Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר שהחלטתי למסור את הYRV הנאמנה שלי לביתי הבכורה ,

אני מחפש רכב עירוני שיהיה רכב שני בבית(שני לSX4).

ההתלבטות בין 2 הסוזוקי לסיריון.

משותף-3 מכוניות יפניות אמינות ,האלטו מיני 2 האחרות סופר מיני.

את האיגניס והסיריון אני מכיר-שרשרת טיימינג ולא חגורה ,פילטר דלק לכל החיים ,

וחסכון יחסי בהוצאות.

שאלותיי:

1 האם לאלטו שרשרת טיימינג?

2.האם לאלטו פילטר דלק לכל החיים?(כמה באמת עולה טיפול במוסך היבואן?)

והשאלת המחץ: 3.האם עדיפה אלטו קטנה חדשה וחסכונית יותר משתי סופר מיני ותיקות יותר ואמינות לא פחות.

(סופר מיני 06 מול אלטו 09)הנסיעות בעיקר בעיר ואולי פעם בחודש בין עירוני קצר.

ומי משתיהן עדיפה האיגניס או הסיריון.

מיותר לציין שאיני מעוניין בשום צרפתית או איטלקית(מנסיון של 26 שנה עם יפניות).

התקציב כ45K -50K בלחץ.

אשמח לקבל תשובות ל3 שאלותיי מבעלי הרכבים האלה.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

יש לי שאלה שלא הכי קשורה ובכל זאת משמעותית- האם הבטיחות אינה חשובה לך ? כי אם כן,אלטו יורדת מהרשימה.

בין האיגניס לסיריון,הייתי בוחר דווקא בסיריון,יש הרבה רכבים למכירה ואפשר למצוא גם מידיים פרטיות רכב בהורדה יפה מהמחירון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלנו האיגניס משמשת כרכב שני בבית כבר 9 שנים ואפשר להגיד שהיא עושה עבודה טובה.

אני יכול להגיד שהאיגניס סופר אמינה, עם גיר אוטומטי "טיפש" שעבר חיים לא קלים משני נהגים צעירים ועדיין עובד כמו שעון.

המזגן מקפיא והתקלות היחידות שקרו ברכב במשך 9 שנים זה החלפת ממיר קטליטי ואיזה מחזיר שמן.

מצד שני הרכב לא נח בכלל, תנוחת נהיגה מעצבנת והרכב לא כ"כ בטיחותי (3 כוכבים). בסיבובים הרכב מתנדנד ולא יציב כי הוא גבוה. הרכב מרגיש כללית כמו "פחנוע".

צריכת הדלק עומדת בערך על 1-13 משולב שזה לא משהו למנוע 1.3. לדעתי הסיריון חסכונית יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עם הסיריון אין לי ניסיון, אז אדבר על האיגניס ועל האלטו.

האיגניס נוחה משמעותית ומרגישה הרבה יותר רכב מהאלטו בכל פרמטר, בנוסף יש לה שמירת ערך מצוינת.

האלטו מצד שני חסכוני יותר אך ירידת הערך המשמעותית די מקזזת את החיסכון הזה... , ההרגשה באלטו נותנת תחושה של קרטון זול

• תוכן חדש...