Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב"ה

מחפש רכב משפחתי העונה לדרישות שבכותרת, חשיבות בסדר הזה... על נוחות וביצועים אני יכול להתפשר. (מעדיף משהו מעל שנתון 02')

כרגע ברשותי סוזוקי בלנו 98' - מרוצה עד הגג, למעט הפן הבטיחותי.

המחשבה הראשונה שעברה לי בראש זו סוזוקי ליאנה, אבל אשמח לקבל המלצות נוספות.

תודה מראש לעוזרים!

סקודה סופרב 2006, 570k ק"מ. ז"ל

סיטרואן סקסו 2000, 180k ק"מ. ז"ל

סוזוקי בלנו 1998, 200K ק"מ

פורסם

הייתי מחפש פורד פוקוס מודל 2004+-. אם אתה מעוניין בחסכון ואמינות, חפש 1600 ידנית.

הרכב בעל התנהגות כביש טובה, יותר מכל ליאנה. ולא ידוע לי על פגם כלשהו באמינות.

בהצלחה!

172

פורסם

פוקוס שנת 2004 מתחילים ביד2 מ 24,000.. אולי כמה בודדות שעשו איזה 250K ק"מ אפשר למצוא. ידני לא ממש בנמצא.

מה אומרים על מגאן II ידני 1.4L?

סקודה סופרב 2006, 570k ק"מ. ז"ל

סיטרואן סקסו 2000, 180k ק"מ. ז"ל

סוזוקי בלנו 1998, 200K ק"מ

פורסם

ניסן אלמרה. אמינות גבוהה מאוד, מנוע 1800 וצריכת דלק שפויה, מרווחת יחסית, לדעתי גם יפה (ז"א יחסית, זו לא אלפא רומיאו...), 2002 או 2003 אופציות ב 20K. במחיר הזה לדעתי לא תמצא משהו יותר סביר בהרבה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מכיוון שהחלפת הרכב היא למטרת עלייה בבטיחות- עד כמה תוסיף לו האלמרה פרפקט 2002/3 בטיחות לעומת הבאלנו?

והאם ההפרש הזה (אם קיים) שווה את הויתור על רכב שבכל אספקט אחר טוב לבעליו?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

מגאן ידנית, אף שהיא דורשת פשרה מסוימת באמינות (הנחזית, בפועל זה תלוי במצב התחזוקה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפני חודשיים החלפנו את המאזדה לנטיס המשפחתית בסוזוקי ליאנה חמש דלתות. מאד מרוצים! גם מרווחת, גם מאובזרת (GLX), גם חסכונית, וככל הנראה גם אמינה. בטיחות סטנדרטית, לא יוצאת דופן לשנתון שלה (2005).

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...