Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכנים "בעייתים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה אין לך חברים?!

מה שהוא אמר!

אני מצטער אבל אם הייתי במקומך הייתי מארגן כמה חברה ושובר להם את הקירות של הבית שיחיו בחוץ כמו שמגיע לחלאות.

פעם הבאה שנוגעים באמא שלך אל תצלם כמו שמאלני בהפגנה, כנס בהם!

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

תמצא עורך דין ותתחיל לאסוף ראיות למשפט הקרב ובא.

הוא כבר ימליץ לך מה לעשות, זה אינטרס שלו להוציא מהם בתביעה סכום כמה שיותר גבוה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה שהוא אמר!

אני מצטער אבל אם הייתי במקומך הייתי מארגן כמה חברה ושובר להם את הקירות של הבית שיחיו בחוץ כמו שמגיע לחלאות.

פעם הבאה שנוגעים באמא שלך אל תצלם כמו שמאלני בהפגנה, כנס בהם!

החברים לצערי היו בצבא שקרה מה שקרה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

מקרים כאלה של חלאות אדם שתוקפות חפים מפשע גורם לי להבין דבר אחד והוא שלא סתם שונאים את היהודים בעולם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

נכון, בני לאומים אחרים לא תוקפים חפים מפשע ללא סיבה. ברואנדה לדוגמה הכל נבע מסתם אי הבנה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

שלום,

הנושא שהעלת על פניו נראה מאוד טעון רגשית ,לרוב עקב העובדה שזו אמך והיא מתוארת כאן כקורבן

חסר אונים שמנהלת מערכה אל מול צבא שלם בעוד לצלם הצבאי שלה יש מעצור במצלמה.

תראה ,אני לא מעוניין להשמע נבזי ,זה ברור ושקוף שיש כאן סכסוך בין שכנים שעבר גבולות

אבל ישנה התחושה כי אתה מחסיר פרטים ,ובאופן טבעי ,כי גם אם תרצה לא תוכל להיות אובייקטיבי.

אמך חטפה מכות מגולנצ'יקים,יריקות ,הותקפה בידי 5 אנשים,והיא זו שמבלה לילה במעצר?,

יתכן שהמשטרה באמת עד כדי כך אטומה?

יתכן שגם אמך היא לא בדיוק 'פראיירית' ?

מה היה במשפט ביום שלאחר המעצר?

באמת שאין לי כוונה להתסיס כאן את העיניינים ,אך מכיוון שבחרת להעלות סיפור כל כך אישי

לפורום ציבורי אז אולי יש מקום להעלות שאלות גם מהסוג הזה.

מבלי לפגוע ברגשות!

Gn'f'R

פורסם

הפלאפון לא בגד בי עד הסוף ולכן הצלחתי לצלם קצת ממה שהיה שם, לא התכוונתי לעלות את זה לפורום ואני גם לא מתכוון ואני מאמין שאני גם לא צריך להסביר למה.

השופט ראה את הסרטון הנ"ל ושמע את הסיפור שלנו והבין את מה שקרה.

השופט שחרר אותה במקום עם ערבות וקבע שהיא לא אשמה. (הוא טען שאם הייתה לו אפשרות לשחרר אותה גם בלי ערבות הוא היה עושה זאת).

מפתח אפליקציית פרטי רכב

פורסם

אני אשקול את זה בכובד ראש.

ועוד פרט חשוב שאני לא יודע איך שכחתי לציין:

לפני המקרה הנ"ל היה עוד מקרה לא אלים אלא רק צרחות משתי הצדדים, השכנים הלכו לבית משפט והוציאו צו הרחקה נגד אמא שלי, דבר ששימח מאוד את אמא שלי מכיוון שסוף סוף היא חשבה שהם לא יוכלו לפנות אליה. (היו יורקים "לכיוונה" בכל פעם שהייתה עוברת לידם בחדר מדרגות)

אז קרה המקרה הנ"ל וכנראה השכנים הפעילו את הצו הרחקה שהם הוציאו נגדה, ואז רק השוטר הסביר לנו (שוטר שמכיר אותי, חבר טוב) שהצו הנ"ל הוא צו חד צדדי, כלומר - לאמא שלי אסור ליצור איתם כל קשר ולהם כן מותר, לא חשבתי שזה הגיוני בכלל כי זה נשמע פשוט דבר מטומטם, אך זה הדבר.

אז כך אחרי מקרה האלימות שקרה הם התקשרו למשטרה ואמרו שאמא שלי תקפה אותם, ומכיוון שיש להם צו נגדה זה אוטומטית היה נחשב כהפרת צו בית משפט וככה בעצם שלחו אותה למעצר אחרי שהיא בעצם קיבלה את המכות.

עצוב לי להגיד את זה אבל השכנים האלה "גאונים", הם פשוט מתכננים כל דבר מראש, ומערכת המשפט שלנו כ"כ מטומטמת, צו חד צדדי? מה זה הטמטום הזה? אני יעמוד יקבל יריקות ומכות ואסור לי להגיב? פשוט גועל נפש.

לכן השופט (שניאור) הבין את מה שהם עשו עם הצו בכך שהם הוציאו צו חד צדדי ורק חיכו לרגע הנכון להפעיל אותו (השופט אמר את זה במילים האלה) ובכך היא הגיעה לאיפה שהיא נמצאת ושחרר אותה.

מקווה שהדברים ברורים יותר עכשיו.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

פורסם

אני לא הוכל להציע לך את דרכי הפעולה שהייתי משתמש בהם במצבך,

כי גם לאור כל מה שרשמת עד כה אתה גם לא הטיפוס.

לכן אומר לך שאולי עדיף להשכיר את הבית ולעבור להתגורר במקום אחר,

בינתיים לפרסמו למכירה במחיר שהייתם מעוניינים לקבל ,אולי יגיע מישהו

שיהיה מוכן לשלם.

אני לא רואה אחוות שכנים מתקרבת ,במיוחד לא כשאתם במיעוט

בביניין שמוחזק ע"י משפחה אחת וכשמופעל צו הרחקה נגדכם.

Gn'f'R

פורסם

האמת שאם להוציא אלימות

ישנן שתי אופציות.

הראושנה המשפטית שתתיש אותך ואתם, תעלה כסף, ותצריךעבודה קשה ואורך רוח, שבסופו אולי ניתן יהיה להגיע לפשרה שבה תמכרו את הדירה, תקחו פיצויים נוספים ותמשיכו במקום אחר. (במקרה זה, אני אשמח לבוא עם צוות עובדים ולבצע שינוי מבנה ולהשאיר רק עמודי תמיכה, רצועות חיזוק וקירות תומכים, אפילו פינוי הפסולת, עלי :wink: )

השניה, היא למכור ולעזוב, לא משנה מי קונה. במקרה זה, הייתי מעמיד את הדירה אפילו ריקה ולוקח דירה בשכירות עד שיסכימו לקנות במחיר שישתלם לכם. אח"כ אולי משתלם לעשות מעקב לראות אם כל העניין בבית מתנהל בצורה חוקית (משמע לא שינוי מבנה)

נ.ב

במחשבה שניה, גם השכרה תהיה רעיון לא רע. בעיקר עם עוד פעם יתלוננו כנגד השכנים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
רק תגיד מה, ותקבל תשובה.

הנה - לא אני אמרתי, אלא אתה :-

עצוב לי להגיד את זה אבל השכנים האלה "גאונים", הם פשוט מתכננים כל דבר מראש, ומערכת המשפט שלנו כ"כ מטומטמת, צו חד צדדי? מה זה הטמטום הזה? אני יעמוד יקבל יריקות ומכות ואסור לי להגיב? פשוט גועל נפש.

מקווה שהדברים ברורים יותר עכשיו.

ולא רק שהדברים אינם ברורים עכשיו, אלא שכל מהלך העיניינים מראה כי גם אתם אינכם טלית שכולה תכלת - אלא נהפוך הוא. מקריאה בין השורות ניתן לראות כי ישנם דברים שאינך מספר כאן. לא בכדי השופט נתן צו חד-צדדי. הרי כל בר דעת והגיון ישכיל להבין את הסיטואציה - אמא שלך הותקפה ע"י מספר לא מעט של אנשים ו"כביכול" גרמה להם נזקים... אמא שלך סופר-וומן? האם הינך חושב שהשופט טיפש?? האם השופט נתן צו חד-צדדי לאמא שלך ש"מוכשרת" כל כך על מנת להיאבק ביותר מאדם אחד ? אם השופט שחרר אותה עם ערבות - לדעתו קיים סיכוי סביר שהיא אשמה ושהיא תחזור לסורה. לכן הערבות. השופט יכול גם יכול לבטל את הערבות, אם היה משוכנע בכך שלאימך אין כהוא זה לעומת הסיפור. בחיאת. עשה לנו טובה - את סיפוריך ספר לחבריך. חשוב שתבין - אנחנו לא בית משפט ולא המשטרה (למרות שיש כאן בפורום לא מעט שוטרים...). להם אתה יכול לספר סיפורי סבתא. לנו-לא. היתרון שלנו הוא שאנחנו (מאחר ואני לא היחיד כאן שמצליח..) מצליחים לקרוא בין השורות ולהבין שהאשמה להרבה מהסיטואציה (אם לא לרובה) תלוייה בכם. אתה עצמך כתבת זאת ב-2 השורות שבחרתי לצטט אותך.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...