Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בחוף מסודר ,חוף בננה ביץ במכמורת ,מאות מכוניות עובורת שם בחניון הענק במשך היום ,עברנו אני וחבר ופתאום מרכב צמוד לנו שמענו פיצוץ ענק כמו בלון גדול שמתפוצץ ,הרכב נעמד והנהג לא יצא מהאוטו, רצנו לאוטו וראינו זוג אנשים בהלם יושבים במזדה שלוש הדגם הקודם ,שכריות האוויר התפוצצו להם בפנים לשניהם ,האישה הייתה בהלם טוטאלי והבעל היה נראה גם המום כמו מי שקיבל פטיש בראש ולא מבין מה קרה.אנחנו מבחוץ הסתכלנו מה קרה והיינו בהלם .

חברים עלו על ביוב קצת בולט שהיה בדרך החולית שם אתם לא מבינים איזה נזק לאוטו וגם להם הלם לא קטן ,תאמת שהייתי המום איך התפוצצו הכריות ככה ,שימו לב ותיזהרו .ביוב קצת בולט אבל לא בצורה חריגה.

מה שיותר מדהים זה שהבנתי שזה כבר קרה למישהו אחר בחוף הזה באותו יום, אז תזהרו ושימו לב .

מנסה לעלות את התמונות של הביוב אבל קצת כבדות ולא מצליח

פורסם

איפה בדיוק זה פגע ברכב?ומה הנזק לרכב מעבר לכריות אוויר?

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

לא מדובר במחזה נדיר. מי שעבד פעם במוסך ראה גם ראה מכוניות שפגעו בדברים דומים ונפתחו כריות האויר.

ככל הנראה רמת האימפקט, במקרים כאלו, מספיק חזקה בשביל "לעורר את חשדו" של מחשב כריות האויר ולהפעיל אותן. לטענתך, נגרם לרכב לא מעט נזק - מה שמאשש את החשד שלי שמדובר במכה רצינית. אישית, נתקלתי בלא מעט רכבים שנפגעו בגחון ופתחו כריות אויר, שוב - הכל תלוי ברמת האימפקט שהרכב חטף.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה בכלל שולט על הפתיחה שלהם? זה חיישנים כלשהם?

סיגריה אלקטרונית + מטען ב100 ש"ח, אנא צרו קשר בהודעה פרטית.

פורסם

למזלה של האישה היא כנראה לא ישבה בפוזה המקובלת, עם הרגליים למעלה מונחות להם על הכרית אוויר, אם היא הייתה עושה את זה היא הייתה יוצאת מהתאונה השטותית הזו עם גב מרוסק או לא עלינו גם גרוע יותר. :|

כל פעם שאני רואה נוסע/ת יושב עם רגליים מונחות למעלה מתהפכת לי הבטן.:cry:

שיהיה שבוע טוב 8) וסעו בזהירות.

פורסם
איפה בדיוק זה פגע ברכב?ומה הנזק לרכב מעבר לכריות אוויר?

במכוניות החדשות יש חיישן במנורות מקדימה

אחח.. גולף

פורסם

הצלחתי לעלות את התמונה- אתם רואים זה ביוב שעוברים מעליו אלפי מכוניות בחודש,ממש במרכז השביל בדרך לא סוללה בחניון ציבורי שמשרת אלפי מכוניות בחודש .

הרכב לא קיבל שום נזק רציני ,פגע בו בתחתית הרכב במהירות של 15 קמ"ש תוך כדי חיפוש חניה, לא נגרם נזק לרכב בטח לא חזיתית שרואים משהו, הסתכלתי מתחת לאוטו אחרי המכה וגם לא ראיתי שום נזילת שמן או משהו כזה .

איזה חוסר אכפתיות של בעלי המקום ונזק עצום לבעל הרכב .

ביוב1.jpg

פורסם
אתה בטוח שהבליטה בצילום שצירפת היא שגרמה לפתיחת כריות האוויר ?

ממש הבליטה הזו ,נראית תמימה ולא מזיקה ולכן מצאתי לנכון לעלות את זה פה בפורום ,מאות מכוניות עוברות מעליה ביום ורכב נמוך שלא שם לב פשוט עושה נזק. כמו שציינתי הבנתי שעוד רכב נפתחו לו כריות אוויר מזה באותו יום .

• תוכן חדש...