Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, יצא לי לראות חלונות מושחרים ומבפנים אתה רואה כאילו אין חלון מושחר ומבחוץ האפקט הכהה עובד, עכשיו רציתי לשאול אם זה ככה גם באפשרות להשחיר במדבקה או שזה ככה רק מהחברה?יש דבר כזה להשחיר חלונות במדבקה שנוכל לראות מבפנים אבל מבחוץ יהיה כהה מאוד?

ועוד דבר-האם זה מסובך להוריד את המדבקה המושחרת מהחלון?(לא שכרגע אני יכול להשחיר מסיבות כלשהן אבל הכל עוד פתוח).

תודה.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן ברור יש מדבקה כזאת.בכל חנות של חלפים אתה יכול לקנות את הערכה להשחרת חלונות,הבעיה היא שאיכות המוצר שנמכר בחנויות אלה הוא סיני מאיכות ירודה,המחיר נע בין 15-40 שקל ל300X50 ס"מ

איך ההשחרה עובדת אז זה ככה?!:

כעקרון עם בחוץ יש אור ובתוך הרכב חשוך,הבנאדם שיושב ברכב יראה הכל דרך החלון,והבנאדם מבחוץ לא יצליח לראות כלום(כמובן עם ההשחרה היא חזקה),וכך כנ"ל גם הפפוך: עם בחוץ חשוך(לילה)ובתוך הרכב יש אור אז מבחוץ יראו אותך,ואתה לא תצליח לראות כלום.

מקווה שהבנת.

לגבי הורדת המדבקה,תלוי,את המדבקה עצמה אפשר להוריד חופשי,הבעיה עם הזמן+השמש החזקה בישראל,הצבע עובר לחלון ואפילו שמדבקה עצמה ירדה אתה צריך לשפשף חזק עם אלכוהול וסקושש.

פורסם

האמת קצת סיבכת אותי בהסבר:-(. בנוגע להורדת המדבקה תיארתי לעצמי שזה לא ממש בעיה, את זה הבנתי למרות ששאלתי ליתר ביטחון. נגיד ויבוא יום ואני אשחיר, מה שאני עכשיו שואל כמו בהתחלה, יש איזשהי מדבקה שלא משנה באיזה אחוז אני אשחיר, לדוגמה הכי שחור שיש, אני אוכל לראות הכל מבפנים דרך האוטו כאילו אין חלון מושחר או שאין דבר כזה ואיך שההשחרה לפי החוזק תהיה בחוץ ככה תהיה מבפנים?.

פורסם

להוריד מדבקה זה ממש לא בעיה, רק לעשות את זה בעדינות שהיא לא תיקרע. מיותר ליין שאחרי שהורדת היא איננה ברת שימוש.

כל השחרה היא כזו שרואים מבפניום, ולא רואים מבחוץ, זו המטרה שלה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אז זה ממש אבל ממש כמו טבילה רק יותר זול, לא? לדעתי אתם קצת מתבלבלים אם כי זה יכול להיות אבל זה לא כל כך נשמע הגיוני.

ניקי, בוא נחצה את הנהר, הלוואי ואני אשחיר אבל כרגע זה לא עומד על הפרק אם כי כמו שאמרתי אולי מתישהו כן, אז טוב לדעת שזה לא סיפור להוריד, מים וסבון מקסימום להוריד דבק זה לא סיפור.

פורסם

אם היית מריץ חיפוש היית רואה עשרות שרשורים בנושא , אם היית מריץ חיפוש ביוטיוב היית מקבל תשובות לכל השאלות שלך.

אף אחד לא מתבלבל תסתכל על תמונות של רכבים עם חלונות מושחרים ותראה שלא רואים כלום לבפנים , מבפנים רואים הכל אבל חשוך יותר , כמובן שככל שהמדבקה כהה יותר כך יראו פחות לפנים הרכב.

מה שכן מדבקה טובה מוריד משמעותית את החום למי שיושב מאחורי (אם אתה לא עושה מקדימה) , מספקת צל ברכב וגם אחרי שעות בשמש יהיה פחות חם מללא מדבקה. לגבי קרינה זה תלוי במדבקה.

אם זה קל להוריד אותה? לא יודע.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

להוריד את המדבקה,בחודשיים הראשונים זה די קל.

אחרי שנה+ זה ממש אבל ממש קשה,השחרתי לעצמי 2 חלונות אחוריים ואחרי שנתיים היה כמעט בלי אפשרי להוריד,גם כשאתה מוריד את הניילון עדיין בגלל השמש כל הצבע עבר לחלון ואז אתה משפשף עם סקוש+סבון+אלכוהול+סכין יפני ובסוף הכל ירד.

השחרתי שוב את 2 החלונות למצב הכי חזק של הסיני+2 חלונות קדימה למצב של BLACK(של הסיני) ומחזיק מעמד כבר מעט שנה כמובן שמאבד מערכו.

להשחיר לבד זה לא כל כך קל,השחרתי עם חבר והורדנו את הריפודים כדי לתפוס שטח גם מתחת לחלון ושהמדבקה לא תסתבך בטעות כשאני מוריד ומעלה חלונות.

בנאדם מקצועי עושה השחרה בלי להוריד ריפודים,וגם אתה תמיד יכול לבקש ממנו שיוריד לך את המדבקה בסכום סימלי.

מקווה שקיבלת את כל התשובות.

פורסם

אני ממש רוצה להשחיר אבל אני לא יכול כרגע מסיבות כלשהן, ברור לגמרי שזה רק תורם, נמאס מסטיגמות שיש לאנשים על חלונות שחורים ויותר מזה אני לא אפרט, זה פשוט תרומה תרומה ועוד פעם תרומה להורדת החום ברכב! מה גם שברכבים מסויימים זה יותר מהמילה יפה, זה מדהים. טוב, הבנתי אתכם ואני מפה יודע מה כבר צריך לעשות במידה ונשחיר, תודה רבה לכולם.

אגב, עוד שאלה קטנה, להשחיר עם מדבקת קרבון מה זה אומר?שזה מדבקה שונה או שזה סוג קרבון שהוא מאוד איכותי?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדבקת קרבון היא אטומה, לא? אם תדביק את זה על החלון לא תראה כלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מדבקת קרבון? פעם ראשונה שאני שומע , בעצם , אין דבר כזזה , קרבון מדביקים על הפח ולא על החלון , זו מדבקה ליופי (כל אחד וטעמו) ולא להשחרה של החלון.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא משחירים עם מדבקה של קרבון.

מדבקה של קרבון מדבקים על חלקי פח של הרכב.

זה אשכרה מדבקה ועם תדביק אותה על החלון מבפנים לא תראה כלום.

קח דוגמאות של הרכב שלי:

5892_101439009869223_7411273_n.jpg

321.JPG

PIC_0210.JPG

פורסם

ההשחרה שלך היא הכי גבוהה, נכון?

אני מניח שבשעות הצהרים החמות, הנוסעים מאחור רואים מה שקורה בחוץ, אבל בלילה...אני מניח שהם די מפחדים :).

ההשחרה שלי היא רמה אחת לפני הכי גבוהה. בדיעבד, הייתי צריך לבחור ברמה הכי גבוהה, כיוון שאני בכלל לא צריך להסתכל בחלונות מאחור.

• תוכן חדש...