Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה אני שומע על מיזם אינטרנטי בשם zeekler או zeekrewards.

בכללי על רגל אחת: חברה המבצעת מכירות פומביות בשיטת פאני אקשין (כל הצעה מעלה בסנט אחד, והזוכה שהציע אחרון ולא הציעו אחריו במשך 20 שניות זוכה לקנות את המוצר במכיר הסופי, כשלרוב הוא נמוך משמעותית ממחיר השוק). עכשיו, על מנת לגייס וליצור תנועה של לקוחות באתר ולהגדיל היקפים ורווחים, היא הקימה תוכנית "שותפים" העוזרים בפרסום המכירות, גיוס לקוחות פוטנציאליים באמצעת הצעות חינם וכדו'.

השותפים משקיעים השקעה ראשונית של בין 10$ עד 10 אלף דולר, בהתאם למסלול. כל 24 שעות הוא צריך לפרסם מודעה (באחד מאתרים שמופיעים באתר החברה), סיפור של 3 עד 5 דקות ביום. וכגמול על עבודתו ותרומתו בעניין הוא מקבל על ההשקעה הראשונית שלו תשואה יומית של 0.8-2 אחוזים(!).

זה לא בדיוק פירמידה, שכן מי שנכנס לא חייב לגייס עוד משקיעים תחתיו על מנת להרוויח. מי שכן מחליט לגייס- מגדיל את רווחיו (מקבל 10% על דור ראשון ו-5% על דור שני וזהו), אך זה רק במעמד ההצטרפות. אח"כ כל אחד לעצמו. אפשר לומר שזמן החזר ההשקעה עומד על 6-7 חודשים (אם מתחילים למשוך מהקרן רק 20% מהתשואה היומית במטרה שלא לפגוע בגידול של הקרן, וזה החל מאחרי 90 יום). מי שגייס תחתיו- מחזיר מהר יותר את ההשקעה, בהתאם לגודל ההשקעה שהשקיעו תחתיו.

זה ממש בקצרה. מידע מפורט יותר (כולל למה כדאי להתחיל למשוך רק 20% מהתשואה על הקרן ורק אחרי החל מהיום ה91) יש באינטרנט כמו זבל, בערך.

עכשיו, אני מכיר כמה בעסק הזה, כאשר חלקם חדשים יחסית ולכן עדיין לא החזירו את ההשקעה הראשונית, ו2 שכן החזירו כבר חלק ניכר מההשקעה (80%-90%), ואף 2 שהתחילו להרוויח רווחים נקיים (הראו לי צ'ק).

זה מפתה מצד אחד, ומצד שני, זה טוב מדיי מכדי להישמע אמיתי.

מה אתם אומרים? מעין שיטת פונזי מתוחכמת במיוחד או עסק אמיתי שמנצל את יצר ההימורים שיש אצל הרבה אנשים?

מחיפוש באתרים ישראליים לא נשמעו תלונות. מחיפוש באתרים מחו"ל יש שמתריעים מהיום ועד כאילו אין מחר "הונאה" וכדו' ומנגד כאלה "שהחיים שלהם השתנו לחלוטין".

אשמח לדעתכם בעניין.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
זה לא בדיוק פירמידה

אפילו אם זה רק "קצת" פירמידה, זה פירמידה.

או שיווק רשתי. או איך שלא קוראים לרעה החולה הזאת עכשיו.

אתה יודע שהונאות פירמידה הומצאו עוד לפני הספירה?

בקיצור, תדליק וינקר ותעבור נתיב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אפילו אם ניקח תשואה של 1% ליום מדובר על מעל 250% שנתי. תחשוב בהיגיון אם זה סביר.

חוץ מזה למה אתה צריך בכלל להפקיד אצלם כסף? אם היו נותנים 2$ לחודש ללא כל השקעה למי שמפרסם פעמיים ב 24 שעות עדיין היו המון קופצים ולהם זה היה עולה חצי.

תפתח לוח שנה, ספור 3 חודשים ותראה שהם נעלמים עם הקופה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אני שמעתי על הסיפור,

אבל ממה שהבנתי זה קצת יותר מסובך,

הכסף שאתה כיביכול משקיע ועליו מקבל רווחים, זה קניית בידים של החברה.

הבידים או בקיצור הכסף שאתה משקיע מת לאחר 90 יום,

זאת אומרת הכסף הראשוני שהכנסת לאחר 90 יום נמחק,וככה גם כל כסף שבחרת אחר כך להשקיע אותו ולא למשוך.

נגיד הכנסת 1000 דולר ואז ביום השני הרווחת ( לפי הדיבורים 1.5 %) 15 דולר ,אז ביום 90 ימחק לך 1000 דולר, ביום אחרי זה ימחק 15 דולר ,בהנחה שבחרת להשקיע אותם ולקבח עליהם רווחים.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

• תוכן חדש...