Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערה והארה:

1. הערה - ממש עד לאחרונה הייתה לי מכונת כביסה סימנס בת מעל 30 שנה! :shock: עבדה מעולה, הרתיחה, סחטה, כיבסה הייתה פשוט מצוינת ולא הפסיקה לעבוד לרגע. היום כבר ממש לא מייצרים ככה.

2. הארה - הגיע המוביל הסתכל על המקרר אמנה וישר תקע לי "אה, גם אתה אכלת אותה עם האמנה המכסיקנים האלה?".

אני: אבל הם אמריקאים, אפילו כתוב עליהם PROUDLY MADE IN THE USA עם דגל אמריקה יפה כזה.

מוביל: מספיק שחיברו כמה חלקים ביחד בארה"ב ואז הם מקבלים את האישור הזה, אח"כ שלחו אותם להרכבה סופית במכסיקו כולל חלקים שמיוצרים שם, וככה הם גם נראים, אם אומרים לי שצריך לפנות אמנה אני יודע בדיוק איזה דגם זה כי האחרים פשוט לא מתקלקלים.

בקיצור, סאאאאאמאק!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנחנו הצרכנים אשמים, אנו כל הזמן לוחצים על היצרנים להוריד מחיר, הם נאלצים לשנות טכנולוגיות ייצור (מעבר ליציקות ולהזרקות), ייצור אצל קבלני משנה והרכבה במפעלים במדינות מפותחות

בוש מייצרים בתורכיה ובסלובניה ואני מניח ששאר החברות רוכשות חו"ג בסין - בגלל זה מדיח כלים, מייבש או מכונת כביסה של בוש נמכרת במחיר די סביר, שלא רחוק ממותגי המדבקה

החברה הגרמנית היחידה שנותרה ושממשיכה לייצר בגרמניה היא מילה, והמחיר בהתאם

נסה לעבור למותגים אמריקאיים:

MAYTAG או GENERAL ELECTRIC. לי יש מקרר של GE שרכשתי לפני 12 שנים, תקלה אחת קטנה לפני שנה (מנוע מאוורר מקפיא)

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

מעל 10 שנים האחרונות היו לנו שתי מקררי אמנה, הראשון נמכר ובמקומו נקנה חדש, אף פעם ללא אף תקלה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

"...החברה הגרמנית היחידה שנותרה ושממשיכה לייצר בגרמניה היא מילה, והמחיר בהתאם..."

גם מילה של היום זה לא מילה של פעם, מניסיון!

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

ידוע שאמנה זה זבל וגם עלות החלקים מאד מאד יקרה.למה לא התייעצת בפורומים לפני הקנייה ? :?. דרך אגב ,מאז הסחורה הקלוקלת הדבר היחידי שמשפיע על החלטת הקנייה שלי הינו , פרט למחיר , משך האחריות הניתנת למוצר.רק עכשיו רכשתי מכונת כביסה בקו שלמרות שמיוצרת בטורקיה יש עליה 7 שנות אחריות .אחרי 7 שנים אזרוק אותה לזבל.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שהמקררים ומכונות הכביסה החדשים מכילים רכיבים אלקטרוניים יותר מורכבים ורגישים ממה שהיו מיצרים לפני 30 שנה.

תמיד שמספרים לי שנהרס למישהו במשפחה מקרר, זה"המח" או "הכרטיס" (מושגים שאין לי מושג מה הם :lol: )

מקרר בן 30 לא היה משלשל קוביות קרח או מציג על מסך מגע את הטמפרטורה האופטימלית לפסטרמה רומנית. זה המחיר של הקדמה.

יש לנו בבית איזה מפזר חום עתיק ממתי שאני זוכר את עצמי (לפחות 20 שנה אם לא יותר), והוא עדיין עובד כמו גדול. תוצרת גרמניה כמובן:-)

עד לפני כמה שנים להורי אבי היה מקרר אמקור מעוגל כזה משנות ה60, שהיה עובד ומקפיא כמו חדש (אבל עושה רעש של חיפושית מתניעה)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הופתעתי שאצלך זה אמנה אמריקאי שהתקלקל.

לנו יש "אמנה" קוריאני בן 7-8. היה יחסית זול ל-SBS וגם לא התקלקל.

אבל מה, יש לו מדפי פלסטיק שכל הזמן נשברים וכל מדף עולה כמו חצי מקרר :x

פורסם
.רק עכשיו רכשתי מכונת כביסה בקו שלמרות שמיוצרת בטורקיה יש עליה 7 שנות אחריות .אחרי 7 שנים אזרוק אותה לזבל.

7 שנים מלאות? 3 שנים מלאות ואז 7 על X ומשלם על Y?

בדקת את תעודת האחריות במלואה?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אולי הנוסחה היא כמה שיותר טכנולוגי שווה פחות אמינות?

יש לנו מכונת כביסה של סימנס,והיא מחזיקה יפה (טפו טפו ) 12 שנה. התקלות היחידות הן לפני שנתיים הוחלף גוף חימום והוחלף לא מזמן מנוע. עכשיו היא חזרה לעבוד כמו שד. בזמנו כנראה הייתה לגרמנים בקרת איכות כמו שצריך, אני לא יודע איך המצב שלהם היום.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

עד לפני כמה שנים להורי אבי היה מקרר אמקור מעוגל כזה משנות ה60, שהיה עובד ומקפיא כמו חדש (אבל עושה רעש של חיפושית מתניעה)

קראו לו "אמקור 10" והוא היה הסטנדרט בשנות ה-50- וה-60.

המקרר היה מלכודת מוות - היו אי אילו מקרים שבהם ילדים ננעלו בתוך מקררים מדגם זה שהושלכו מחוץ לבתים ומתו מחנק. המגררים הנסגרים במגנט אשר מאפשר פתיחה מבפנים הופיע רק בסוף שנות ה-60 או תחילת שנות ה-70

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
7 שנים מלאות? 3 שנים מלאות ואז 7 על X ומשלם על Y?

בדקת את תעודת האחריות במלואה?

מה אתה חושב? .ברור שלא עד הסוף ,אבל 3 שנים מלאות ועוד ארבע על החלקים בלבד (אתה משלם 120 שקל על ביקור טכנאי בלבד ) מספקות אותי .

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
אני לא חושב שזה משהו דפוק בחברה או בדגם.

אני חושב שזוהי איכות היצור היום.

לא משנה אם החברה סינית, גרמנית, אמריקאית או אוסטרו-הונגרית, היום בהכל "מחפפים" ומעגלים פינות כדי להוזיל עלויות.

לא חסרות לי דוגמאות ממיבש כביסה של AEG שנוצר בערך מתי שנולדתי ועדיין עובד כמו פנתר.

ועד מכונת כביסה שההורים שלי קנו במיוחד בגלל שהיא תוצרת גרמנית ואפילו התעקשו שהכיתוב עליה יהיה בגרמנית רק כדי שהם יהיו בטוחים (למען הסר ספק אף אחד מהורי לא דובר גרמנית או נולד באזור), שמתה אחרי 4 שנים.

איכות היצור היום פשוט נחותה יותר כדי להוזיל עלויות ועל מנת שיהיה אפשר לשנע את המוצרי לכל חור בעולם.

+1

כטכנאי טלוויזיה לשעבר וקולגות למוצרי קו לבן (מכונות כביסה,תנורים וכו') ,אני מסכים בהחלט עם הדברים .

בברכה

מוטי

• תוכן חדש...