשוט צורחת מכל מקום. נכון שיש מסך, אבל זה ממש לא מציל את המצב. נחותה מהמתחרות בכל אספקט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפסול רכב בגלל חלונות ידניים מאחורה זו טעות...

נכון שאיכות החומרים לא משהו בטויוטה אבל עדיין ההרכבה טובה ויש לה את היתרונות שלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ספר לי מה היתרונות.

היתרונות הם: שאין לה תא נוסעים מרווח.

שאין לה SUNROOF.

שאין לה BT

שאין לה תחושה של רכב יוקרתי בLEVEL מסויים!.

מלא יתרונות יש ליאריס!. :wink:

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ספר לי מה היתרונות.

גיר רציף זה יתרון (גם חסרון) בהרגשת הנוחות של העברת ההילוכים, בחסכון בדלק. הרכב מאובזר יחסית לעלות שלו, העיצוב שלו נאה (הכל בעיני המתבונן) והאמינות די מוכחת אין מה לעשות. טויוטה יאריס זה לא כוס התה שלי אבל להגיד שהרכב חסר יתרונות? לדעתי מוגזם.

מי שחשוב לו דיבורית מובנית וסאנרוף, זה כבר משהו אחר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה:

1. גיר רציף - יתרון לעומת תיבת 4 הילוכים מיושנת. חיסרון לעומת DSG. סה"כ מבחינתי שוות ערך למרבית התיבות של שאר היצרנים - לא משהו להתפאר בו. NEXT.

2. הרכב מאובזר יחסית למחיר שלו - עשה טובה, אל תצחיק אותי. הרכב לא מאובזר, בטח לא יחסית למחיר שלו. הקיה ריו וה-I20 מאובזרות יחסית למחיר שלהן. חומרים סוג ד'. דווקא דיבורית מובנית כן נראה לי שיש לו.

3. אמינות - מתי בדיוק הוא הוכיח אותה? רכב בן פחות משנה. אולי התיבה הרציפה הזאת היא קטסטרופה? להגיד על היאריס שהיא אמינה כי היא טויוטה זה כמו להגיד שכל התימנים קמצנים וכל הצרפתים מסריחים. יש תקלות גם בטויטה והרכב הזה לא הוכיח כלום, בנוסף לא חסרה "אמינות מוכחת" לשאר המותגים כמו יונדאי, מזדה, טויוטה ושות'.

אני לא משוחד לאף מותג. תראה שאם היו שואלים אותי לפני חצי שנה מה דעתי על סופר מיני היא הייתה אחרת, אבל נכון למצב השוק של היום לדעתי הריו היא אחת הקניות הטובות היותר ואילו היאריס היא הרבה כסף על שם מותג.

יש מצב שזה ישתנה עוד חצי שנה כי כל הזמן נכנסים שחקנים חדשים לשוק - מחירים משתנים. זה דינמי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם באופן אישי מעדיף את הריו, בעיקר מבחינת העיצוב אבל גם הריו חדשה ולא הוכיחה כלום אז לא הבנתי את הפואנטה של מה שכתבת בהקשר הזה. לסיכום, איש כטוב בעיניו יעשה, כל אחד ומה שחשוב לו ברכב 8)

משהו שכן מעצבן אותי זה למה אנחנו צריכים לקבל את הריו עם גיר מיושן ובחו״ל היא מגיעה עם גיר 6 הילוכים אוטומטי...אבל זה לא קשור רק לריו, זה כמעט בכל החברות בארץ.

http://m.kia.com/vehicles/specifications/rio-5-door

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...