Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש עדיפות כלשהי לפורד פיאסטה ידנית חדשה כשקיה ריו עולה 74K?

Life_SyStem
שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האם בעקבות המבצע החדש של חבר, שבו נמכרת הריו ב74K יש טעם לחשוב על הפיאסטה?

התמונה בחסות ICAR.CO.IL.

Untitled.jpg

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אישיית הייתי הולך על ריו.

ב-74K ריו היא סופר מיני ידנית הכי אטרקטיבית בשוק (לדעתי).

לא שפיאסטה לא טובה, פשוט במחירים זהים הריו נותנת טיפה יותר מפיאסטה.

בהצלחה

רומן

Renault Captur 2018 1.5 dCi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח שהריו עדיפה על הפיאסטה, לא יצא לי לנהוג על הריו אבל עם הפיאסטה יש לנו במשפחה המון נסיון אמנם עם הדגם האוטומט)

הרכב מרגיש מאד איכותי בעל עיצוב שלדעתי נראה טוב יותר, אפילו שהפיאסטה מיושנת יותר מהריו משום מה היא נראית יותר חדשנית יותר.

שלא לדבר על ההנאה מנהיגה שאתה מקבל בפיאסטה, יש לנו כיום מיני בבית ואני יכול להגיד בבטחון מלא שהפיאסטה לא נופלת ממנה מבחינת ההנאה מנהיגה ואחיזת הכביש..

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השוואה בין כלי רכב לפני קנייה אסור שתעשה באמצעות טבלאות בלבד, וכדאי מאד לבצע נסיעת מבחן בכל אחד מהמועמדות - ולהחליט באופן ענייני.

מה שנפלא לאחד הוא קטסטרופה לשני - וההיפך.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השוואה בין כלי רכב לפני קנייה אסור שתעשה באמצעות טבלאות בלבד, וכדאי מאד לבצע נסיעת מבחן בכל אחד מהמועמדות - ולהחליט באופן ענייני.

מה שנפלא לאחד הוא קטסטרופה לשני - וההיפך.

1+!

חייב להתנסות בשני הרכבים על מנת לעמוד את ההבדל מבחינת נוחות, הנאה מופקת ופרמטרים סובייקטיביים אחרים.

לא נהגתי באף אחת מהן אבל מה ששמעתי על ההגה הלא מתקשר בריו ומההתרשמות שלי המקאיה פורטה ומהנוחות של קוריאניות אחרות + טעם אישי בעיצוב אני מניח שהפיאסטה הייתה קוסמת לי יותר (שוב מדגיש שזה לפני שניסיתי את שתיהן - והייתי מנסה).

Live fast, die young - leave a better looking corpse

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, בהחלט יש טעם לחשוב על הפיאסטה.

הריו טובה יותר בפרמטרים שצירפת בטבלה אבל נחותה מבחינת "הנאה מנהיגה" כלומר מבחינת הגה והתנהגות כביש, תלוי מה אתה מעדיף אבל אין ספק שב74 היא מתמודדת הרבה יותר משמעותית מאשר ב81 שההתלבטות יותר קלה בהרבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק טוב את הנושא המזגן בפיאסטה. יש לנו אחת כזאת בליסינג במשרד, המזגן שלה ממש חלש ובקושי רב מצליח לעמוד בחום של יולי-אוגוסט. חשוב לציין שהרכב הגיע אצלנו למשרד כחדש ומהיום הראשון המזגן שלו היה גרוע, גם לפני שהתחיל הקיץ.

אולי זאת תקלה נקודתית, אבל שווה לבדוק את זה מול רכב ההדגמה בסוכנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנהג ברכבים אחרת על הנייר הכל נראה טוב ויפה. אגב, אל תצפה לצריכת דלק כפי שנכתב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...