Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נקנה ביוני שנה שעברה עם 31000 ק"מ מקל אוטו ב 70500 ש"ח, ונמכר ב 64000 ש"ח לפני שבוע.

אומנם לקח שלושה חודשיים עד שנמצא הבן אדם המתאים, אבל ממש אהבתי את האוטו אז כך שזה לא הפריע, אבל זהו בהחלט החיסרון הבולט של הרכב, מעבר לזה ממש נהניתי מהרכב, ותתפלאו גם מהתיבה הרובוטית שלו.

לדעתי הרכב שנותן הכי הרבה תמורה בעד הכסף בקטגוריה, הפגין אמינות יוצאת מן הכלל ולא ראה מוסך מעבר לטיפולים שוטפים ופעם אחת שהמזגן החליט שהוא לא מחמם יותר, דבר שנפתר בשתי דק על ידי איפוס המערכת, מאובזר ברמה גבוהה, ואיכות הרכבה והחומרים טובה, סביבת נהג נוחה ונעימה, מנוע רענן שמגיב טוב.

מומלץ מאוד למי שלא דואג בקשר למכירה, אין לי ספק שבעתיד אקנה אותו שוב.

פורסם

למכור רכב עם היסטוריה של ליסינג ב-6K פחות לאחר שנה נישמע כאילו תפסת "דג" במיוחד בתקופה גיהנום שעוברת על שוק הרכבים ! כמה המחירון של הפיאט?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

הפסדת פחות מ 10% ב 14 חודשים ומכרת תוך 3 חודשים בשוק דל היום ואתה טוען שאין לרכב שוק? מה הפרופורציות שלך, רכב שעולה בערכו?

emotion of motion

פורסם

3 חודשי המתנה למציאת קונה, לרכב שקיים במגרשי הליסינג, במציאות השוק הנוכחית, הם מצב טוב בהחלט.

חבר שמנסה למכור מאזדה 6 מוכר אותה כבר לא מעט זמן והטלפון שלו לא בדיוק מתחמם מכמות השיחות.

בעניין הסכום שקיבלת וירידת הערך המגולמת בו, מצבך מעולה!

And it's a f*cking fiat :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לפני כשבוע מכרתי רכב שעל הנייר לא מזמין אפילו שיחה.

הקפדתי להקפיץ את המודעה כל כחצי יום, במשך חצי שנה.

הרכב נמכר מעל המחירון, לאדם שאפילו לא פתח מכסה מנוע.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אין הרבה בראבו בשוק הפרטי, לפי מה שנראה בעד 2. כנראה שמדובר בהחור שרצה לקנות מפרטי ואהב את מה שהוצע לו. מזל טוב על המכירה.

אפשר לפרט עוד על הרכב? בייחוד על יחידת הכוח והאבזור (אם יש לך פרטים מעבר למעט שמפורסם ברשת)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

במידה וביצעת לו טיפול,אפשר לקבל מחירים? כמו כן צריכת דלק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל הרכב היה שמור בצורה בלתי רגילה, ולא אין הרבה כאלה לפי יד 2.

אני חייב לציין שבשלושה חודשים האלו ראו את הרכב שני אנשים.

אז נראה לי שהיה לי קצת מזל.

מחירון של הרכב לפי יד 2 67000 ש"ח ושל יצחק 64400 ש"ח

טיפול ראשון, 30000ק"מ בסביבות 1400 ש"ח ו 60000 ק"מ 2100 ש"ח כלל גם רפידות בלם אחורי וחריטה לדיסק(דיסקים חדשים תוספות של 600 ש"ח) .

צריכת דלק 1\12 משולב, עם מתאמצים מגרדים את ה1\13, הנתון הגרוע ביותר היה 1\9 והטוב ביותר 1\17.

לsuperbamba, נתונים יבשים אפשר למצוא בכל האתרים, אבל אני יספר לך את התחושה שלי ממנו המנוע זריז ומגיב נהדר במיוחד בין 70-120 קמ"ש די שקט גם במהירויות גבוהות מורגש היטב בסלד גבוה שם הטורבו נכנס לפעולה

לגבי האבזור בדגם שלי magnifico, מגנזיום עם צמיגים ברוחב 215, חלונות שחורים ,פנסי ערפל + עוקב סיבוב, מערכת שמע מעולה + Blue$me שכוללת דיבורית מובנת ,מחשב דרך מפורט ,מקרר לבקבוקי שתיה, שליטה מהגה וציפוי עור, בקרת שיוט וניקלים בחלונות וידיות הדלת

"לפי מנהל המוסך המורשה, הבראבו לא היתה אמורה להגיע לארץ, והמשלוח הראשון שהגיע בסןף 2009 היה מיועד לרוסיה לכן הוא גם מאובזר יותר לטענתו".

פורסם
אין ספק שמדובר בדגם מוצלח, במיוחד המגניפיקו המאובזר.

מה אתה מתכוון לרכוש כעת? ולמה מכרת בעצם?

לצערי נאלצתי להיפרד מהרכב בגלל תחילת לימודים, שהולכים להיות אינטנסיביים, ולא משאירים זמן לעבודה.

היה לי קשה להיפרד ממנו אבל לא הייתה ברירה.

וקניתי סוזוקי סופר באלנו שנת 2000 :cry:, נקווה שהיא תחזיר באמינות.

יש אחת במשפחה כבר מעל ל 10 שנים, ומפגינה אמינות מעולה, וזה האוטו היחיד שתיקן את עצמו חחח :wink: .

המטרה היא לבלות כמה שפחות במוסך ולהוציא כמה שפחות כסף.

פורסם
אין ספק שמדובר בדגם מוצלח, במיוחד המגניפיקו המאובזר.

מה אתה מתכוון לרכוש כעת? ולמה מכרת בעצם?

הדגם הזה, למעט ניקלים בידיות ובמסגרת החלונות, ג'אנטים קלים בעיצוב שונה וגם ידיות להחלפת הילוכים מאחורי ההגה, זהה ל"סנשיין" שהחליף אותו החל מ 2010. חיסרון מסיבי שלו יחסית לכל הגירסאות שנמכרו החל ב 2010, העדר ESP וחשוב לדעת את זה.

פורסם
לפני כשבוע מכרתי רכב שעל הנייר לא מזמין אפילו שיחה.

הקפדתי להקפיץ את המודעה כל כחצי יום, במשך חצי שנה.

הרכב נמכר מעל המחירון, לאדם שאפילו לא פתח מכסה מנוע.

לפעמים עדיף להתפשר ולמכור במחירון פחות 1000 אחרי חודש - חודשיים מאשר לחכות 6 חודשים בהם המחירון עלול לרדת ביותר מכפול. מה שכן, הפתגם הישן תמיד עובד, בשביל למכור צריך רק קונה אחד. (כנראה שבסוף הוא מגיע, כמו שאמר פעם קונסטנצה זצ"ל, לכל דלי יש סמרטוט... איך קוראים אותך מידעל'ה ? )

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...