Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

בוקר טוב.

רכשתי בשעה טובה שברולט מאליבו ( עוד לא פיסית, רק אחרי ט' באב)

בעל הרכב מצהיר שהרכב נקנה מליסינג אך ברשיון זה לא מצוין.

הרכב שנת 2005. האם לא היתה חובת רישום באותה שנה? האם זה יכול להשפיע על הרשיון בעתיד?

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

ב-2005 לא רשמו עבר של ליסינג ברישיון.

הכל בסדר, זה לא ישפיע על הרישיון שלך או של הרכב בעתיד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יכול להיות שהרכב היה בהשכרה? או שבהשכרה כן כתבו ב2005? ( הקוואליר שלי 99 ורשום השכרה)

יש לו מחזיק מפתחות של AVIS עם מס' הרכב והקבוצה כמו של רכבי השכרה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

עד לשנת 2008 היה קצת בלגן בנושא הרישום של רכבי ליסינג ברישיון הרכב ולא תמיד רשמו ברישיון אם הרכב היה ליסינג (החכר). למעשה, בדרך כלל לא רשמו כלום.

יכול להיות שהרכב היה בהשכרה אבל הסיכוי לכך די נמוך. השכרה ברוב המקרים האלו של רכבים מ-2005 כן רשומה ברישיון.

פורסם

בעל הרכב המוכר היה אמיתי וישר איתך ואכן עד 2008 לא נרשם ליסינג ברישיון.

השכרה נרשמה גם נרשמה.בכל מקרה למען הסר ספק,קפוץ למשרד הרישוי וברר את מצבו הרישומי של הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...