Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

במטבחון השיש נסדק \ נשבר והמים החלו חודרים לארון שמתחתיו.

המידות של השיש הם לא גדולות: 140*56

כאשר בצד שמאל, יש כיור, ראו ציור מצורף בזאת.

חשבתי על ללכת לבית חרושת לזכוכית כגון קריימר בירושלים ולבקש שיחתכו לי לפי המדות הנ"ל זכוכית ואותה להניח במקום השיש.

חשבתי על זכוכית לבנה{חלבית} שמתחתיה אתקין פלורוסנט שזרוק אור על כל משטח העבודה.

מה אומרים?

ריאלי?

זול יותר משיש פשוט?

מה הגובה של בזכוכית שעליי לדרוש? {2 מ"מ? 10 מ"מ?}

מחסומת? {זה מקפיץ את המחיר פי 2.5-3 אם אני זוכר נכון שקניתי את הזכוכית למקרר}

תודה לעוזרים.

שיש.JPG

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסיפור קצת יותר מורכב: למשל - אם הכיור עילי (כלומר שוליו מונחים מעל השיש) יש לך בעיה של חיתוך ואיטום סביבו. כמוכן צריך שוליים שימנעו זליגת מים מעבר לקצה המשטח, וצריך לדאוג למשטח שיהיה מסוגל לסבול גם את הטמפרטורות הקיצוניות יחסית (מחד מוצרים מהמקפיא בטמפרטורות ^20-, ומאידך סירים ותבשילים ישר מהכיריים והתנור), גם לא יהיה חלקלק יתר על המידה, גם יהיה מסוגל לסבול את החבטות של כלים נופלים וגם את השריטות של סכינים - בקיצור, השיש לא חי בפיקניק.

אם הדירה שכורה - פנה לבעליה, אני מניח שתפקידו לתקן את השיש. אם מדובר בדיקה שלך נסה לקבל הצעת מחיר לתיקון השיש או להחלפתו לפני שאתה פונה לפתרונות מאולתרים. אם אתה מעדיף זכוכית בדוק אצל הספק אם יש מוצר המתאים לדרישות ואם מחירו סביר.

ודבר אחרון - אני לא מבין בשביל מה להתקין תאורה מתחת למשטח. אתה מתכוון לבצע שם העתקות? חיתוך עגבניות ודפיקת שניצלים לא מצריכים תאורת רקע. כמוכן התאורה תצריך הגבהה, זכוכית יותר חזקה (הרי היא לא תתמך על ידי השיש) ואיטום כדי שהמים לא יחדרו למערכת החשמל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמה נקודות:

1. גם זכוכית מחוסמת נשרטת בקלות יחסית. איך שהוא, שריטות בשיש זה משהו שרואים פחות.

2. בדוק את נושא העמידות בחום (למשל, האם מותר להניח סיר רותח).

חוץ מזה? הכול אפשרי:

https://www.google.com/search?num=10&hl=en&safe=off&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=663&q=glass+countertop&oq=glass+countertop&gs_l=img.3..0l2j0i5l2j0i24l6.664.664.0.1014.1.1.0.0.0.0.149.149.0j1.1.0...0.0...1ac.VW6aIg0DlWo

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני חודש עשיתי עבודה ללקוח בתל אביב שהיתה לו בעיה עם שיש ישן, עקום ולא אסתטי.

בקצרה: עומק השיש אצלו היה בערך 45 ס"מ. המלצתי לו לקנות אריחי גרניט פורצלן, מט, במידה 45X45 ולהדביק על השיש.

אכן, הלקוח קנה את האריחים שהוא אהב והדבקתי לו אותם על השיש + ביצוע "רובה" והתקנת סף אלומיניום לגימור יפה בחזית, ובא לציון גואל.

לצערי, אין לי תמונות מהפרוייקט אבל יצא ממש יפה (ובנוסף, עמיד לחום ומספיק חזק).

לדעתי, זכוכית אינה יכולה לשמש כמשטח עבודה במטבח (בעייתי מאוד מבחינה בטיחותית).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתייעץ מחר עם זגג ואעדכן האם זה אפשרי וכדאי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
פורצלן ורובה עמידים מול מכה של פטיש שניצל ?

בטוח שזה לא עמיד כמו שיש, וברור שזה לא הפתרון החזק ביותר - אבל ע"מ ליצור משטח עבודה שהוא גם מאוד נקי, קל לניקוי ואסטטי, במינימום כסף, זו האופציה. החיסרון הוא לאלו שעדיין דופקים שניצלים עם פטיש על השיש (דווקא גרניט פורצלן זה חומר מאוד חזק ואני לא חושב שהוא ישבר בקלות - אבל אם החשש הוא החיבורים ברובה, תמיד אפשר להשתמש בחומר הדבקה אלסטי ולהימנע מסדקים ברובה).

לא ניסיתי לבדוק את העמידות של העניין, אבל אם זה המינוס היחידי - כדאי להסתכל על יתר 99% מהכוס המלאה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ברווז, יש לי עסק של זכוכיות ברמת גן אתה מוזמן לבוא להתרשם מתי שתרצה.

היום אנחנו עושים המון עבודות של זכוכית 15 מ"מ, מחוסמת וצבועה במקום שיש בחדרי אמבטיה.

בתור חבר, לא הייתי ממליץ על זכוכית במקום שיש במטבח, החיסום מחזק מאוד את הזכוכית והיא עמידה בתנאי חום

מאוד מאוד קיצוניים, אבל כמו שאמרו נשרטת בקלות יחסית.

אם תרצה יותר פרטים צור איתי קשר.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
ברווז, יש לי עסק של זכוכיות ברמת גן אתה מוזמן לבוא להתרשם מתי שתרצה.

היום אנחנו עושים המון עבודות של זכוכית 15 מ"מ, מחוסמת וצבועה במקום שיש בחדרי אמבטיה.

בתור חבר, לא הייתי ממליץ על זכוכית במקום שיש במטבח, החיסום מחזק מאוד את הזכוכית והיא עמידה בתנאי חום

מאוד מאוד קיצוניים, אבל כמו שאמרו נשרטת בקלות יחסית.

אם תרצה יותר פרטים צור איתי קשר.

תודה על ההזמנה, אבל זה לא בדיוק מה שחשבתי עליו...:lol:

פורסם

האם שקלת תיקון בדבק שיש?

אם השיש לא שבור לרסיסים, זה ידביק אותו ויאטום לחלוטין מחדירת מים.

להשיג בכל טמבוריה.

מערבבים את המקשה עם הבסיס , מורחים באמצעות שפכטל ומעבדים בזריזות לפני שיתקשה.

לאחר ההתקשות החומר חזק כמו אבן.

פורסם

נשבר לרסיסים.

תודה לעוזרים,

אני אחפש בתלפיות מקום שימכור לי שיש קטן וגם מחיר של זכוכית, מי יודע, אולי.

בגדול מדובר במטבחון, על השיש לא נחתוך ישירות דברים עם סכין, ואת הסירים החמים\עוגות חמות בטח נשים על פלייסמנט.

אז לגבי הסריטות לא נראה לי שיהיו.

אעדכן בהמשך.

שוב תודה לכולכם.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

תשובה של זגג:

אמור לעלות פי 2 בערך משיש... בהצלחה.

• תוכן חדש...