Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי פורד פוקוס אשר רכשתי לפני שנתיים מאלבר בעסקה עם טרייד אין עתידי(תשלום של חצי מהסכום במעמד הקנייה ותשלום של החצי השני כעבור שנתיים) .

הרכב בשנתיים האלה שירת אותי מצוין ללא שום תקלה . פרט לטיפולים במורשה לא ראה מוסך .

באוגוסט נגמר לי הדיל איתם ואני חייב לעשות צעד , או לשדרג רכב דרכם או למכור את הרכב בחוץ ולהחזיר את ההלוואה .

כשחזרתי ע"מ לשדרג נאמר לי ע"י הנציג שכאשר אני עושה טרייד אין על הרכב שאני מוסר להם (הפורד ) הם מורידים עמלת טרייד ואת הרכב שאני רוצה לרכוש הם מוכרים לי במחיר מחירון מלא כלומר לא מורידים את ה15% על כך שהרכב הוא מליסינג ושככה זה בטרייד אין .

יצא שקניתי ב2010 פורד פוקוס ב70,000 ש"ח וכעבור שנתיים הם מוכנים לתת לי עליה 43,000 ש"ח .

ואת הרכב הבא הם מוכנים למכור רק במחיר מחירון.

האם זה באמת אמור להיות כך ? האם הם יכולים למכור לי רכב במחיר מחירון מלא שהוא מליסינג ולא להוריד את ההפחתה של הליסינג ?

שאלה נוספת היא האם במקרה הזה כדאי לנסות למכור את הפורד בחוץ?? כי לפי מה שראיתי השוק מוצף ברכבים אלו...

אני לא יודע אם זה רלווטי אבל הפורד עם 107,000 קמ' .

אודה על תשובותיכם ,

יובל

פורסם

חסרים פרטים כמו איזה שנה הרכב שלך (2007?) , מה עלותו במחירון לפני שקלול?

בלי קשר, לרכוש היום רכב עם עבר ליסינג במחיר מחירון מלא זה לא מעשה שמומלץ לעשות, וזה בלשון המעטה כמובן.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אתה טועה. יש לך אפשרות שלישית- להישאר עם הרכב ולשלם להם את יתרת הסכום המגיעה להם.(50% מהמחירון שהיה בעת רכישת הרכב).

לגבי טרייד אין בד"כ נותנים "מחירון תמורת מחירון" ללא הפחתות ליסינג אבל בהחלט יורידו 12-15% על טרייד אין (זה בעצם הרווח

של הטרייד אין).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב שלי הוא פורד פוקוס 2008 טרנד אוטומט .

ע"פ מחירון יד 2 :

מחירון - 58,700

לאחר הורדות ליסינג קילומטראז וכו ' - 52,000

פורסם

עזוב את מחירון יד 2. הוא משמש לקנה מידה בלבד ואינו מחייב בשוק. אם באמת מעניין אותך לדעת מה המחירון של הרכב שלך תבדוק אצל לוי יצחק.

כמו כשכתב קולאטי, יש אופציה נוספת והיא לקחת מימון נוסף ולהמשיך להחזיק ברכב. זאת לדעתי האופציה העדיפה, בהנחה שאתה לא לחוץ על שדרוג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לאחר בדיקה בלוי יצחק אלה המחירים :

62,000 ש"ח אחרי שקלול

51,800 ש"ח אחרי שקלול .

לגבי השארת הרכב אצלי אני לא מעונין מכיוון שהפורד של השנים (2008)האלה אוכל הרבה דלק (1\11) ואני מעוניין לעבור למשהו חסכוני

פורסם

זו בדיוק המלכודת שמפניה אני מזהיר בכל שרשור העוסק ב"ליסינג פרטי": אתה קשור בחבל הטבור לסוכנות מסויימת, ועכשיו זה עומד לעלות לך כ-9,000 ש"ח (ההפרש בין מחיר המחירון לבין המחיר המוצע לך).

לאור השימוש לך בהלואות אני מניח שהפרוטה אינה מצויה בכיסך.

נראה לי שהדבר הטוב ביותר יהיה להוציא חסכונות ובמידת הצורך גם לקחת הלואה בנקאית על מנת לרכוש את הפורד, אשר ממילא ספג כבר את עיקר ירידת הערך שלו. אמנם זה יעלה לך קצת ריבית וקצת דלק - אבל מול זה תחסוך את ההפסד בסף 9,000 ש"ח. כאשר ירווח לך והרכב הנוכחי יהפוך בעייתי מכור אותו וסביר שאז תוכל להרשות לעצמך רכב קטן חדש או כמעט חדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנה עוד הוכחה לכך שכל החברות האלה הם פשוט נבלות ללא עמוד שדרה.

גם לחמי היה מקרה דומה בשלמה סיקסט.

איפה ענת מאוויס שתתן פה איזה תגובת שקר כלשהי?

אני לא מבין איך אחרי שהם עשו לך כזה תרגיל מסריח אתה עוד חושב לעשות אתם עסקים.

שלם להם את הכסף שאתה חייב להם ותשלח אותם לחפש פראיירים אחרים.

הבעיה היא שאת הטעות שעשית לפני שנתיים (שקנית מהם רכב) אתה מרגיש רק עכשיו ולא מיד אחרי הקניה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היי,

עשיתי את הטעות האיומה הזו לפני שנתיים על אלבר, רכשתי מאזדה 2 במתכונת דומה.

למזלי, התעשתתי לפני כמה חודשים, לקחתי הלוואה מהבנק, נפטרתי מאלבר ומכרתי את המאזדה.

החזרתי את ההלוואה ובהפרש קניתי רכב אחר, ישן יותר, שהוא שלי באמת ולא של חברה שדואגת לכבול אותך שנים ארוכות ולשלם על זה ביוקר.

ה"הלוואה" שלהם מאוד לא משתלמת, יקרה ולא נוחה. את זה אני יודע בדיעבד, אבל רק מטעויות לומדים.

לדעתי כדאי לך להפטר מהם, גם במחיר של לקחת הלוואה מהבנק (שבדיעבד אני יודע ומבין שהיא משתלמת הרבה יותר) ולהמשיך עם הפוקוס שלך.

בהצלחה!

*פעולה זו תחוייב בעמלה ע"ס 1.21 ש"ח.

פורסם

מה שמנחה אותי ברכב הוא שאם אין לך את הכסף אל תקנה !!

תתפשר במודל ואולי בסוג הרכב אבל תקנה רק את מה שיש לך כסף עבורו, אין ארוחות חינם בכלל ובשוק הרכב בפרט.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אין ספק שבחברה "השחילו" אותך כהוגן. הפתרון המומלץ הוא להישאר עם הרכב, למרות צריכת הדלק "הזוועתית" לכאורה.

סלח לי שאני "יורד" עליך חזק, אבל יש לזה סיבה - נראה שאתה בדרך לעשות עוד טעות נפוצה של ישראלים, שגם עליה תשלם ביוקר. תקרא את זה, ותבין.

פורסם

??

שמת לב שהוא מדבר על מקרה שקרה בחברה אחרת, כן?

ענת

הנה עוד הוכחה לכך שכל החברות האלה הם פשוט נבלות ללא עמוד שדרה.

גם לחמי היה מקרה דומה בשלמה סיקסט.

איפה ענת מאוויס שתתן פה איזה תגובת שקר כלשהי?

פורסם

בסדר שאת מגינה על המעסיק שלך, זה תפקידך.

הבעיה כאן ההיא העקרון - מוכרים לאנשים עסקה באריזה מתוקה, אבל התוכן רע ומר. הקונים נופלים בפח ומתעוררים רק כאשר חוזה הרכישה עומד להסתיים ועליהם להשלים את התשלום ממקורות החסרים להם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התחייבות לטרייד אין עתידי זה לא אומר שהם לוקחים את הרכב שלך ונותנים לך עוד עסקה שווה.

הם פה בשביל להרוויח, והם תמיד ירוויחו פעמיים - מהמכירה של הרכב החדש והקנייה של הרכב הישן.

אז אם הם מורידים עמלת טרייד שהיא 10% מהמחירון המשוקלל זה הוגן, כי סה"כ היום טרייד אין (כל טרייד אין) יוריד לך, לא משנה מה, סביבות 30-40% מערך הרכב.

למכור בחוץ? תנסה. השוק מוצף ברכבים כמו שלך, יוצאי ליסינג. יצא כמעט אותו דבר.

אני מציע לשמור את הרכב אצלך, שיתיישן קצת ואז האחוזים האלה יהיו שווים פחות מבחינת אלפים.

פורסם

דבר ראשון אני רוצה להודות לכולם על התגובות .

מה שאני אעשה זה באמת לסגור את העסקה ולקחת את הפוקוס מה שמוביל אותי לשאלה נוספת .

האם פורד פוקוס 2008 עם 107000 קמ' תחזיק עוד הרבה לפני שתתחיל לעשות בעיות של בלאי?

אני עושה 25000 קמ' בשנה וכרגע אני מתלבט אם להשאר עם הפוקוס או להתחדש ואם היא תתחיל לעשות לי בעיות אני מעדיף לא להשאיר אותה .

תודה.

• תוכן חדש...