Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מייבש

Ahbarony
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל תלוי בחדר בו יהיה המייבש.

במידה ואין בו אפשרות לפתח אוורור , אז לא תהיה לך ברירה פרט לקונדוסור...

פורסם

אפילו בחדר מאוורר היטב - אם אין צינור פליטה הלחות תגרום נזקים. אני מצטער על כך שרכשתי (לפני כ-8 שנים) מיבש בלי מיכל עיבוי, חדר הכביסה שלי, למרות אוורור טוב, סובל מהלחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לנו יש BOSCH עם מעבה, כבר חמש שנים, ואנו מאוד מרוצים. פעם בכמה מכונות מרוקנים את המיכל וזהו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש לי מייבש אלקטרולוקס עם קונדנסר, קניתי לפני כשנה וחצי. אגב מיכל אגירת מיים מספיק לייבוש אחד בלבד+ לאחר כל שימוש צריך לנקות פילטרים.

משתשמים בו רק בחורף, בקייץ מעדיפים לייבש בדרך קונבנציונאלית.

הבלאי של הבגדים במייבש אדיר, חולצה חדשה לאחר כמה ייבושים מתחליה להיראות כמו סמרטוט, כנ"ל ג'ינס.

בכביסה לבנה זה פחות מורגש, אבל עדיין.

בנוסף, אם מייבש אינו ממוקם במקום מבודד לחלוטין, אלא למשל בחלל משותף עם מטבח, גלי החום וריח הכביסה שהוא פולט מהווים מטרד של ממש.

פורסם

לי יש מייבש טיפש ופשוט NONAME שקניתי בטעות לפני 11 שנה ב 1000 ש"ח.

הוא עושה את העבודה. אבל יחד עם מעבר לדירה חדשה תקצבתי מכשירי חשמל חדשים.

דווקא חשבתי לקנות אלקטרולוקס, אבל מביקורות ותגובתו של בוקי אני מבין שהוא שוחט את הבגדים.

יש לי פתח פליטה, כך שאין לי בעיה ללכת על מייבש פליטה, אבל חשבתי לבדוק אולי יש משהו חדש ועדיף.

לקח לי בערך שעתיים להבין מה אני רוצה במטבח כולל מקרר, פריזר, קולט אדים, מדיח, תנור, מיקרו וכריים.

שני דברים שאני תקוע איתם קשות כבר כמה שבועות זה מייבש וטלוויזיה לפינת טלויזיה. לא מצליח להחליט.

על הנייר אלקטרולוקס היה מנצח...

פורסם

אני לא חושב שבוקי דיבר ספציפית על האלקטרולוקס, אלא על מייבשים בכלל.

הבלאי של בגדים שמיובשים באופן קבוע במייבש גבוה. כל מייבש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הנסיון שלי הפוך - מרבית הבגדים דווקא משתמרים יותר טוב במייבש מאשר בשמש הישראלית הקופחת.

יש, כמובן, בגדים עדינים אשר המיבש מזיק להם, אבל רוב הבגדים במשפחה שלי עברו מאות ייבושים בלי כל נזק.

בעבר היה לנו מיבש של קונסטרוקטה ומזה כ-8 שמים מיבש של באוקנכט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חשבתי לסייג את דברי, אבל התעצלתי, הדירוג בשמירה על הבגדים הוא כדלקמן:

1. ייבוש באוויר בצל.

2. ייבוש במייבש.

3. ייבוש חשוף לשמש.

אם יש לך מסתור כביסה נורמלי, לא אמורה להיות קרינה רצינית על הבגדים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בלאי הבגדים גם תלוי במייבש

אצלי אין בכלל אפשרות לתלות כביסה

לכן הכל כולל הכל נכנס למייבש ושומדבר לא נהרס עד כה

יש לי מספר פריטים שעברו במייבש הזה 6 שנים ונראים כאילו כובסו פעמיים

המייבש הוא מהסוג ללא צינור

יש אפשרות לחבר אליו צינור

מגירת המיים מספיקה לייבוש אחד

אך ניצן לחבר אותו אל הניקוז כמו מכונת כביסה וכך לא צריך לרוקן מים מהמיכל

ממליץ על מייבש קונדסטור

שלי זה סימנס דיגיטלי txl2000

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טוב. הגיעה זמן לטייל. איפה יש תצוגה גדולה של מוצרי חשמל לבנים באיזור פתח תקוה-בני-ברק רמת גן.

• תוכן חדש...