Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני סטודנט עשיתי היום תאונה ראשונה אחרי 10 שנות רשיון

נסעתי בכביש מהיר הרכב שלפני עצר בפיתאומיות ולא שמרתי מרחק ונכנסתי בו בפגוש האחורי.(יש לציין שהמכה לא הייתה חזרה)

יצאנו לדבר אני הייתי די בלחץ ראיתי שבאמת יש עיקום כל בחלקו המרכזי של הפגוש (משהו באמת מינורי) ואז הוא אמר לי שגם הפנס נשבר ובצד ימין של הפגוש י מעיכה נקודתי חזקה...אני מהרתי למבחן אז החלפנו מספרי טלפון והמשכנו הלאה(הוא אמר לי אם אני לא רוצה להפעיל ביטוח שאני אקח למוסך)

לאחר שהתבונתי בתמונות חשבתי ולא נראה לי הגיוני שאני עשיתי את השבר בפנס והמעיכה הנקודתית בצד מכמה סיבות גם כי עוצמת המכה לא הייתה חזקה בשביל לגרום לזה וגם כי הרכב שלי נמוך יחסית ולא יכול להגיע לפינת הפגוש....ונראה לי הוא סתם רוצה לתפוס טרמפ" על התאונה

והאמת שאני די סטודנט תפרן ואין לי יותר מידי כסף

מה אני אמור לעשות ??איך אני יכול להוכיח שלא עשיתי לו את זה???אני אמור לדבר איתו בערב אשמח אם תנחו אותי בצעדים שאני אמור לעשות

(ההשתתפות העצמית שלי בביטוח היא 1300 ש"ח)

*יש לי תמונות אבל אני לא מצליחל להעלות אותם

פורסם

תפעיל ביטוח, תן לו לשבור את הראש עם הוכחות לחברת הביטוח ותשכח מהסיפור.

עכשיו להתחיל עם בתי משפט, הוכחות, כן פגע, לא פגע, כן נשבר, לא נשבר זה לא שווה את הכאב ראש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האמת שאני לא רוצה להפעיל את הביטוח כח הבנתי שאם באיזשהו שלב אני ארצה לחדש אותו זה יהיה בעייתי מבחינת פרמיה...

האמת לא דיברתי איתו היום אני אצלצל אליו מחר ..יש לי מוסך שחבר של אבא שלי עובד שם הוא אמר לי להביא את זה אילו והוא יבדוק..פשוט ממש מעצבן אותי שהוא מנסה לרמות אותי..באמת שהייתי בסדר איתו ואין לי בעיה לשלם על הנזק שעשיתי..אבל בכל זאת אני סטודנט ואמרתי לו את זה ולמרות זאת הוא מנסה לרמות אותי (מה עוד שהוא אמר לי שזה רכב שכור)..

יש עוד הצעות לעזרה?

תודה לכולם

פורסם

הפעלת ביטוח צד ג' אינה גורמת בהרכח לייקור הפרמיה בעתיד.

אם מדובר ברכב שכור - מ-מ-ש לא כדאי לך להתעסק עם זה כי הם מתמחים בלז**ן את הצורה למי שגורם נזק לכלי רכב שלהם.

הפעלת הביטוח תהיה הדרך הזולה ותמנע ממך טרחה ועוגמת נפש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...