Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע איך עוד לא הציעו, פיאט פנדה, דומה לספייס רק קצת יותר חדיש, אמין, וחסכוני, וקטן יותר. לפי דעתי יהיה הרבה יותר קל למצוא פנדה במצב סביר לעומת ספייס. עדיף מאוד ידני בשביל האמינות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הELX הן אוטומטיות עם גיר רציף שאין לו בעיות מיוחדות, ויש להן יותר כ"ס מהגרסאות הידניות או הרובוטיות. לשימוש שעיקרו עירוני, וכשאין לך התנגדות מיוחדת לגיר ידני, שתי האופציות (ידני או ELX) מקובלות. על הרובוטיות ותרי.

ELX יהיה לך פשוט קצת יותר קשה למצוא לעומת הידניות שהן נפוצות יותר, וגם המחיר של ELX יהיה יותר גבוה.

תחשבי עם עצמך מה נוח לך יותר (אם מדובר בנסיעה עירונית פקוקה, אולי גיר אוטומט יהיה נוח יותר), ותראי גם מה מבין שתיהן יותר קל לך למצוא, ובמצב טוב יותר.

נראה לי שכשתיתקלי בשתי האפשרויות, תסעי ותראי איך זה מרגיש לך, תביני יותר טוב מה את אוהבת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

השאלה היא כמה קטנים הקטנטנים וכמה עגלות, אם בכלל, את נוהגת לטלטל עמך. שתי עגלות פנדה לא תחזיק בבגאז', אם כי אשתי היתה בד"כ מצליחה לשנע אחת קומפקטית בבגאז' של הפנדה ואחת שמתקפלת לרוחב מאור צר (טיולון, למעשה) על הרצפה לרוחב. זה משאיר מקום לתיק או שניים ולקניות סטנדרטיות. בסה"כ, עם קצת יצירתיות, אפשר להסתדר עם פנדה ברוב התרחישים הסבירים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

חן, אילו עגלות יש לך (דגם מדוייק)?

מכיוון שאת מחפשת מיני קטנה, שלא תקני רכב שבמקרה הבגאז' קצר בשני ס"מ ואי אפשר להכניס את העגלה\לות.

במקרה שלי העגלות נרכשו לאחר שרכשנו את הרכב (מזדה 2), ורבות מהעגלות נפסלו כי לא נכנסו לתא המטען. אצלך זה הפוך ומשמעותי יותר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מבחינת עלות תועלת, חד משמעית פונטו ספייס ELX. גיר רציף, חסכונית מאוד מאוד בעיר ומחוץ לעיר.

מבחינת ידני, הייתי לוקח את הגרנדה פונטו.

פורסם

אני מציע בכלל לא להיכנס לתוך הלופ הזה של רכבים ב-25K.

גשי לקל אוטו, יש להם עכשיו מספר פונטו גרנדה בנות 3 מהשכרה. רכב חסכוני מאוד ומוצלח.

הם נותנים 100% מימון, כך שההוצאה החודשית על האוטו תהייה סביבות 850 ש"ח אם תיקחי 100%, או חצי מזה אם תיקחי את הכסף שיש לך ותשלמי אותו כמקדמה.

קחי בחשבון שרכישה של רכב משומש תצריך יישור קו של כמה אלפי שקלים, לפעמים זה נגמר ב-2000 ש"ח לפעמים בקצת יותר, ועדיין את תסעי ברכב משנת 2005-2006, לא משנת 2009 - והוא יתקלקל פה ושם, וכמה שיהיה זקן יותר - יידרש ליותר טיפולים, שיבואו לידי ביטוי בהוצאה חודשית הולכת וגוברת.

יש בקל אוטו גם כמה פנדות, לא יודע כמה זה מתאים לך עם שני ילדים. הגרנדה היא תחליף מצוין לרכב משפחתי.

פורסם

או קיי, נעדרתי 'הרבה' כי בדקתי רכבים :-D

לגבי העגלות: אני לא מתניידת עם עגלות (בני 4 ו2)

לגבי הפורום: איזה אדיבים אתם! מסבירים הכל בסבר פנים (/צג) נעים. :-)

לגבי התקציב: שווה לי להגדיל את התקציב, לקחת הלוואה, או מימון ולהתנייד עם רכב 2007?:?

לגבי ה"מהשכרה": נאמר לי "שומר נפשו ירחק" וממש ראיתי את זה במו עייני..

לגבי קל אוטו: אתה עובד בשבילם? תוכל לפרט לי יותר?

לגבי הגרנדה: היא 1400, אבל מרווחת כמו משפחתית? ז"א שהיא קצת עגלה, לא? כמו השברולט אבאו אולי?

איזו סבלנות יש לכם... "אשריכם ישראל"!

ודרך אגב, האיש שלי התחיל היום בבוקר את התפקיד החדש שלו בצה"ל, הוא חוזר רק בשבת... אז אני ממש לחוצה על רכב (אני לא אקפוץ לקניה סתם, אבל אני מה זה לחוצה כבר...)

פורסם

הגרנדה בכלל לא עגלה, מנוע ה1400 (וגם 1.25) מגיעים למומנט מירבי בסל"ד מאוד נמוך, מה שתורם לזריזות הרכב.

אמנם יש להם מהירות מירבית נמוכה יחסית לקבוצה, וככה גם זמני 0-100, אבל את לא קונה אותה בשביל ראלי, נכון?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה אתם אומרים על גרנדה (יד 2) שהייתה יד ראשונה ליסינג? שווה לבדוק?

הפרטים על פי המודעה: יד 2, מודל 2007 פרטי, יד 1 מליסינג. 14000k אוטומט. מחיר:27500.

• תוכן חדש...