Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, כפי שאתם רואים אני חדש בפורום ואני מעוניין לקנות את הרכב הראשון שלי אבל לפני שאני עושה זאת , הייתי רוצה לדעת מה העלויות הכרוכות בהחזקת רכב משלב הקניה עד שלב שאתה נוסע בה (כל האגרות למינהם) ואם אתם יודעים את המחירים זה עוד יותר טוב...

רישום רכב על שמך

טסט

אגרות אחרות?

ביטוח

למעט דלק, טיפולים , וקנית הרכב עצמה שזה ברור מאליו.

בתור רכב ראשון חשבתי על פיג'ו 205 ידנית 1.4/1.6.

בתודה

עידו

עידו אריכא, נתניה

פורסם

עלות ראשונית של הרכב (במקרה שלך אני מניח אלפי שקלים בודדים).

העברת בעלות עוד כ-200 שקלים.

טסט בעת הצורך עוד כ-1000 שקלים.

טיפול שנתי - 500 שקלים ומעלה, כתלות בצרכים.

ביטוח חובה וצד ג' - עוד כ-2000-3000 שקלים (כתלות בגיל שלך)

דלק כתלות בנסועה. נניח אם תסע 1000 ק"מ בחודש והצריכה הממוצעת שתשיג היא 1:10, תקנה 100 ליטר דלק בחודש בעלות של כ-750 שקלים.

יישור קו בעת הקנייה (תמיד יש דברים לסדר) - סדר גודל של אלפים, ככל הנראה. זכור גם שמדובר ברכב ישן ויש סיכוי טוב שדברים יתקלקלו.

בהצלחה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש דבר כזה 205 1.6 ידנית שהיא לא GTI?

התכוונת ל206 אולי?

עוד עלויות קטנות שרוני לא הזכיר:

חוץ מאגרת הרישוי, הטסט עצמו עולה כסף (בסביבות ה100 הש"ח), וכל טסט חוזר (במידה ונכשלת) עולה גם כמה עשרות שקלים. בנוסף, אם אכן אתה מכוון ל205, אז סביר להניח שמדובר ברכב בן 15 ומעלה, ואז צריך להוציא עבורו אישור בלמים לפני כל טסט, שזו עוד עלות קטנה במוסך המטפל.

ואם תיקח את הרכב לבדיקה במכון (אם מדובר ב205 זה מיותר), אז מדובר בעוד כ500 ש"ח.

וטיפ חשוב נוסף: להתעלם מחכמולוגים שזורקים ססמאות מטופשות על רכבים צרפתיים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...