Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

14000 זה כבר טוב אלא אם עשו מעשים לא כשרים (בדיקה במכון אמין תגלה את זה). בקשר למנוע, אני יכול להעיד על 1.25 ידנית כרכב שהוא אומנם לא פרארי, אבל גם לא עצלן. אגב, אם אחד בן 4 והשני ב 2 אני מניח שבן ה4 יעבור (או עבר?) לבוסטר? במקרה כזה, גם בגרנדה תוכלי להסיע שלושה ילדים לדעתי. בתוספת גגון פשוט תוכלו גם לנסוע לטייל עם ציוד על הגג.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה היא אם היא תוכל לבדה להעמיס ילדים פלוס גגון בכל נסיעה מנהלתית.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מצטרף לדיון ברשותכם.

אני במצב דוצה לזה של פותחת השרשור, מחפש רכב קטן וחסכוני עם תקציב התחלתי מאוד מוגבל.

ראיתי שיש המלצה להתרחק מליסינג ומהשכרה אך יחד עם זאת מומלץ לבקר בקל אוטו.

האם קל אוטו מאפשרים לקחת את הרכב לבדיקה במכון או מוסך מורשה (מה עדיף ?) ?

פורסם

אני משער שמדובר ב-140000 ק"מ וזה קצת מעל הממוצע לשנתון - אבל לא נורא.

אגב - בניגוד למה שמקובל לחשוב היונדאי גטס הידנית מכל השנתונים - חסכונית למדי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחרי שהבנתי שליפניות אין לי כ"כ תקציב, ואת הפיאטים אני קצת יותר מכירה, ואחרי שמישהו זרק פה מילה על הפונטו גרנדה (תודה)

בשעה טובה ומוצלחת אנחנו בעלים של פונטו גרנדה מודל 2008, מיד ראשונה.

ואת כל הבלאגן של הקניה עשיתי בעצמי! שיא חדש לדברים שאני עושה ללא הבעל (אין ברירה :-))

לקחתי אותה בהמלצת דוד שעובד באיזור לקומפיוטסט לבדיקה (יסודית יש לציין) ארוכה כ"כ!

יצא סבבה, שילמתי, נסעתי.. שוב תודה!

פורסם
אחרי שהבנתי שליפניות אין לי כ"כ תקציב, ואת הפיאטים אני קצת יותר מכירה, ואחרי שמישהו זרק פה מילה על הפונטו גרנדה (תודה)

בשעה טובה ומוצלחת אנחנו בעלים של פונטו גרנדה מודל 2008, מיד ראשונה.

ואת כל הבלאגן של הקניה עשיתי בעצמי! שיא חדש לדברים שאני עושה ללא הבעל (אין ברירה :-))

לקחתי אותה בהמלצת דוד שעובד באיזור לקומפיוטסט לבדיקה (יסודית יש לציין) ארוכה כ"כ!

יצא סבבה, שילמתי, נסעתי.. שוב תודה!

קנית רובוטית או ידנית?

איזה מנוע?

בהצלחה ותתחדשי! רק סעי בזהירות...ג'ונגל בחוץ! :lol:

פורסם

קניתי את הרובוטית (משום מה ממש קשה למצוא ידניות...)

מנוע 1400

וברור שאחזור להתייעצות! נתתם לי מלא ביטחון עצמי בקשר לרכבים.

אני בכלל בחורה עם ביטחון עצמי (מגדלת שניים לבד, זוכרים?) אבל בכל מה שקשור לרכב - גורנישט.

אני חייבת להוסיף שקניתי אותו מטרייד-אין ישיר (או משו כזה) ליד אבו-כביר, והם היו ס-ו-פ-ר נחמדים!

הם ראו שאני אישה, לבד, ושבעלי בצבא, והיו הכי סבלניים איתי, הסבירו לי הכל, באו איתי לאן שרציתי (קומפיטסט יד אליהו) למרות שהיה להם רחוק, ועשו בשבילי בערך הכל (העברת בעלות, שיגעו את המימון ישיר בשבילי, ואפילו לקחו ממני צ'ק רגיל(!)כי לא היה לי צ'ק בנקאי -בכל זאת, לא ידעתי שבטוח אקנה רכב..)

דרך אגב, לאן חוזרים להתייעצות? פורום טכני?

פורסם

תתחדשי :)

מה לגבי תמונה או שתיים?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...