Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הכתבות שמתפרסמות הבוקר, המיצובישי של משפחת אטיאס ז"ל הורד מהכביש אחרי תאונה קשה ושרידיו (כך רשום במקור) נקנו ע"י סוחר שהחזיר אותו לכביש ומכר למשפחה.

לדעתכם יהיה סוף לדבר הזה או שהמדינה וחברות הביטוח הן קרטל הפשע הגדול בעולם?

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כבר לא יודע מה לומר. אם זה נכון - זה חמור מאוד.

(יש לך אולי בבקשה סימוכין לנושא ?).

אתמול הראו בחדשות 10, שניסו לשחזר את התאונה (נסעו ברכב זהה, באותו מסלול ואותה שעה) ושהחשד הוא בדוושת התאוצה שנתקעה.

alfa 156 2.5.

פורסם

מה שוקם?

רכב שרוף לא משקמים, והרכב בו נהרגה המשפחה אכן נשרף כליל (לפי התמונות).

P.S

לאחר קריאה מחודשת של הודעת פותח השירשור הבנתי שהוא שוקם לפני מכירתו.

העיקר שחברות הביטוח מערימות קשיים על הכנסת סעיף ברשיון הרכב עם הורד מהכביש ושוקם.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

לא יודע איפה קראת, אבל אני לא מאמין שמערמת ברזל שיצא מזה יש מה להחזיר לכביש.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

הרכב שוקם לפני שנמכר למשפחה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב שוקם לפני שנמסר למשפחה, למיטב ידיעתי.

לגבי התופעה המגונה של רכבים שהיו אמורים להיות טוטלוס, שוקמו והוחזרו לכביש-יבוא לזה סוף רק אחרי שיקרו 2 דברים:

1. המפקח על הביטוח ייתבע בתביעה ייצוגית יחד עם המנכל"ים של כל חברות הביטוח בישראל על החזרת מפגע בטיחותי לכבישי ישראל-אחרי בדיקת מעבדה מוסמכת (שאני מקווה שתפסול) את עמידות הרכב בתאונה נוספת (ובמיוחד חו"ח אם תקרה תאונה שכזו ללא נפגעים בנפש).

2. רכב שתוקן אחרי תאונה חמורה (ולא הוגדר "טוטלוס" עקב נזק של אחוז אחד מתחת לרף) יוחזר לכביש ויימסר לכל אחד ואחד מבכירי חברות הביטוח-שיסיעו בו את המשפחה שלהם במשך 3 שנים בכבישי ישראל.

פורסם

ההגיון של מדינת ישראל:

החלפת ג'אנט ל-2 מידות יותר = אסור.

החזרה לכביש רכב שמורכב מ-3 רכבים שונים = מותר.

חבורת ליצנים יושבים שם. וככול שאתה יותר ליצן ככה ההשפעה שלך גדולה יותר.

פורסם

כולנו מכירים את העיתונות והתקשורת. השאלה היא מה זו תאונה קשה, מה תוקן ואיך.

היום רכב שמקבל מכה לא גדולה מקדימה ופותח כריות אויר מגיע במקרה הטוב לאבדן להלכה. רכב כזה ישוקם ויוחזר לכביש כי רוב עלות התיקון היא כריות אויר וקוסמטיקה. תיקון כזה אם נעשה כמו שצריך לא פוגע בבטיחות הרכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש דבר אחד שאני לא מבין.

אוקיי... נגיד והאוטו עבר תאונה קשה, נילך יותר רחוק האוטו נמחץ תחת מכבש אחרי זה נתנו אותו למוסך כל הלילה ישבו המכונאים עם פינצטה ופטישים וישרו הכל בחזרה למצב תקין...

ונגיד והקורות המובילות לא באורך שווה... והן אפילו לא מקבילות ואפילו נגיד כל השלדה מסובבת!

אני לא מאמין בגרסת כשלו הבלמים בלע התערבות הנהג, גם למרות שהאוטו אחרי תאונה והוחזר לכביש.

מערכת בלימה פשוטה מדי מכדי פתאום לקרוס סתם ככה... אלה אם כן הוא לחץ כמו מטורף והם פשוט התחממו ואיבדו מהתכונות שלהם... לכן גרסת הדוושת גז אני קונה קצת יותר מאשר כשל בבלמים...

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

ואני שואל,איך הסוחרים חיים עם עצמם אחרי זה?בואו ניקח לדוגמא את אותו הסוחר אשר שיקם את הגרנדיס,בהנחה שהוא בכלל זוכר שזה הוא אשר מכר את הרכב למשפחת אטיאס ז״ל.איך הוא מצליח להרדם בלילה בידיעה שהוא הרג משפחה שלמה?

הרי הוא לא מתיימר להיות רוצח.

בקיצור עצוב המצב כאן בארץ. 

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם
ואני שואל,איך הסוחרים חיים עם עצמם אחרי זה?בואו ניקח לדוגמא את אותו הסוחר אשר שיקם את הגרנדיס,בהנחה שהוא בכלל זוכר שזה הוא אשר מכר את הרכב למשפחת אטיאס ז״ל.איך הוא מצליח להרדם בלילה בידיעה שהוא הרג משפחה שלמה?

הרי הוא לא מתיימר להיות רוצח.

בקיצור עצוב המצב כאן בארץ.

מי אמר לך שהוא אחראי ואכן "הרג" את המשפחה כתוצאה מעברו של הרכב?!

נא לא לכתוב שטויות!

כרגע, מסתמן כי הבעיה כנראה בדוושת הגז ולא במערכת הבלמים (כפי שחשדו בהתחלה).

האם אתה חושב ששיקום רכב לאחר תאונה עלול לפגוע בדוושת הגז?

בקיצור, לא צריך להיות עם יד קלה על המקלדת ולהאשים כל אחד בדרך, קצת ריסון עצמי לא יזיק.

הספיקו להאשים כבר את המנוח עצמו, את המוסך המטפל, את מכון הרישוי, ועכשיו גם את סוכר הרכב.

אחלה, רק את אלוהים עדיין לא האשימו...

פורסם

הדבר שצריך לדעתי זה להילחם באנשים רעים ואכזריים שמונעים שקיפות מלאה של הרכב למען בצע כסף .

בארה"ב אתה משלם סכום קטן, ואתה מקבל את כל ההיסטוריה של הרכב , ביטוח, משרד התחבורה, משטרה ה כ ל .

אפשר להיכנס לאיביי ולראות שם בחינם ולראות איך זה עובד פשוט יופי .

אני מקווה שאלו שיושבים שם עם אינטרס להסתיר את זה בארץ קרי חברות ביטוח ודומיהם בשביל בצע כסף ישלמו את המחיר, הם חייבים .

אי אפשר להמשיך ככה הכל פה מונופול .

להזכירכם חוק רישום ברישיון הרכב על אבדן להלכה שעבר בכנסת , חברות הביטוח הצליחו לבטל אותו .

משפחה שלמה נהרגה וייתכן שיש קשר לעבר הרכב ואני בטוח שזה לא המקרה היחיד חייב ל ה ת ע ו ר ר !

פורסם

כל מי שמשקם רכב טוטל לוס או שקרוב לכך יש לו שם אחד בלבד

סוחר המוות

במוקדם או המאוחר הרכב הזה או שיגרום נזק לבעליו או למישהו אחר על הכביש שלא אשם

קובי

:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...