Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בחצי שנה האחרונה התחיל להתקלף לי צבע מהכנף השמאלית של הרכב

הרכב הוא צבע חציל מטאל וזה ניראה כאילו מהשמש . פשוט אזור שהצבע נמחק ממנו ומשאיר כתם ברור ומכוער

האם יש איזשהו טיפול או תכשיר כלשהו שיכול לטשטש את זה?

תודה

פורסם
שלום לכולם

בחצי שנה האחרונה התחיל להתקלף לי צבע מהכנף השמאלית של הרכב

הרכב הוא צבע חציל מטאל וזה ניראה כאילו מהשמש . פשוט אזור שהצבע נמחק ממנו ומשאיר כתם ברור ומכוער

האם יש איזשהו טיפול או תכשיר כלשהו שיכול לטשטש את זה?

תודה

בהרבה מקרים אנשים מבלבלים את הצבע ואת הלכה וכשהלכה מתקלפת הם אומרים שהצבע מתקלף.. אם אכן רק הלכה מתקלפת, לשייף את כל האיזור המתקלף ומסביב לו ולשים לכה. אם באמת הצבע מתקלף, לשייף את הצבע המתקלף ומסביב לוף לצבוע בצבע יסוד אם יש צורך, ואז בצבע המקורי ואז בסוף לכה...

כדי לדעת אם זה הצבע או הלכה או שתלך לבעל מקצוע, או שיותר פשוט להעלות פה כמה תמונות

פורסם

אני באמת חושב שזו הלכה מכיוון שזו השכבה המבריקה שהתקלפה.

עם איזו לכה אני צריך להשתמש? מאיפה ניתן לרכוש? במידה וזה לא המקרה האם היא יכול להזיק ?

תודה רבה.

פורסם

אם אתה רוצה להחזיר את הצבע וגם שיהיה עמיד אתה צריך לכה של רכבים ולא משהו פשוט... כל עוד זאת לכה איכותית אז להזיק היא לא תזיק, רק חשוב שתהיה הכנה נכונה כי ברוב המקרים ההכנה היא מה שגורמת לרוב התקלות.. בכל מקרה לקנות את זה אפשר גם בספריי בכמה מקומות בארץ.. ההמלצה שלי מניסיון אישי זה בטופ קולור בתל אביב, גם יופי של תוצאה וגם אחלה שירות והסברים איך לעבוד...

• תוכן חדש...