Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם באמצע חודש נובמבר הרינג עדיין פתוח? איך מזג אוויר שם בנוב'?

איזה חברות השכרה יש שם? הייתי רוצה להשכיר לכמה הקפות סוויפט/קליאו/קורסה וכו', אם יש לכם לינקים לחברות השכרה אני אשמח.

מקום לינה מומלץ באזור במחיר שפוי?

מה עוד עלי לדעת ומה להכין?

פורסם

אני הייתי ברינג בתחילת אוקטובר והיה פתוח, לא יודע לגבי נובמבר.

לגבי חברות השכרה ברינג, ישנן כמה, תעשה חיפוש כאן בפורום לא מזמן נפתח שרשור מעולה עם קישורים לאתרים של החברות הללו.

תהנה! זאת חוויה שלא ניתן לתאר במילים

פורסם

ממליץ לצפות בוידאו על החוקים ברינג, גם אם אני לא מתכוון להיות שם בשנים הקרובות עדיין נהנתי מהצפייה :D

תהנה

פורסם

אני מאוד ממליץ על http://rsrnurburg.com/

אחלה של אנשים עם אחלה של רכבים.

הייתי ברינג במאי,ושכרתי מהם רכבים במשך שלושה ימים, חוויה שאין אפשרות להעלות על הכתב... חחח

מה שכן,חייב ללמוד את המסלול לגמרי,פשוט סכנה ללכת לשם בלי לדעת את הצורה של המקום!

וכמובן לא לחשוב שאתה נהג מרוץ,לבוא כמו מתלמד חדש וחביב ולנסוע בהתחלה רגוע.

פורסם
אני מאוד ממליץ על http://rsrnurburg.com/

אחלה של אנשים עם אחלה של רכבים.

הייתי ברינג במאי,ושכרתי מהם רכבים במשך שלושה ימים, חוויה שאין אפשרות להעלות על הכתב... חחח

מה שכן,חייב ללמוד את המסלול לגמרי,פשוט סכנה ללכת לשם בלי לדעת את הצורה של המקום!

וכמובן לא לחשוב שאתה נהג מרוץ,לבוא כמו מתלמד חדש וחביב ולנסוע בהתחלה רגוע.

מצטרף! חשוב ללמוד את המסלול, ישנן כמה עליות שאחריהן מגיעים עיקולים חדים ולכן חייב להכיר את המסלול, מה גם שבמשך רוב הזמן תהיה עסוק בלפנות את הדרך לכל מיני נהגים מקצועניים למינהם או "בני בית" של הרינג

פורסם

בנוב׳ לא קפוא שם?

אני נוסע בחודש-חודשיים הקרובים עם דני גלטר,את תוואי המסלול אני זוכר מעולה עוד מתקופת הסוני 2 והגראן טוריסימו(יצא לי גם לצפות בלא מעט סרטוני נהיגה משם)

מעניין לראות ולהרגיש עד כמה זה שונה במציאות...במיוחד השינויי גובה המטורפים שיש שם.

פורסם

פיליפ, תהיה בקשר - אני נוסע באוקטובר / סוף אוקטובר, אם מסתדר לך.

נ.ב, ממליץ על רנט4רינג. חבר'ה נחמדים מאוד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בנוב' אתה כבר ממש מסתכן שיסגרו את המסלול בגלל מזג אוויר, שלא לדבר שאתה ממש לא רוצה לעלות פעם ראשונה על המסלול בגשם, תאמין לי שכבר ביבש הוא מפחיד.

ממליץ בחום על http://rsrnurburg.com/ חברה אנגלים (ותאמין לי שזה יתרון ברגע שתרצה לתקשר איתם) מאוד נחמדים ומבחינת מחירים הכל כולל הם גם יוצאים הכי "זולים".

הם גם החברה היחידה שאין לה הגבלת גיל על הרכבים, זה לא שהם יתנו לך לעלות ישר עם 997GT3RS, אבל אם אחרי הקפת הניסיון שהם יעשו איתך הם יראו שאתה מספיק שולט באוטו הם יתנו לך להמשיך ואם לא אז הם ממירים לך את הסיבובים לרכב אחר.

מניסיון אישי, ממולץ ביום\יומיים הראשונים לקחת קליאו ובהמשך שתרגיש שאתה מכיר את המסלול טוב יותר לקחת משהו רציני יותר,

אם אתה רוצה להשאר על הנעה קדמית אז יש מגאן RS265 או אם תרצה לעבור להנעה הנכונה אתה יכול ללכת על M3.

או אם אתה באמת מרגיש אמיץ (ותאמין לי שצריך אומץ :oops: ) אתה יכול ללכת על Lotus Exige ראיתי שהם הוסיפו את הCUP260 ביחד עם ה240S שהיו להם.

יש לRSR גם משהו שנקרא Nürburgring Road Tour שזה בעצם טיול של 3 שעות סביב הרינג שמלווה בעצירות והסברים על המסלול, ולא מדובר רק בהסברים של היסטורים אלא גם בטיפים של איך לקחת את הפניות הקשות באמת ברינג.

גם אם תראה למדריך שאתה עומד בקצב שלו בכבישים סביב הרינג הוא ייתחיל לנסות לברוח לך (אצלי לא הצליח לו :lol: ) ופה באמת מתחיל הכיף.

יש להם רכבים ממש מעניינים לטיול הזה (Delta Integrale,Ferrari 308 GTS QV) וכמובן הרכבים שיש להם להשכרה על הרינג, כך שאתה יכול לנצל את הטיול בשביל להכיר את הרכב טוב יותר לפני שאתה עולה על המסלול.

מספיק פרטים? :wink:

אם תרצה אני אשמח להמליץ לך על מלון מעולה (ולא יקר במיוחד) עם סטייקים מדהימים במרחק 5 דקות נסיעה מהרינג.

תהנה :wink:

ערן

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

בקשר לימי פתיחה תבדוק פה:

http://www.nurburgring.org.uk/calendar.php

אני ממליץ בחום על http://www.rentracecar.de/index-gb.htm, שירות מאוד מקצועי ואדיב.

הקליאו ספורט המשופרת שלהם פשוט מדהימה, ששת הקפות נראו לי כמו נצח. :-)

עריכה: לא משכירים M3 לבני 30 ומטה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
בנוב' אתה כבר ממש מסתכן שיסגרו את המסלול בגלל מזג אוויר, שלא לדבר שאתה ממש לא רוצה לעלות פעם ראשונה על המסלול בגשם, תאמין לי שכבר ביבש הוא מפחיד.

ממליץ בחום על http://rsrnurburg.com/ חברה אנגלים (ותאמין לי שזה יתרון ברגע שתרצה לתקשר איתם) מאוד נחמדים ומבחינת מחירים הכל כולל הם גם יוצאים הכי "זולים".

הם גם החברה היחידה שאין לה הגבלת גיל על הרכבים, זה לא שהם יתנו לך לעלות ישר עם 997GT3RS, אבל אם אחרי הקפת הניסיון שהם יעשו איתך הם יראו שאתה מספיק שולט באוטו הם יתנו לך להמשיך ואם לא אז הם ממירים לך את הסיבובים לרכב אחר.

מניסיון אישי, ממולץ ביום\יומיים הראשונים לקחת קליאו ובהמשך שתרגיש שאתה מכיר את המסלול טוב יותר לקחת משהו רציני יותר,

אם אתה רוצה להשאר על הנעה קדמית אז יש מגאן RS265 או אם תרצה לעבור להנעה הנכונה אתה יכול ללכת על M3.

או אם אתה באמת מרגיש אמיץ (ותאמין לי שצריך אומץ :oops: ) אתה יכול ללכת על Lotus Exige ראיתי שהם הוסיפו את הCUP260 ביחד עם ה240S שהיו להם.

יש לRSR גם משהו שנקרא Nürburgring Road Tour שזה בעצם טיול של 3 שעות סביב הרינג שמלווה בעצירות והסברים על המסלול, ולא מדובר רק בהסברים של היסטורים אלא גם בטיפים של איך לקחת את הפניות הקשות באמת ברינג.

גם אם תראה למדריך שאתה עומד בקצב שלו בכבישים סביב הרינג הוא ייתחיל לנסות לברוח לך (אצלי לא הצליח לו :lol: ) ופה באמת מתחיל הכיף.

יש להם רכבים ממש מעניינים לטיול הזה (Delta Integrale,Ferrari 308 GTS QV) וכמובן הרכבים שיש להם להשכרה על הרינג, כך שאתה יכול לנצל את הטיול בשביל להכיר את הרכב טוב יותר לפני שאתה עולה על המסלול.

מספיק פרטים? :wink:

אם תרצה אני אשמח להמליץ לך על מלון מעולה (ולא יקר במיוחד) עם סטייקים מדהימים במרחק 5 דקות נסיעה מהרינג.

תהנה :wink:

ערן

כמה יוצא הסיפור לא כולל הטיסה?

פורסם
כמה יוצא הסיפור לא כולל הטיסה?

תלוי,

בעיקרון אתה צריך להבין שאתה חייב להשכיר רכב רגיל בשביל להגיע לרינג ולבתי המלון שסביבו.

מבחינת עלות על המסלול עצמו, תלוי ברכב\ים ומספר הנהגים על כל רכב.

לדוגמא:

בפעמים ש אני ביקרתי ברינג השכרתי רכב עם עוד חבר כך שכל ההוצעות מתחלקות ב2.

כלומר נגיד אני משכיר קליאו ל4 הקפות בRSR (ללכת תמיד על חבילות ההכל כלול) אני משלם לבד 375 יורו, עכשיו בגלל שאני עם עוד בן אדם אני אשלם רק 187 יורו.

אז נכון שגם ההקפות מתחלקות, אבל יותר זול לשלם על הקפות בנפרד מאשר לקחת חבילה שלמה לבן אדם אחד.

מכאן והלאה הכל תלוי בך,

אתה רוצה לסוע לבד, להשכיר רכב אחד,שתיים, שלוש, להיות ברינג במשך שבוע או במשך יום.

בנה לעצמך רשימה ותתחיל לחשב :-P

ואל תשכח שכל חברת השכרה לוקחת פיקדון למקרה של תאונה או נזק לרכבים והסכום משתנה מרכב לרכב, לדוגמא אני זוכר שעל הקליאו יש השתתפות עצמית של 5K יורו וזה עוד לפני מה שתצתרך לשלם לרינג במידה ויצתרכו לסגור את המסלול או יגרם נזק לחלק מהמסלול.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...