Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דן, אני שמחה לשמוע, למרות שהם ביקשו מחיר מאד גבוה. הכי גבוה שהציעו לי עד עכשיו...

אולי זה היה המחיר שלהם לבחורות... אני שומעת את זה בהרבה מקומות כמו מוסכים וכו'...

אני אבדוק שוב.

תודה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מורן, המחיר שלהם לבחורות הוא בערך פי 2 מהמחיר שקיבלת :)

ידוע שהם יקרים, אבל מניסיון אישי, למקצוענות שלהם אין תחליף.

נשמח לשמוע איך הסתיים הסיפור.

פורסם
מורן, המחיר שלהם לבחורות הוא בערך פי 2 מהמחיר שקיבלת :)

ידוע שהם יקרים, אבל מניסיון אישי, למקצוענות שלהם אין תחליף.

נשמח לשמוע איך הסתיים הסיפור.

:lol::lol::lol:

גדול.

אני אעדכן.

פורסם

היי

הטלפון של הבחור054-2049901

טוני,הוא עובד באזור תעשיה נתניה,

מקצוען אמיתי ויותר חשוב בן אדם טוב,

לגבי במשולשים והמחיר אני ממליץ לצלצל אליו

בחור מאוד נחמד,תגיד לו ששי שקנה את הרכב ממנו המליץ,

לרכב שלי הוא עשה ציפוי מדבקת סיליקון שקוף לכל הרכב למנוע שריטות ומכות חניה מעצבנות

אי אפשר לראות את המדבקה אנשים המומים+חלונות שחורים שבטסט חשבו שהם מקוריים של הרכב

אני מאוד ממליץ

פורסם

הבטחתי לעדכן, ולפיכך:

אכן קבעתי השחרת חלונות בסאנטק (sunteck) בת"א, אחרי שמעשרות שיחות למכונים שעושים השחרה בהדבקה ,התברר שרק שם עושים השחרה (ולא אטימה מוחלטת) של המשולשים המאתגרים של סיאט.

לפני שהגעתי ביררתי שוב ושוב שזה אכן ברור להם במה זה כרוך (שהם מכירים את הסיאט), ובדיוק כמה זמן זה אמור לקחת. נאמר לי: 1.5-2 שעות. הבהרתי שאני תחת לו"ז צפוף ולכן לא אוכל לחכות יותר.

ביום שישי (אתמול), בהתאם למה שנקבע, הגיע בעלי (כפרה עליו) למכון סאנטק ב10:00 בבוקר, אחרי שלייתר ביטחון פינינו 3 שעות.

זה לקח להם 5.5 שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:

להלן רשמים:

1. החלונות עצמם יצאו יפה מאד.

2. גם המשולשים יצאו יפה מאד, אם כי יש בהם מספר בועיות קטנטנות (שאולי עוד יחלפו) וסימנים כמו כיפופים קטנים שניתן לראות, אם אתה פרפקציוניסט כמוני. כמו כן, מבפנים גוון ההשחרה של המשולשים ושל החלונות שונה (שוב הפרפקציוניזם...).

3. הם עבדו מאד לאט כאמור, ולא כפי שנקבע מראש ואף אושר שוב ביום ב"אירוע"...

4. הם עבדו עם סכינים יפניות "על האוטו" כלומר, לא חתכו את המדבקה מראש, דבר שסיכן את החלונות ובאנטי סאן בנתניה הבהירו לי שלא עושים.

5. ההדבקה על המשולשים היא חיצונית ולא פנימית כמו בחלונות, ולכן יש לי חשש שזה לא יחזיק אותו הדבר, למרות שזה משהו שרק הזמן יגלה.

סיכום - לא הייתי קובעת אצלם שוב, אלא קובעת באנטי-סאן ומוותרת על המשולשים או עושה להם מדבקה אטומה.

מה שכן - יצא יפה מאד ועל הדרך הפכתי למומחית להשחרת חלונות, אם למישהו יש שאלות...:-D

פורסם

נשמע לי שבגדול את מומחית להשחרת חלונות,

ובסה"כ יצאת בתחושה פחות או יותר, טובה, ובעיני זה מה שחשוב.

אני אשמח לראות תמונות, ולשאול, מדוע להשחיר את החלונות?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הי סער (?)

אני אכן די מרוצה, למרות שכבר היום יש סימנים בעייתיים באותם משולשים קשיי תפיסה, אבל אני אנסה לסדר את זה לבד.

למה להשחיר חלונות?

תוכל לראות הסברים מפורטים בכל האתרים של מכוני ההדבקה האלו (אנטי סאן, סאן טק, קרינה, CMD וכו').

בגדול יש שחושבים שזה יפה (אני לא), יש שעושים את זה בשביל להגן על פנים הרכב מהתחממות והתבלות הריפודים והפלסטיקים, יש שעושים את זה בשביל הפרטיות או הגנת ציוד יקר ערך (שאי אפשר יהיה לראות פנימה) ובקיצור יש הרבה סיבות (וזה גם תלוי באיכות החומר והעבודה).

אני עשיתי בשביל להגן על הנסיכה שלי, היושבת מאחורה, מפני סינוור. וזאת מבלי לכער את האוטו בבדים שחורים ומבלי לאבד את היכולת לפתוח את החלונות או שאר מגבלות שמטילים הכיסויים המתלבשים למיניהם.

אם תשים לב, יותר ויותר רכבים סביבך מושחריי חלונות. יש כבר לא מעט שמגיעים ככה מהיבואן (פורד פוקוס סטיישן למשל) והשאר עשו הדבקה (בד"כ), ברמה זו או אחרת.

פורסם
נשמע לי שבגדול את מומחית להשחרת חלונות,

ובסה"כ יצאת בתחושה פחות או יותר, טובה, ובעיני זה מה שחשוב.

אני אשמח לראות תמונות, ולשאול, מדוע להשחיר את החלונות?

שתבין מדינה כמו שלנו שהשמש קופחת לנו על הראש ועל הרכב כל היום חייבים חלונות מושחרים ברכב,

הבדל עצום בכניסה לרכב לאחר יום שלם של עמידה בשמש, המזגן מקרר מהר יותר, בלאי לפלסטיק והריפוד נמוך עד אפסי.

אני חושב שרמת השחרה בכל הרכב ב 30%-40% זה יפה וגם פרקטי.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

אם כי חשוב להדגיש שלא כל השחרת חלונות מונעת כניסת חום ובלאי. זה תלוי בסוג ואיכות החומר. ואגב, יש גם ציפוי שקוף שמבחינת מניעת כניסת החום, עושה את אותה העבודה.

פורסם

רק ה' יודע איך ילדים גדלו פה עד היום ללא ההשחרות האלה.

כשהיא תגדל תשימי לה גם ניילון פצפצים מתחת לבגדים כדי שהיא חלילה לא תפצע, בכל זאת מדובר בנסיכה :wink:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
רק ה' יודע איך ילדים גדלו פה עד היום ללא ההשחרות האלה.

כשהיא תגדל תשימי לה גם ניילון פצפצים מתחת לבגדים כדי שהיא חלילה לא תפצע, בכל זאת מדובר בנסיכה :wink:

אלעד היקר

ילדים גדלו פה עד היום בלי הרבה מאד דברים שהיום ישנם. גם בלי חיתולים חד פעמיים, מדי חום, תרופות מסויימות ועוד. זה שהסתדרו בלי זה פעם - זו לא סיבה למנוע מעצמנו את הטכנולוגיה הקיימת היום. כך גם הסתדרו פעם בלי מחשבים, וטלפונים בכלל (שלא לדבר על ניידים או על סמארטפונים), ובלי מכוניות. משום מה, לא נראה לי שאתה נוסע בכרכרה (וגם רכב אספנות זה לא כרכרה) או נמנע משימוש במחשב או בנייד...

נכון, אני יכולה להסתפק בחיתול בד תלוי על החלון (שמונע פתיחה של החלון ומתעופף ומציק לכולם) או להלביש על החלון בד שחור, כמו שעשיתי ברכב השני שלי. אבל למה לעזעזל?

ואגב, זה שאני דואגת לנוחותה ולסינוור שלה במהלך הנסיעה (אתה לא משתמש במשקפיי שמש?), לא אומר שאני אעטוף אותה בפצפצים, כלשונך.

פורסם

המחיר שלהם ממש לא שווה את העבודה שהם עושים!

אני אחדד בצורה אחרת, אם יוסי מצל פוינט אמר שאי אפשר לעשות, אז אי אפשר לעשות!

הבחור בתחום מעל עשר שנים, בשביל לעשות אצלו השחרה צריך לקבוע שבוע מראש אם לא יותר.

השחרתי אצלו 3 רכבים ושלחתי אליו עשרות אחרים.

המשולשים האלו בעיתיים כי אי אפשר ל"כופף" את החומר של ההכהיה עד לרמה כזאת.

אמרת שהדביקו לך את המדבקה מבחוץ, זה יחזיק אולי חודש וירד.

Got To love It

פורסם

המחיר שלהם ממש לא שווה את העבודה שהם עושים!

אני אחדד בצורה אחרת, אם יוסי מצל פוינט אמר שאי אפשר לעשות, אז אי אפשר לעשות!

הבחור בתחום מעל עשר שנים, בשביל לעשות אצלו השחרה צריך לקבוע שבוע מראש אם לא יותר.

השחרתי אצלו 3 רכבים ושלחתי אליו עשרות אחרים.

המשולשים האלו בעיתיים כי אי אפשר ל"כופף" את החומר של ההכהיה עד לרמה כזאת.

אמרת שהדביקו לך את המדבקה מבחוץ, זה יחזיק אולי חודש וירד.

בן, אני לא מתחברת לצורת הכתיבה המתלהמת משהו שלך, אבל אני אענה בכל זאת:

יכול מאד להיות שאתה, או יותר נכון יוסי מצל פוינט, צודק. אבל מכיוון שלי היה חשוב שגם המשולשים יושחרו (עניין של טעם אישי) ומכיוון שכבר ראיתי שני לאונים שונים שבהם בוצעה השחרה כזו, היה לי שווה לנסות.

יכול להיות שזה לא יחזיק אפילו חודש, אני לא יודעת. אבל בינתיים זה נראה בסדר גמור, חוץ ממשהו קטן, שכנראה שרק העיניים הפרפקציוניסטיות שלי רואות ושאולי עוד יסתדר.

לידיעתך - הם לא השתמשו באותו החומר לחלון ולמשולש, בדיוק משום שהחומר של החלון לא מתאים לפלסטיק ו/או לכיפוף. הם השתמשו בחומר אחר, המשמש לציפויי רכב חיצוניים...

ואגב - בסופו של דבר המחיר היה סביר. ובכלל - מאיפה אתה יודע כמה עלה לי ואיזו איכות עבודה נעשתה??? לא ברור.

אני מבטיחה לעדכן בכנות המלאה בהמשך, אם יהיו התפתחויות לרעה. בינתיים, כאמור, נראה סבבה. אני אעלה תמונה בהמשך.

אני רק עדיין עצבנית עליהם על הזמן המטורף שזה לקח להם.

פורסם

הצורת כתיבה בסדר גמור.

לגבי המחיר, אני לא יודע כמה שילמת. אני בטוח שאם עשית 4 חלונות+שני משולשים מאחורה זה עלה לך מעל 1000 שקל, נכון?

איזו הצעות מחיר אחרות קיבלת? לרוב זה חצי.

עכשיו תגידי שהחומר שהם משתמשים הוא הטוב ביותר ובגלל זה המחיר? בולשיט.

אני לא מכיר חומר שמצפים איתו רכבים חיצונית שאמור "לתפקד" בתור הכהייה לחלונות.

לגבי איכות העבודה, ראיתי המון רכבים שעברו אצלהם, העבודה לא שונה ממישהו שמקצועי בתחום.

Got To love It

• תוכן חדש...