Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם השטח הזה מוסדר ומוגדר כחניון- הייתי תובע לבעליו את הצורה.

הבעיה שאותו "בעלים" (בין אם זו העיריה או בעל הזיכיון על החוף) יטען (ואולי בצדק) שהמגרש הנ"ל הוא שטח פרטי סגור ולא אמור לשמש כחניון. זה שאנשים חונים שם- זה כבר לא בשליטתו.

לכן- מה שצריך לעשות במקרה כזה זה קודם כל למצוא הוכחות שמישהו התכוון לכך שהשטח הזה הוא חניון.

אותו אחד ישא באחריות - כי אין מצב שיהיה מכשול כזה באמצע מסעה לרכב.

החוק מגדיר בבירור את גובה המכשול המותר, שיפועי עליה וירידה מקסימליים, רוחב מינימלי של המכשול וכו'.

זה שהמכשול המצולם הוא לא תקני בעליל , מהווה סכנת נפשות ויכול לפתוח כריות/לפרק מתלים של רכב- זה החלק הקל להוכחה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

איפה כל אלו שמהללים את היפניות האמינות שניתן להזניח שנים , רק שכל מדרכה , אבן ובאמפר קורעת את הפגוש הקדמי ולפעמים גם את הרדיאטור.

גם הסיויק , בעיקר הישנות מאוד נמוכות.

פורסם

עוד לא שמעתי מישהו שמהלל מכוניות מוזנחות. גם אירופאיות ניתן להזניח, אז מה? המקרה שלפנינו לא קשור לסוג הרכב אלא למפגע בכביש.

ג.נ: אני בעל רכב יפני וגרמני.

פורסם
מה קשור יפניות לא יפניות?

מצטרף,מה קשור יפניות?

גם גולף נמוכה מאוד מאוד וחוטפת מכות מתכת לרכב..

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם
כל פעם שאני רואה נוסע/ת יושב עם רגליים מונחות למעלה מתהפכת לי הבטן.:cry:

+ 1

הרגשתי צורך לפרסם את התמונה הבאה בהקשר זה...

צולם באמצעות האייפון דרך המראה המרכזית של האוטו שלי ברמזור אדום.

New Image.jpg

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אם השטח הזה מוסדר ומוגדר כחניון- הייתי תובע לבעליו את הצורה.

הבעיה שאותו "בעלים" (בין אם זו העיריה או בעל הזיכיון על החוף) יטען (ואולי בצדק) שהמגרש הנ"ל הוא שטח פרטי סגור ולא אמור לשמש כחניון. זה שאנשים חונים שם- זה כבר לא בשליטתו.

לכן- מה שצריך לעשות במקרה כזה זה קודם כל למצוא הוכחות שמישהו התכוון לכך שהשטח הזה הוא חניון.

אותו אחד ישא באחריות - כי אין מצב שיהיה מכשול כזה באמצע מסעה לרכב.

החוק מגדיר בבירור את גובה המכשול המותר, שיפועי עליה וירידה מקסימליים, רוחב מינימלי של המכשול וכו'.

זה שהמכשול המצולם הוא לא תקני בעליל , מהווה סכנת נפשות ויכול לפתוח כריות/לפרק מתלים של רכב- זה החלק הקל להוכחה.

מדובר בחוף רחצה וחניון מסודר שגובים כסף בחניה כך שבהחלט יש את מי לתבוע, רק אני אומר למה לתבוע בן אדם נוסע לים בשקט ושלווה ובאיטיות נוהג ומחפש חניה ,ופתאום בום מתפוצצות לו כריות האוויר בפרצוף כי אף אחד לא שם ז.. ורואה סנטימטר מעבר לאף שלו .

פורסם
+ 1

הרגשתי צורך לפרסם את התמונה הבאה בהקשר זה...

צולם באמצעות האייפון דרך המראה המרכזית של האוטו שלי ברמזור אדום.

לא רק נשים!

היום ראיתי גבר צעיר בפוזה דומה באלנטרה חבוטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איפה כל אלו שמהללים את היפניות האמינות שניתן להזניח שנים , רק שכל מדרכה , אבן ובאמפר קורעת את הפגוש הקדמי ולפעמים גם את הרדיאטור.

גם הסיויק , בעיקר הישנות מאוד נמוכות.

קרוסאובר ו SUV אתה אוהבים לשנוא, כי הוא גבוהה, לא יציב, וסתם אין לו יעוד מלבד פוזה.

יפניות זה זבל כי הם נמוכות, ונפחת להם הכרית אוויר סתם ועוד ועוד (שטויות).

תראה לי רק איפה ראיתה בתמונה פגוש קרוע ורדיאטור שנפגע.

תן לי לנחש, אתה בעל אחת מהגרמנית של הקונצרן (WV).

גם לי היתה בעבר והשמש לא זרחה לי מהת%ת, לכן מכרתי.

בכל מקרה תגובה שלך לא עניינית לא קשורה לעניין בכלל.

בהצלחה

פלג_

• תוכן חדש...