Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ,מי שעוקב כנראה כבר יודע שאישתי נמצאת במצב קצת רגיש -לא כזה שניתן לומר לה 'לא'.

היא סיפרה לי שיש חתולה ושני גורים מחוץ למשרד שלה בים המלח והיא חוששת לחייהם עקב החום הכבד

אומנם היא מספקת להם מזון ושתייה כשהיא שם ,אך היא טוענת שהם נראים חלשים ותשושים.

המטרה :

לבקשתה להעתיק את מקום מגוריהם מים המלח לערד.

המוביל :

אני

הבעיה:

הגורים יונקים-האמא תשחט אותי,לא?

איך אני אעשה את זה ?

נניח והכנסתי אותם לרכב-אני צריך כלובים ,לא?

עזרו בבקשה!

Gn'f'R

פורסם

אם יש להם אמא, עזוב אותם בשקט. עדיף על פני לקחת אותם לערד (לא תהיה להם אמא ואם הם יגיעו לצב״ח הם כנראה ימותו).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

במקרה של גורים יונקים לא הייתי מתקרב גם כי האמא עלולה להוציא לי את העיניים, וגם כי עלולה להיות נטישה של הגורים.

יש להם שם מחסה נורמלי מהשמש? אם לא, עדיף להתחיל בלארגן איזה קופסה מאווררת שתצל עליהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם אם תוביל את האמא ביחד איתם, היא עלולה לנטוש את הגורים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אל תגעו הגורים כל זמן שהם עם האמא, הם נראים חלשלושים כיוון שהם קטנים, אם תספקו להם מים ומזון הם ישרדו, הבעיה מתחילה כשהם גדולים וקצת מפריעים.

פורסם
גם אם תוביל את האמא ביחד איתם, היא עלולה לנטוש את הגורים.

אתה משוכנע בכך? אם נחכה שבועיים -שלוש זה יעזור ?

המטרה היא להביא אותם לשכונה שלנו -כאן הם יזכו לחיים נורמליים .

כבר חשבתי שמדובר בחתולים מסודן או אריתראה.

לא מאשים אותך לאור השרשורים האחרונים שעלו כאן :-D

אל תגעו הגורים כל זמן שהם עם האמא, הם נראים חלשלושים כיוון שהם קטנים, אם תספקו להם מים ומזון הם ישרדו, הבעיה מתחילה כשהם גדולים וקצת מפריעים.

גם האמא תשושה.

Gn'f'R

פורסם
אתה משוכנע בכך? אם נחכה שבועיים -שלוש זה יעזור ?

המטרה היא להביא אותם לשכונה שלנו -כאן הם יזכו לחיים נורמליים .

לא יכול להגיד לך בוודאות שזה יקרה, אבל הסבירות לא קטנה.

לגבי לחכות, במקרה כזה הם יהיו עצמאיים יותר, ויכולו אולי לשרוד לבד.

בכל אופן, אמור לרעייתך שתחיה שכדאי לשים קרח בכמות משמעותית במים שהיא נותנת לאמא, זה ישפר את מצבה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

לא להעביר! לספק מים מזון ומחסה לאמא. חתולים בחום נראים מעולפים כי אין להם דרכים יעילות לשחרר חום אז הם נמרחים בצל ופעילים בלילה כשקריר.

חתולים הם חייה טריטוריאלית. אם תעבירו את האמא לסביבה "טובה" בעיניכם אבל שיש בה חתולים דומיננטים, הם יגרשו אותה משם. אם להעביר - רק לאחר שהגורים נגמלו.

:turn-l:
פורסם

איך בכלל הגיעו חתולים לים המלח? :?

תודה על התגובות אנשים יקרים ,אני אלך לדבר איתה (היא רצתה שאני ארד לשם היום בערב 8) )

Gn'f'R

פורסם

מצטרף לכל הנאמר. אסור לגעת בגורים שעדיין יונקים, בפרט כאשר האמא עדיין בסביבה ומיניקה אותם. למרות המצב שבו אשתך נמצאת אתה חייב לסרב לבקשה שלה ולהסביר לה את ההיגיון שעומד מאחורי הסירוב שלך.

הפרדת הגורים והאם מסביבתם הטבעית תחרוץ את גורלם למוות באופן ודאי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטרף לאחרים:

הדבר היחיד שכדאי לעשות הוא לדאוג להם לצל ואספקה רציפה של מים.

זה הכל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

איך שאני מכיר חתולים, אז כל עוד יהיה להם אוכל, מים, צל ולא יותר מדי נחשים בסביבה (ברגע שיש מספיק חתולים, אז הנחשים בורחים), אז החתולים כבר יסתדרו.

אם יש חדר אוכל בעבודה, אז לשים אותם ליד איפה שהטבחים זורקים את השאריות של האוכל, אז בכלל יהיה גן עדן בשבילם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...