Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש ניסיון טוב עם RENT4RING. לטעמי הסוויפט מספקת הכי הרבה "פאן" ליורו, הרכב אומנם לא חזק במיוחד אבל מרגיש מעולה - מתקשר,מתנהג ומהנה מאוד. אנחנו נפלנו על יום גשום ככה שמבחינת כוח לא ממש היינו צריכים יותר, גם ככה הקליאוז ועוד כמה רכבים יותר רציניים שהיו איתנו באותו זמן על המסלול נשארו הרחק מאחור.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
בנוב׳ לא קפוא שם?

אני נוסע בחודש-חודשיים הקרובים עם דני גלטר,את תוואי המסלול אני זוכר מעולה עוד מתקופת הסוני 2 והגראן טוריסימו(יצא לי גם לצפות בלא מעט סרטוני נהיגה משם)

מעניין לראות ולהרגיש עד כמה זה שונה במציאות...במיוחד השינויי גובה המטורפים שיש שם.

המשחקים כשמם כן הם "משחקים",

במציאות זה פשוט משהו מפגר לגמרי ולא דומה לשום דבר,וצריך להפנים את זה שם מהר מאוד!

הפרשי הגובה מורגשים בצורה כל כך קיצונית,וזה רק שאתה על המסלול אתה מבין.

לגבי השכרת רכבים,אפשר להתחיל לדעתי גם עםM3,אם אין מגבלות תקציב כמובן,רכב מדהים,נוח ויודע לסלוח שיכול להתאים גם למתחילים וגם להארד קור.

אתה תהנה מאוד עם דני כי הוא באמת מקצוען אמיתי וילמד אותך המון.

אני מצרף פה חבר'ה סרטון הכי טוב של הרינג שראיתי,זה לא הנהיגה עצמה,אלה זווית המצלמה המצויינת שממחישה מה שהולך שם מעולה.

פורסם

במציאות זה פשוט משהו מפגר לגמרי ולא דומה לשום דבר,וצריך להפנים את זה שם מהר מאוד!

לגבי השכרת רכבים,אפשר להתחיל לדעתי גם עםM3,אם אין מגבלות תקציב כמובן,רכב מדהים,נוח ויודע לסלוח שיכול להתאים גם למתחילים וגם להארד קור.

אני מצרף פה חבר'ה סרטון הכי טוב של הרינג שראיתי,זה לא הנהיגה עצמה,אלה זווית המצלמה המצויינת שממחישה מה שהולך שם מעולה.

ברור לי שמשחק זה בסך הכל משחק,אבל בכל זאת לנסוע למקום כזה עם היכרות של תוואי המסלול זה כבר נקודת פתיחה טובה.

פורסם

אכן זווית מעולה, אבל נהג עם ריצודים בידיים.

(לא נוהג עגול, מעצבן אותי לראות שנוהגים ככה, כל פניה צריך לתכנן ולמקם את הידיים בהתאם (הייתה לו תפיסה נכונה מאוד אבל הוא היה מקובע עם הידיים שזה לא טוב).

בקיצור, יקר הסיפור הזה.

לדעתי למי שחובב נהיגה זה מעולה, טעימה מעולם המרוצים.

תחשבו ש10 דקות בקארטינג זה מהנה וסוחט אנרגיה, רק פה זה הקפות גדולות, וכמה הקפות!.

בקיצור נקווה שאני יגיע למקום הזה לפני הפנסיה.

פורסם

מעניין, עד לפני חודשיים לא ידעתי שהמקום קיים - והנה ב 4.9.12 אהיה שם.

אני חושב שאלך על הקליאו ספורט, בהחלט מספיק בשביל פעם ראשונה, 4 סיבובים, אחרת החברה תתיייבש לגמריי.

תודה לכולם על כל המידע שנמסר כאן - הוא עזר לא רק לפותח השרשור, גם לי :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

הייתי מתחיל מהסוויפט ספורט (ישנה / חדשה) כפעם ראשונה. היא פשוט מצויינת להכרת המסלול לראשונה, מספקת המון חיוכים וכיף :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הייתי ברינג בשנה שעברה בסוף אוקטובר - אפשר למצוא ימים יבשים עדיין בתקופה הזו. מומלץ לעלות למסלול איך שהוא נפתח בבוקר כדי שיהיו מינימום הפרעות.

פורסם
הייתי מתחיל מהסוויפט ספורט (ישנה / חדשה) כפעם ראשונה. היא פשוט מצויינת להכרת המסלול לראשונה, מספקת המון חיוכים וכיף :-)

הבעיה שאם זה כל כך יקר, אולי כדאי לחסוך עוד ולשלם על רכב ברמה יותר גבוהה.

(גם רוב הסיכויים שתיהיה שם פעם אחת להרבה שנים.)

פורסם

הסוויפט מגיעה מוכנה "למסלול". עם צמיגי סמי,כלוב התהפכות,באקטים,שיפורי מתלים וכו'. היא מרגישה ומגיבה מצויין במסלול מתנהגת וצפויה. בדיוק מה שצריך במיוחד בפעם הראשונה שם. ההבדל בזמנים מול הקליאו למשל זניח אם בכלל קיים למרות ההבדל בכוח.

ורכבים באמת מהירים לדעתי זה כבר קצת מפחיד בפעם הראשונה שם כשעוד לא מכירים את המסלול כמו שצריך.

בקיצור אני ממליץ בחום על הסוויפט ולהנות מהחוויה,לספוג אווירה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לגבי מגורים - שנה שעברה ישנתי בעיירה עצמה. עלה משהו כמו 50 יורו ללילה כולל ארוחת בוקר. יש מלא צימרים בדיוק ברחוב מול הרינג. לא שווה ללכת למלון. חיסרון? שומעים את המסלול. כל עוד הוא פתוח, יש רעש של מכוניות (יכול להיות גם ייתרון). לא זוכר את המקום שבו ישנתי, אבל הוא בבניין ירוק, ויש אינטרנט חינם ופאב עם אוכל לא רע (אכלנו שניצל) בגרוש וחצי.

לגבי רכב ייעודי.

השאלה היא - למה?

למה לבזבז 450 יורו על 4 סיבובים????? למה??

אתה מקבל משהו ששווה? ל-א!

למה אתה נוסע לרינג? כדי לשמור על הקווים ולנסוע פשוט מהר אבל לנסוע נכון? או שאתה רוצה להנות.

הייתי ברינג יותר פעמים ממספר האצבעות שלי (כולן יחד, רגלים וידיים, ועד כה לא חסרה אצבע), ורק פעם אחת שכרתי רכב ייעודי (סיבוב בסויפט המאעפנה שמרגישה כמו דירת 2 חדרים בדרום תל אביב, והב.מ.ו קבריולט). וממש לא נהנתי.

הכי כיף עם רכב רגיל. תשכור שירוקו דיזל מסיקס, ותיסע איתה. אין שום מעקב, ואף אחד לא מחתים אותך שאין ביטוח. אל תאמין לילדים פה בפורום ש"שמעו" או ש"דוד שלהם אמר להם". ובסוף נוסעים עם 4 חברים, החברים שוכרים סוויפט ייעודית למסלול, והם עצמם לא נוהגים במסלול, רק מצלמים.

עלויות:

טיסה תעלה כ500 דולר בזמן רגוע (כמו נובמבר). חכה לימים האחרונים, אבל אם אתה לא רוצה צרטר ויש לך תאריך, אל תחכה ל3 ימים האחרונים. הם נהיים יקרים יותר.

שכירת רכב ל4 ימים תעלה עוד 250 יורו (שירוקו דיזל).

לינה תעלה 250 יורו (מקום נורמאלי, כל עוד אין לך "דוד" לישון אצלו).

דלק כ200 יורו.

אוכל כ100 יורו

מסלול - 85 יורו ל4 סיבובים, כולל 10 יורו אוכל. לא צריך יותר. 4 סיבובים זה מספיק.

מדבקה של המסלול (כדי שתוכל להדביק על הג'יפ דיזל שלך בבית, ולהגיד שהיית ברינג - החל מ 7 יורו).

סה"כ כ1100 יורו. או 5500 שקל לאדם בחדר זוגי.

צירוף בת/בן זוג (תלוי ב"דוד" שלך), תעלה תוספת של הטיסה, ייתכן אם ירצו סיבוב במסלול, גם של המסלול, ובסופו של יום, גם של המדבקה (אפשר לקנות בתחנת הדלק מחוץ לרינג, במידה והדוכן ברינג סגור אם באת מוקדם).

סע בזהירות.

פורסם
לגבי מגורים - שנה שעברה ישנתי בעיירה עצמה. עלה משהו כמו 50 יורו ללילה כולל ארוחת בוקר. יש מלא צימרים בדיוק ברחוב מול הרינג. לא שווה ללכת למלון. חיסרון? שומעים את המסלול. כל עוד הוא פתוח, יש רעש של מכוניות (יכול להיות גם ייתרון). לא זוכר את המקום שבו ישנתי, אבל הוא בבניין ירוק, ויש אינטרנט חינם ופאב עם אוכל לא רע (אכלנו שניצל) בגרוש וחצי.

לגבי רכב ייעודי.

השאלה היא - למה?

למה לבזבז 450 יורו על 4 סיבובים????? למה??

אתה מקבל משהו ששווה? ל-א!

למה אתה נוסע לרינג? כדי לשמור על הקווים ולנסוע פשוט מהר אבל לנסוע נכון? או שאתה רוצה להנות.

הייתי ברינג יותר פעמים ממספר האצבעות שלי (כולן יחד, רגלים וידיים, ועד כה לא חסרה אצבע), ורק פעם אחת שכרתי רכב ייעודי (סיבוב בסויפט המאעפנה שמרגישה כמו דירת 2 חדרים בדרום תל אביב, והב.מ.ו קבריולט). וממש לא נהנתי.

הכי כיף עם רכב רגיל. תשכור שירוקו דיזל מסיקס, ותיסע איתה. אין שום מעקב, ואף אחד לא מחתים אותך שאין ביטוח. אל תאמין לילדים פה בפורום ש"שמעו" או ש"דוד שלהם אמר להם". ובסוף נוסעים עם 4 חברים, החברים שוכרים סוויפט ייעודית למסלול, והם עצמם לא נוהגים במסלול, רק מצלמים.

עלויות:

טיסה תעלה כ500 דולר בזמן רגוע (כמו נובמבר). חכה לימים האחרונים, אבל אם אתה לא רוצה צרטר ויש לך תאריך, אל תחכה ל3 ימים האחרונים. הם נהיים יקרים יותר.

שכירת רכב ל4 ימים תעלה עוד 250 יורו (שירוקו דיזל).

לינה תעלה 250 יורו (מקום נורמאלי, כל עוד אין לך "דוד" לישון אצלו).

דלק כ200 יורו.

אוכל כ100 יורו

מסלול - 85 יורו ל4 סיבובים, כולל 10 יורו אוכל. לא צריך יותר. 4 סיבובים זה מספיק.

מדבקה של המסלול (כדי שתוכל להדביק על הג'יפ דיזל שלך בבית, ולהגיד שהיית ברינג - החל מ 7 יורו).

סה"כ כ1100 יורו. או 5500 שקל לאדם בחדר זוגי.

צירוף בת/בן זוג (תלוי ב"דוד" שלך), תעלה תוספת של הטיסה, ייתכן אם ירצו סיבוב במסלול, גם של המסלול, ובסופו של יום, גם של המדבקה (אפשר לקנות בתחנת הדלק מחוץ לרינג, במידה והדוכן ברינג סגור אם באת מוקדם).

סע בזהירות.

ומה קורה אם עשית תאונה שם אחת רצינית ולא שריטה במראה,כזו שמערבת משטרה?

• תוכן חדש...