Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מערכת ה ABS שלי הפסיקה לפעול לפני כשבוע, והיום כשהייתי צריך לבלום ממהירות של 100 קמ"ש נתפסו הגלגלים. עשן רב וריח של שרוף ליוו את החריקה הזו.

מיד לאחד מכן הרגשתי בנסיעה כאילו הגלגל כבר לא עגול ממש ובנסיעה ממש אפשר להרגיש שכל סיבוב הכביש כאילו פוגש חלק ישר.

הגלגלים היו חדשים עד ללפני אותה עצירה.

חובה להחליף גלגלים או שיתכן שעם הנסיעות החלק הגלגלים יתאזנו חזרה?

תודה רבה.

פורסם

קשה לאבחן דרך מסך המחשב אבל גם אני חושב כמו NAKAMICHI שבכלל הבעיה קשורה לזה ששרפת את הבלמים.

ריח החריכה היה ככל הנראה דווקא מהבלמים (שרפת את הדיסקיות) ולגבי הצלחות צריך גם לבדוק אם נגרם נזק.

לגבי גלגלים- לאחר טיפול בבלמים יש לבדוק את הנושא מחדש בפנצ'ריה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

פמפום בבלימה המתבצע ע"י אדם מגדיל את מרחק העצירה בהמון מכיוון שאנחנו לא עושים את במהירות מספיקה.

במידה וצריך לבצע בלימת חרום פשוט סוחטים את הבלמים עד הסוף ומתפללים שזה יספיק לעצור אותנו.

פורסם
תפמפם תוך כדי העזרות בהילוכים.

עיצה מסוכנת מאוד. בבלימת חירום אין זמן לשחק עם ידית הילוכים, יש רק זמן לנסות למנוע תאונה. אני מקווה שאתה לא מיישם את העיצה שלך על הכביש.

לפותח השרשור - תקן בבקשה מערכת ABS והחלף צמיגים לא תקינים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מנסיון עם רכב ללא ABS בבלימה דומה - בהחלט יתכן.

די פשוט לאבחן את זה.

תרים את הרכב על ג'ק או גש למוסך בשביל זה - סובב את הגלגל הבעייתי בעזרת היד וגע בו בעדינות תוך כדי. אם יש פגם אתה תראה ותרגיש בו מיד.

מעבר לעניין הבטיחותי, השתהות בהחלפה של צמיג כזה תגרום לנזק לציריות ולהגה.

פורסם

שיטת הבדיקה נכונה, רק לא לשם את היד. רק לראות בעין כי במקום החרוך סיבי פלדה עלולים לבצבץ שם, וזה יחתוך את היד כמו חמאה, מנסיון כואב.

• ספונסר פורום
פורסם

זו לא בלימת חרום,זה נעילת גלגלים ממהירות של 100 קמ"ש

ראיתי את זה קורה יותר מפעם אחת,באזור שהצמיג בא במגע עם הכביש ירד חצי מגובה הצמיג.

אורן

פורסם
מנסיון עם רכב ללא ABS בבלימה דומה - בהחלט יתכן.

די פשוט לאבחן את זה.

תרים את הרכב על ג'ק או גש למוסך בשביל זה - סובב את הגלגל הבעייתי בעזרת היד וגע בו בעדינות תוך כדי. אם יש פגם אתה תראה ותרגיש בו מיד.

מעבר לעניין הבטיחותי, השתהות בהחלפה של צמיג כזה תגרום לנזק לציריות ולהגה.

אני זוכר שמקרה דומה קרה לך לפני אי אילו שנים, עם הBX אם אני לא טועה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• ספונסר פורום
פורסם
אני זוכר שמקרה דומה קרה לך לפני אי אילו שנים, עם הBX אם אני לא טועה.

נכון,עם ZX וולקן.

• תוכן חדש...