Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתכנון טיול לאיטליה-שוויץ-דרום צרפת

Yakird12
שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן ,

אני וחברה שלי מתכננים טיול לאירופה

אנחנו רוצים לעשות את המסלול הבא בטיול :

וונציה יום 1

קורטינה ד'אמפצו(דולמיטים) - בולזאנו - יומיים

אגם גארדה - יומיים

אגם קומו/לוגאנו/מג'ורה-אגם לוגאנו שוויץ – 3 ימיים

מילאנו - יומיים

דרום צרפת-מונקו – יום 1

פירנצה – יום 1

רומא – 3 ימים

סורנטו –חוף אמאלפי – 3 ימים

האם זה מספיק ? כל הטיול יוצא 18 ימים , מה הייתם משנים/מוסיפים חוץ מלשנות יעדים בטיול ?

בנוסף שאלה בנוגע להשכרת רכב - חשבתי להשכיר רכב ביום שני מונציה ולסוע איתו את כל היעדים שבדרך עד שנגיע למילאנו , במילאנו נחזיר את הרכב ולאחר יומיים נשכור שוב רכב ונמשיך עד סוף הטיול ?

או שעדיף לקחת רכב מתחילת הטיול ועד סופו ולהסתדר בחניות בערים שם ?

שאלה נוספת- מה המלצותיכם באשר ללינה בצפון איטליה , והאם קמפינגים כדאיים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש מחנה נודד. לא בדקתי את המרחקים, אבל נראה לי שתבלו את רוב הטיול באוטוסטראדות במקום באתרים.

ובכל זאת כמה הערות:

1. להיכן תטוסו ומהיכן תחזרו ? האםבדקתם מחירי טיסות, לינה ושכירת רכב, והאם הם מתאימים לתקציבכם? האם וידאתם שטיסה ליעד אחד וחזרה מאחר לא תייקר משמעותית את הטיסות? (לא חייב לייקר, אבל יש צורך לברר).

2. באיזה עונה אתם מתכוונים לנסוע? האם בדקתם את מאפייני מזג האויר?

3. אתם מכונים לעשות חלון בשכירת הרכב - תכננו זאת לפי עלויות השכירות. יתכן מאוד שכדאי לשכור רכב בכפולות של שבוע, אבל עליכם לבדוק זאת פרטנית בחברת ההשכרה.

4. אם אתם מוותרים על הרכב במילאנו הרבה יותר חשוב לעשות זאת ברומא - גם סיוט לנהיגה ולחניה וגם סיכון גבוה לפריצה\גניבה. בכלל - כאשר אתם מגיעים לערים גדולות החנו את הרכב בחניון מסודר והשתמשו ברגליים או בתח"צ.

5. התחושה שלי היא שאתם בקדחת קילומטרים ו"תפסת מרובה - לא תפסת". חפשו כמה שרשורים מהחודש-חודשיים האחרונים על טיולים באירופה בכלל ובגרמניה בפרט. לדעתי עליכם לבחור בשניים-ארבעה מוקדים ולהשאר בכל אחד מהם מספר ימים, ולצאת מכל אחד מהם לכוכב ברדיוס 100-150 ק"מ. אמנם תסמנו "וי" על פחות אתרים, אבל את באלה שתבקרו תהיו יותר יסודיים, תתעייפו פחות מהנסיעות, ולא תתעסקו עם אריזה ופריקה כל הזמן. אם אתם מעדיפים להתקדם כל יום קטע בחרו במסלולים יותר קצרים עם חניות ביניים באתרים שבדרך (או עם סטיות הגיוניות מהדרך הראשית).

6. בשרשור מקביל הזכרתי את הנסיון שלי בטיול של שבוע שהתבסס על לינה בוורונה. נכון שהטיול היה עם ילדים שהצריכו יומיים בגני שעשועים, אבל אם תחליפו אותם ביומיים בדולומיטים ותוסיפו עוד כמה אתרים לא רחוקים שכלל לא הספקתילהתקרב אליהם הרי שרק מוקד זה יכסה חצי מהתקופה שאתם רוצים להקדיש לטיול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מה שקורה שחברה שלי רוצה ככה ואני רוצה ככה ואף אחד לא מתפשר :lol:

חשבנו לנחות בונציה ולחזור חזרה לישראל מנאפולי או מרומא.

הטיול מתוכנן לתחחילת ספטמבר ובנוגע לטיסה זה יוצא 1250 דולר לזוג +-

על איזה מסלול אתה היית ממליץ ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשה עבודת הכנה, בדוק מרחקים וזמני נסיעה ובדוק את האתרים שברצונך לבקר.

בתוכנית שלך יש לא מעט קטעי מעבר של 250-350 ק"מ. נכון שמדובר במרחק שאינו בלתי סביר ליום נהיגה בטיול מסוג זה - אני הגעתי גם ל-500 ק"מ ביום ויותר - אבל, למשל, נסיעה ממילאנו לניס ומניס לפירנצה זה כבר עניין של 750 ק"מ, והשאלה היא אם ביקור של יום אחד במונאקו מצדיק מרחק נהיגה כזה (שיהיה למעשה יום שלם).

כפי שכתבתי קודם ביליתי בצפון מזרח איטליה שבוע וזה לא הספיק לי, רומא מילאה לי 3-4 ימים אינטנסיביים מאוד. את מילנו, פירנצה ואגמי קומו, לוגאנו ומאג'ורה כלל איני מכיר אבל כנראה שיש לא מעט מה לעשות בהם, כך שאם אתה מסתדר עם נושא הטיסות לונציה או ורונה וחזרה מרומא (או להפך) אפשר לחתוך מהטיול את מונאקו ונאפולי ולעשות טיול יפה מאוד. אם זוגתך מתעקשת על מונאקו אפשר לבדוק טיסות לניס (יש מספר פעמים בשבוע טיסות של אייר פראנס, חלקן זולות מאוד) וחזרה מאיטליה (או להפך). עם זאת, כיון שמדובר בעניין מורכב ושילוב של כמה חברות תעופה כדאי להתייעץ עם סוכן נסיעות. לגבי חזרה מנאפולי - טיסות משם הן בודדות כך שאתה מוגבל מאוד בתאריכי הטיול.

כמוכן, אם הטיסות יהיו הלוך לצרפת וחזור מאיטליה (או להפך) קרוב לודאי שיהיה כדאי לנסוע את הקטע שבין מילאנו לצרפת ברכבת, על מנת לחסוך עלויות החזרת רכב במדינה שונה מהמדינה בה נלקח.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנו סוכן נסיעות מנוסה בפורום בשם סלע, תוכל לפנות אליו בפרטי.

ספריאל צודק- תפשת מרובה לא תפשת.לפי שאלותיך, נראה לי שעוד נכונו לך טיולים רבים בעתיד. לא חיבים להספיק הכל בפעם אחת.

כמה דברים שבלטו לי ואפשר לקצץ, בכפוף לפוליטיקה פנימית שלך וחברתך- אגב, גם אתה יכול לוותר, כל המקומות שציינת יפים.:

מונקו- קיצוץ מיידי, רחוקה ממסלולך,מתגמדת מול ונציה למשל ומתאימה לטיול אחר. ממש קופץ לעיין.

חוף אמאלפי והדרום-אולי להחליט אם להיות שם או ברומא. שני המקומות יפים, חמים ולחים בקיץ. אולי רומא שווה טיול עצמאי? אם לא, אפשר לחתוך את מיפרץ אמאלפי. נאפולי- לא חובה.

מילאנו- אפשר גם יום אחד.עיר גדולה מאוד. לא נעים עם רכב.

פירנצה להקדיש יום אם אינכם חובבי אומנןת, יותר אם אתם כן. זו בירת הרנסנס, יש עוד ערים יפות לידה.

לסיכום- קצץ קצת בקילומטר'ז. כאשר תשאל עוד שאלות, כתוב מתי אתה נוסע בערך,ומה העדפותיכם.

אם תכניס ערים גדולות בהתחלה ובסוף, לא תצטרך להתעסק בהן עם האוטו.

בהצלחה

נ.ב כתבת שקשה לבד. זה לא קשה- זה כיף, ואינך לבד.

שאל שאלות ותקבל תשובות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכיף הכי גדול בטיול הוא ההכנה שלו.

הנוהל שלי ביולים גדולים הוא לפרוש חמ"ל - שלושה מחשבים ניידים על השולחן: אחד עם מפות, אחד עם אתרי טיסות ואחד עם מלונות\צימרים. התכנון הראשוני בד"כ מצריך כמה שעות, ואז יוצרים קשר עם הגורמים המתאימים (חברות תעופה\סוכני נסיעות\מלונות וחדרי ארוח) ומבצעים את ההזמנה.

לאחר שמסגרת זו נקבעה מתאימים לתוכה את התוכנית המפורטת, כלומר לאן הולכים או נוסעים בכל יום.

אם עקבת אחרי השרושור היית רואה שכרגע אני מכין טיול קצר (4 ימים) לסלובניה - התחיל בסדרת חיפוזים ברשת, בעיתון ובהמשך שיחות טלפון לסוכנויות נסיעות, בחירת היעד ואתמול הוצאת המידע החיוני על הסיורים שאותם אנחנו מתכננים.

בני הבכור נהנה מאוד מהכנת הטיולים - אתמול הוא טס למספר שבועות לארה"ב, את הטיול הוא מכין כבר כחודשיים והלו"ז מתוכנן לרמת תחנת הדלק שבה יתדלקו. נראה לי שהוא השקיע בתכנון יותר זמן מאשר בטיול עצמו. העיקר שיהנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי חברה אז הקשבתי לעצתכם פחות או יותר והחלטתי להוריד את מונקו ופירנצה , הטיול יכול להמתח עד 20 ימים (מגבלות מהעבודה).

חשבתי לנחות בונציה לבלות שם יום אחד ולמחר לשכור רכב ולעלות איתו צפונה לCortina D'Ampezzo שם נשהה 3 ימים .

לאחר מכן נסע ל-Bolzano שם ניהיה יומיים ומשם נרד לאגם גארדה , בגארדה ניהיה 3 ימים.

עכשיו ההתלבטות שלי היא האם להמשיך למילאנו להחזיר את הרכב השכור שם לבלות יומיים במילאנו ואז שוב לשכור רכב ולעלות לאזור האגמים (קומו) ולרדת ישר לרומא.

אופציה שהיא יותר נראת לי היא פשוט מאגם גארדה ישר לסוע לקומו שם נשהה 3 ימים ומשם נרד למילאנו נחזיר את הרכב השכור נבלה שם יומיים ונסע ברכבת/נטוס לרומא שם נבלה עוד 3 ימים ונרד דרומה יותר לסורנטו ל-3 ימים ומשם בחזרה לרומא ולטוס לישראל.

אגב התקציב שלנו הוא 40 אלף שקל , זה מספיק לדעתכם ?

זאת הפעם הראשונה שאני טס ולכן אני רוצה לראות הרבה מקומות , לא חושב שיהיה לי בקרוב עוד הזדמנות כזאת :-)

ד"א למי שיש טיפים מה לראות באזורים שציינתי זה יעזור לי מאוד , בעיקרון אנחנו אוהבים נופים ואזורי קניות , אבל גם מוזאונים מעניינים או אתרים יפים יתקבלו בברכה.

תודה על העזרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אענה לפי הסדר שכתבת: טוב שהורדת את מונקו, לא חובה להוריד את פירנצה שהיא עיר בגודל בינוני ודי נוחה לשיטוט רגלי. אטרקציה ארכיטקטונית ואם מענין, גם מוזיאונים.

ונציה, תלוי באיזה שעה תנחת וכמה עייף תהיה. היא ראויה לפחות לכמה שעות טובות.

קורטינה עצמה היא עיירת נופשיקרה. אין בה הרבה לעשות אלא כבסיס אפשרי לטיולי רכב באזור. שלושה ימים מוגזם.

האטרקציה באיזור היא מסלול הדולומיטים הכולל נופי הרים, מתחיל במזרח בערך בקורטינה ומסתיים במזרח בערך בבולזנו. עם סטיות בדרך לעוד דרכי נוף. בולזנו עצמה שווה שלוש שעות. לא יומיים. אלא אם היא בסיס לנסיעות מסביב.בדרך לגרדה כמה אגמים ומפלים.

אגם גארדה יום אחד אלא אם רצונכם להיכנס לגרדה לנד- שהוא מעין דיסנילנד.

מילאנו מסבכת אותך שלא לצורך. עיר גדולה מאוד ולא מתאימה לרכב.הייתי פוסח עליה.

אפשרות נוספת אם תתעקש- ללון ליד מילאנו ונסוע בתחבורה ציבורית. או, עם הרבה סבלנות להגיע לא רחוק מהמרכז. לחנות במקום מסודר ולרשום בדיוק איפה חניתם ולטייל. ישנה כנסיה מדהימה ואיזור הקרוב אליה נחמד. השאר לא הכרחי.

קומו לוגנו מג'ורה אפשר ביומיים . נוף, עיירות נחמדות, שייט.

עד כה הלכתי לפי הסדר שלך. מכאן אשנה: רד דרומה לאיזור טוסקנה- פירנצה, סיינה, אולי פיזה, בודאי סן גימיניאנו הקטנטנה והיפה ואולי עוד. משם דרומה לכיוון רומא. אפשר להיכנס לאורבייטו. דלג על רומא[תיכף תבין] והמשך דרומה לכיוון אמאלפי[לך גם לפומפי , הרקולאנו ואולי לווזוב, אם יש עודף זמן הפלג לקפרי]. משם. סע חזרה צפונה לרומא. החזר הרכב, אולי עדיף בשדה התעופה שאותו קל למצוא והיכנס לרומא ללא רכב.

כמה הערות- נתתי מסלול כללי לצורך התמצאות. יש עוד פרטים אך מוקדם מדי כרגע. קודם גבש מסגרת. היעזר במפת נייר לתמונה כוללת.

הערה נוספת, ראיתי מהרשם כרגע סלע על טיסות. טוס לורונה, עיר יפה ששוה יום ומשם לונציה וכפי שאמרתי קודם, או טוס למילנו ו תשנה קצת את הסדר. אם תסתכל על מפמה כל הבבלת שלי יובן טוב יותר.

נ.ב כאמור, ראיתי כרגע מה רשם אחריי סלע. זה די מקביל לעצות שלי. עצותיו טובות.

קבע מסגרת. אחר כך תכניס עוד פרטים. אפשר קצת לסטות ל דרום שויץ על חשבון דרום איטליה.

איננו מכירים ואיני יודע העדפותיך לנוף , לארכיטקטורה, אמנות רנסנס ובכלל. קניות ועוד. רמת מלונות, האם צימר מקובל עליך. אם תרצה אתן לך מסלול עוד יותר בנקודות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה:

ראשית, אין טיסה ישירה לונציה, לכן אם תתעקש על זה, תצטרך החלפת מטוס דבר שיגזול ממך כמעט יום שלם.

שנית, בולזנו לא ממש עיר חובה כאשר זמנך קצוב ואתה רוצה לאכול מהכול.

טוס לצפון (מילנו, ורונה, ברגמו), כל יעד שיש אליו טיסה ישירה מישראל ותתחיל בטיול.

אני בכוונה אומר טיול ולא מסע מזורז.

קורטינה מקום יפה אבל עיקר פרסומו הוא בהיותו אתר סקי לסלבס מכל אירופה.

בקיץ זה עוד עיירה באלפים-בטח שלא מצדיקה 3 ימים.אזור האגמים, (גארדה,קומו, ומגו'רה) מצדיק בהחלט 5-7 ימים.

גם וורונה נחמדה וקומפקטית, שווה עצירה לכמה שעות.

מילנו-בשבילך-יום בקושי.

אני הייתי ממשיך ברכב ובדרך לרומא(מילנו-רומא כ 600 ק"מ), עוצר לפחות לכמה שעות במקומות האלו:

פירנצה,אסיסי,סיינה וסאן גמיניאנו.גם אם הדרך תיקח יומיים שלושה, לא קרה שום אסון.

רומא שווה כ 3 ימים,תלוי כמה אתה מעוניין לטייל לעומק.

אחרי רומא-כמובן דרומה.

אמלפי, סורנטו,פוזיטנו, אחד מכבישי הנוף היפים באיטליה אם לא באירופה כולה.

זהו בגדול.

אגב,אפשר לשקול להשאיר את רומא לסוף, ולהחזיר את הרכב ביום ההגעה לרומא.

ברומא נעים בתחבורה ציבורית ובעיקר ברגל.

אם תיקח מלון מרכזי, כל מה שיישאר לך בסוף זו רכבת או אוטובוס לשדה התעופה,

וכך לא תצטרך את הרכב לכל ימי הטיול.

אם יש לך שאלות ספציפיות, אתה מוזמן לשאול ואנסה לענות.

סלע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פנדוב - חשוב לנו לבקר באזור הדלמיטים ולכן חשוב להיות בעירה קורטינה ומשם לעשות טיולים ברגל ולראות את הנוף , אם אפשר בפחות מ-3 ימים - מצוין , אבל זה בגדר יעד חובה בטיול.

בבולזנו חשבנו לבקר רק כי זה על הדרך לאגם גארדה , אין בעיה להפחית ימים במידת הצורך .

באגמים חשבנו באמת להיות הרבה זמן כי יש מה לראות , כולל גארדה לנד

בנוגע למילאנו חובה - יש כמה חנויות בגדים ברובע הזהב שאנחנו חייבים לפקוד :roll:

אם אני אסע עם הרכב ממילאנו לרומא אני אצטרך להשאיר אותו איך שאנחנו מגיעים מכיוון שאני לא מעוניין לסוע איתו בתוך העיר , ואז נאלץ שוב לשכור רכב כדי לרדת לדרום יותר.

הרעיון של להשאיר את רומא כיעד אחרון לטיול יכול להיות רעיון טוב.

במידה ואני מעוניין להשאיר את היעדים כמו שהם רק לשנות זמנים +ונחיתה/המראה חזרה לארץ איך הייתם ממליצים לי לעשות את המסלול ?

ד"א אילן - אני חושב שהכי טוב זה לשבת ביחד כמו שדיברנו ולעשות מסלול , זה יכול לעזור לי מאוד :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שהצענו לך, להתחיל בצפון, להשאר עם הרכב צמוד עד כ 3 ימים לפני רומא שיכולה להיות היעד האחרון.

אל על טס למילנו וחוזר מרומא.

כל היתר זה טיסות שכר(צארטר), וצריך לבדוק אם יש טיסות בתאריכים שמתאימים לך, פחות או יותר.

לגבי רכב, אני מקווה שאתה קצת מעל 24, אחרת יש תוספת למרכיב הביטוח.

רכב בינוני (אל תיקח רכב קטן,אתם הולכים לשבת בו הרבה שעות-כדאי שיהיה נוח) דוגמת גולף או פוקוס יעלה

כ 40 יורו ליום כולל כל המסים.גיר ידני,ממוזג.

אם יהיה לך מזל,תקבל רכב דיזל.

המחיר לליטר די דומה, אבל רכב דיזל יכול לעשות כ 17-18 ק"מ לליטר, לעומת רכב בנזין 10-11 לליטר.

אין דמי החזר כאשר מחזירים את הרכב בתחומי אותה המדינה.

זהו,פחות או יותר.

לגבי היתר,אשמח לשבת איתך אם תרצה.

אילן

סלע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צריך להתאים את הלו"ז לטיסות, אלא אם אתה מוכן לשלם את המחיר של טיסה סדירה (אם היא בכלל קיימת ליעדים שלך - דומני שלורונה יש רק טיסות שכר). כמוכן תתכן בעיה של שילוב של טיסות בחברות שונות - לא בלתי אפשרי אבל לעתים קצת tricky. הסיבה היא שטיסות שכר הן עניין קצת לא מסודר, יש ימים בלי טיסות בכלל ויש עם 3 טיסות לאותו יעד, וכפי שציינתי קודם - יתכן שתתקשה למצוא שילוב של טיסה לורונה וחזרה מרומא באותה חברה או בחברות המשתפות פעולה.

הרעיון של [פנדוב להשאיר את רומא לסוף הוא נכון. כמובן שקיימת גם האופציה להתחיל ברומא ולסיים בוורונה.

לטעמי ורונה עצמה לא מצריכה ביקור של יותר מכמה שעות, אבל בסביבה יש כמה פנינים, כגון מאנטובה (ארמון הדוצ'ה שווה ביקור, כולל סטיה מהדרך הראשית), שמעתי שגם ויצ'נזה שווה ביקור אבל זה מפי השמועה ולא ביקרתי בה בעצמי. ונציה מצריכה לפחות יום - אפשר בנסיעה מורונה אם תלון שם (עניין של כשעה וחצי לכל כיוון).

נסיעה לאורך חופו המזרחי של אגם גארדה תארך כיום, כולל ביקור בכמה אתרים (סירמיונה, הרכבל במלצ'סינה והעיירות ריבה דל גארדה וארקו, וזאת בתנאי שתצא מוקדם ולא תתעכב. אני פספסתי את המצודה בארקו בגלל עיכוב בדרך והגעה בשעת הסגירה. גם לנסיעה כזו בהחלט יתאים לצאת מוורונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דולומיטים אני איתך. יפים.

קורטינה אם אתה מתייחס אליה כמקום לינה ובסיס ולא כאטרקציה- בסדר, אך לא זול ללינה והיא בקצה מסלול הדולומיטים

בינה לבולזנו יש הרבה. למשל לינה אפשרית בקנציי.

בולזנו שווה שלוש שעות.

אגם גארדה- יומיים, גג שלושה כולל גרדה לנד.

מילאנו- החיים קשים, קרא הצעותיי מקודם באשר לרכב. אני הייתי מותר אך יש להתחשב.

הרעיון להשאיר את רומא לסוף הוא לא טוב. הוא מצוין. רק עליו מגיע לי פרס קנה סוף הזהב.

לשבת יחד עם אדם שמבין ולא רק באינטרנט רעיון מצוין. אבל חובה עליך להביא למפגש מפת איטליה 1.800000 או מפות אזוריות 1.400000 ושני מרקרים. שב עם סלע. אם תצטרך, שב גם איתי אך לא מניח שתצטרך אחרי סלע.

.

אתה תהיה בצפון וגם בדרום ולכן, חבל לא ללהיות על הדרך במרכז- אזור טוסקנה. לכן סלע ואני המלצנו על פירנצה, סיינה, סן גימיניאנו ועוד ערים באיזור עם בנייה עתיקה כנסיות עתיקות, מדרחובים וחנויות.

עוד אפשרות לא הכרחית היא שמבולזאנו אינך לוקח דרומה אלא צפונה לכיוון דרום מרכז שוויץ: סן מוריץ, אינטרלקן. לא רחוק משם קניון[ואדי]אארושלוכט, מפלי לאוטרברונן, מפלי טרומלבך.וכבישים מדהימים. נוף הרי שויץ שונה נוף הדולומיטם.

במקרה הזה במקןם לקשר בין אגם גארדה לאגמים האחרים מדרום- בכביש המהיר, אתה עושה זאת מצפון בשלושה ימים. אפשר להשאיר לפעם אחרת שכן זו סטייה מסוימת בכיוון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בן 23.5 , חברה שלי בת 22 עוד מעט , אני מקווה שלא יהיה בעיה של השכרת רכב.

בדקתי טיסה(בתאריכים שלנו) לורונה מישראל ובחזרה מרומא לישראל והמחיר שיצא 726 דולר , אותו מסלול רק נחיתה בונציה במקום ורונה יוצא בערך 100 דולר פחות. (איסתא ואופיר טורס)

נראה לי שלהתחיל את הטיול מונציה יהיה הכי טוב וגם לא נאלץ לעשות כמעט הלוך חזור בנסיעות.

במידה ואני משאיר את הרכב איתי בצפון ולא מחזיר במילאנו , איפה אני אשים אותו ? הרי להכנס למלאנו עם רכב אני לא רוצה.

תודה רבה על העזרה חברה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...