Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציטוט בן אדם, זה כבר ירידה לפסים אישיים - אני לא אוהב את זה ולכן לא אשתף פעולה, ברשותך.

לא טענתי שוילון אחורי מצדיק אי-שמירת מרחק. שום דבר לא מצדיק אי-שמירת מרחק.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שורה תחתונה- זה מפריע לראייה.

אבל איפה עובר הגבול בין נוחות ויופי לבטיחות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
קודם כל, הצחקת אותי מאוד על העניין של הסופר דופר, לא שמתי לב בהתחלה אבל זה באמת מצחיק(לטובה, אהבתי את התיאור) אבל אתה הצחקת אותי ששמת דגש על זה.

עכשיו לנושא, כל מה שכתבת כאן מתייחס להשחרה בחלונות האחוריים גם?

לא, פחות באחוריים למרות שלפעמים אם יוצא לך להציץ בכביש מהיר שאתה עובר נתיב על 120 קמ''ש אשכרה עם כל הראש לחלון הימני לראות שאין מישהו בנתיב שאתה עובר אליו כי כמובן תמיד יש את השטח המת של המראה שצריך לקחת בחשבון ואמור להיראות מהחלון האחורי, אז גם בקטע הזה נדפקת, אבל אם אתה נהג מנוסה לא תהיה בעיה.

עם חלונות אחוריים אין בעיה, קדמיים כן, ואני אישית השחרתי ב150 ש''ח והורדתי תוך חודש מרצון אישי ולא כי זה לא יפה או כי עצר אותי שוטר ונתן לי הורדה מהכביש, אלא פשוט כי כמעט דרסתי בנאדם בגלל מדבקה מטופשת. וזה 100% בגלל המדבקה, כי אצלי בהונדה הקורות A מאות מפחיתות משדה הראייה המרחבי של השמשה הקדמי, ועוד עם חלון שחור בצד, מתכון לאסון.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
לא, פחות באחוריים למרות שלפעמים אם יוצא לך להציץ בכביש מהיר שאתה עובר נתיב על 120 קמ''ש אשכרה עם כל הראש לחלון הימני לראות שאין מישהו בנתיב שאתה עובר אליו כי כמובן תמיד יש את השטח המת של המראה שצריך לקחת בחשבון ואמור להיראות מהחלון האחורי, אז גם בקטע הזה נדפקת, אבל אם אתה נהג מנוסה לא תהיה בעיה.

עם חלונות אחוריים אין בעיה.

אם המראות שלך מכוונות נכון ואתה נוקט בעוד מספר צעדי בטיחות - אתה לא צריך להסתכל הצדה ככה, אם כי כן כדאי שקצת תזיז את הראש ותוודא שהכל בסדר אבל רק "בקטנה." לכן, גם מבחינתי, השחרה עדינה של חלונות הצד האחוריים או שימוש ברשת צל (כזאת בלי פומפה ובלי כיתובים) זה בסדר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
לא קוראים לי אושרי, אפשר להוריד את הי':twisted:.

BLACK , אני לא מבין מה אתה רוצה, אם יש לי סטיגמות אני לא מציין אותן פה, רק מציין דברים שאני מכיר שלא ממני.

סליחה HAPPINESS

;)

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

לא ברור לי על מה כל המהומה, אין וילון אחורי שהוא לא אטום לגמרי? זה באמת יפתור את כל הבעיה גם נקבל פחות שמש וחום לרכב וגם תהיה לנו ראות במראת הרכב, פרט לזה, אני לא חושב שאנשים צריך להתרעם. נכון בטיחות קודמת... ויש סיבה שלהשחיר או להשחים חלונות קדמיים זה לא חוקי. אבל אני חושב שאם במשרד התחבורה היו חושבים שזה לא חוקי שיהיה וילון אחורי אז כבר מזמן זה לא היה, זה לא שזאת המצאה מהשנתיים האחרונות.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

אין וילון אטום לגמרי. כשאני רכשתי וילון לרכב לפני כמה חודשים הוא היה שחור שחור ונראה אטום מבחוץ, ממש כאילו השחרתי את החלון האחורי, אבל לאט לאט רואים יותר ויותר מבחוץ, כנראה בגלל פלאי השמש. אם יש וילון אחורי אטום לגמרי לא נראה לי שיהיה אפשר לראות מבפנים, עזוב מבחוץ.

פורסם
לא ברור לי על מה כל המהומה, אין וילון אחורי שהוא לא אטום לגמרי? זה באמת יפתור את כל הבעיה גם נקבל פחות שמש וחום לרכב וגם תהיה לנו ראות במראת הרכב, פרט לזה, אני לא חושב שאנשים צריך להתרעם.

אני לא דיברתי על וילון אטום וגם בציטוטים שהבאתי ההתייחסות היא במפורש גם ל"וילון חצי-אטום." ראיה היא לא 0 או 1 - אפשר תמיד לראות יותר טוב ובלי הוילון - רואים טוב יותר!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אין וילון אטום לגמרי

תבדיל בין וילון לצלון. וילון הוא אטום לחלוטין. נדיר לראות אותו במכוניות ועוד במצב סגור, אבל יצא לי כבר לראות ולהיגעל:).

• תוכן חדש...