Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

אני חדש פה ונראה שהפורום הזה די רציני ואשמח אם תוכלו לעוזר לי לענות על השאלה הבאה:

יש ברשותי מאזדה לאנטיס שנת 2003, דגם LX נפח מנוע 1600 .

כאשר אני מאיץ עם הרכב מעל ל 80 קמ"ש מתחיל להישמע צפצוף קבוע מאיזור של הנהג וכאשר אני מאיט את הרכב הצפצוף נעלם, כלומר הצפצוף קורה רק כאשר אני מאיץ את הרכב .

האם הרעש יכול להיות מהמנוע? אני אשמח אם תכוונו אותי מהם הסיבות לתופעה זו .

תודה,

פורסם

איך זה נשמע? צפצוף אלקטרוני רוב הסיכויים שלא.

זה נשמע כמו שריקה הולכת ומתגברת?

רשרוש מתכתי?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

זה נשמע כמו שריקה שהולכת ומתגברת כאשר אני נוסע במהירות של 120 פלוס קמ"ש, השריקה מתגברת אומנם השריקה לא חזקה כי אף אחד מהנוסעים ברכב לא שומע חוץ ממני והנוסע שיושב ליד הנהג וזאת לאחר מאמץ בלשמוע את הראש

פורסם

בשלב הראשון אתה צריך לוודא שהרעשים קשורים במהירות ולא בסל"ד. את זה תוכל לעשות בשתי דרכים - הראשונה היא להוריד הילוך במהירות של 80 קמ"ש (להוריד לשלישי תוך שימוש בלחצן ה-OD OFF) כך שסל"ד המנוע יעלה והשנייה היא להעלות סל"ד כשהרכב בהילוך סרק.

אחרי שתדע בוודאות שהרעש קשור למהירות יהיה קל יותר לאבחן אותו. בהנחה שהוא אכן קשור למהירות יש סיכוי סביר שהוא נובע ממיסב תקול בגלגל או מרוח ששורקת בתא הנוסעים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יכולים להיות מספר רב של אפשרויות,

א. אנטנה של סלולאר שמודבקת על השמשה הקידמית

ב. הדבקת שמשה קידמית לא טובה

ג. כיסוי האבק בתוך הדלת קרוע או לא הותקן

אל תשכח שזה לא רכב חדש. גם שהיה חדש הוא לא הצטיין בבידוד רעשים כמו מכונית מנהלים גרמנית.

רענן

פורסם

תודה רבה אנשים על התגובות, אתם עוזרים לי מאוד .

לדעתכם יש סיכוי שהרעש נובע מהמנוע? לפי דעתי השריקה שנשמעת היא מזכירה כמו זמזום או צפצוף אלקטרוני אבל בשום פנים ואופן לא רשרור או רעש מתכתי.

פורסם

חברים, לאחר בדיקה נוספת, הרעש שאני חווה הינו צפוצוף אלקטרוני והוא מתרחש רק אחרי שאני מגיע ל 120 קמ"ש ורק לאחר שאני לוחץ על דוושת הגז, כלומר ברגע שאני מרפה מהדוושה הרעש מפסיק .

אודה לכם אם תעזרו לי לאתר עד כמה שאפשר מאיפה הרעש הזה מגיע .

פורסם
חברים, לאחר בדיקה נוספת, הרעש שאני חווה הינו צפוצוף אלקטרוני והוא מתרחש רק אחרי שאני מגיע ל 120 קמ"ש ורק לאחר שאני לוחץ על דוושת הגז, כלומר ברגע שאני מרפה מהדוושה הרעש מפסיק .

אודה לכם אם תעזרו לי לאתר עד כמה שאפשר מאיפה הרעש הזה מגיע .

האם במיקרה הרכב הוא מחברת השכרה או ליסינג לשעבר? כי כמה שזה יישמע מצחיק חברות השכרה מגבילות את הרכבים שלהם למהירות של 120 וכאשר עוברים מהירות זו נישמע ציפצוף אלקטרוני מתא הנוסעים כאות אזהרה.

פורסם

זה מפרטי, והרעש הוא רעש קבוע כאשר אני לוחץ על הדוושה של הגז וכאשר אני עוזב את הגז הרעש מפסיק, זה קורה אך ורק מי 120 קמ"ש .

אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לפתור את התעלומה .

• תוכן חדש...